Jump to content

jane

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jane's Achievements

  1. jane

    Millaisella Minillä ajelet?

    Mini - 79 seisoo tallissa ja odottele tulevia kilometrejä. Kun vaan aikaa riittäisi niin mini olisi liikenteessä vaikka heti huomenna. Tällähetkellä ajelen linja-autolla.
  2. jane

    Millaisella Minillä ajelet?

    Jane huomasi tämän viestin vasta tänään! Näköjään mulla hitaat piuhat ,kun kestää pari vuotta vastailla. Itse ajelin tonnisella vuoden -79 Minillä kesät talvet (10 vuotta) ja Mini toimi kuin enkeli.Tosin kerran Hakaniemessä se jäi lumivalliin kun aura oli sutassut kattoa myöten vallin päälle, siinä minä ja mini reppanan näkösinä ihmeteltiin, että mitäs nyt tehdä kun pitäis kotiin päästä? Apujoukkoja löytyi heti ja saivat Minin pois vallista nostamalla ja minä pääsin kotiin. Heti kun miniini on tuo joku pallonivel vaihdettu, niin otan sen heti mielelläni ajoon.
  3. jane

    Kuvia Historic Grand Racesta

    Hitsi oli pakko katsoa video uudelleen, kun Minit vaan hujahti ohi! :) :) t: jane
  4. Hei miniporukka! Luin juuri, että paippisten moottorikahvilassa teillä on ollut tapaaminen, enkä ole rekisteröinyt asiaa, vaikka aina ohimennessäni käyn ihailemassa siellä entisöityjä autoja. No kuinkas vuoden 2013 minitapaamiset on mietitty moottorikahvilaan? Hei entäs Pornaisten/Laukkosken mopokahvila, sielläkin kokoontuu museaoajoneuvoja autosta mopoon tai traktoriin.Onko siellä mitään minitapahtumaa? Olisi mukava tietää vähän etukäteen tapaamisista, eikä näin jälkikäteen.
  5. Hyvin alkoi tämä vuosi,jo on tehty 3 pvää töitä ja huomenissa vapaa. Kaikkea hyvää jokaiselle minienne korjaamisissa ja muissa projekteissa, meillä ei oikein edisty tuo -79 entisöinti kun ukko ei oikein ole innostunut asiasta, noo minulla on aikaa odotella ja pitkä pinna. Hymyillään kun tavataan!siis minillä.
  6. Hei! Jos sinulla toimiva Mini, eikä sopivaa aihetta myyntiin, niin sanoisin että älä myy! Se fiilis kun ajelet Minillä pitkin maita ja mantuja, mutkaisia teitä, se on aivan ..sanoinkuvaamaton, pitää olla minifiilistä.Itsellä ollut n. 10 vuotta sattuneesta syystä mini -79 tallinperukoilla ja se muisto siitä kuinka mini kulkee mutkaisella tiellä on pakko kokea joskus vielä, siinä syy että "minttu "seisoo tallissa.
  7. jane

    Foorumin paras paja?

    Hei Idefix! Sullahan ruhtinaalliset tilat näyttää olevan, ainakin toi mini mahtuu talliin ja AIVAN MAHTAVAA, kaikki työkalut on upeassa järjestyksessä. Meidän ukolla kaikki tallit sekaisin, ainut joka jotakin sieltä löytää on hän itse. Tsemppiä.t jane
  8. jane

    minin kunnostus

    Tervehdys! Ihan hienoa, että kunnostetaan ja laitellaan autoja oman näköisiksi. Toi ruostehomma on joissakin tapauksissa aivan makeen näköinen. Jollakin oli ollut huumoria ihan tarpeeksi, näin Ladan vantaalla joka seisoi ihan nätisti parkkipaikalla kun tukka putkella viiletin omalle autolleni, kunnes tuli äkkipysähdys minulle, että mikä toi oli?!Siinä oli mattamusta Lada jossa konepelti ja muistaakseni takaluukku ruostemaalattu, hauskinta oli kattoteline joka oli viritetty puusta ja ajovaloihin oli laitettu mustat x merkit. Keräsi muiltakin katseita. Ihan kiva juttu ja jäi ainakin mieleen. Käyttäkää huumoria maalauksissa ja kaikessa missä vaan voi. T jane
  9. jane

    museokatsastus

    Kiitos viesteistänne miniläiset, katsellaan kuinka tämä meidän miniprojekti lähtee käyntiin? Mietin tossa kyllä, että tuskinpa sitä museorekisteriin laitan, mutta aika näyttää kuinka käy, pitäis vaan laittaa kaikinpuolin kuntoon. Ajostahan se minulla on jäänyt tallinperukoille n. 10 vuotta sitten. :)
  10. jane

    museokatsastus

    Hei kaikki miniläiset! Kaivettiin tuossa ukon kanssa minini esiin tallista, ainakin 5 cm pölyn peitossa ja joitakin osia kukkineena, siis maalipinta jostain syystä pilalla. Olen vasta liittynyt tälle sivustolle, että tervehdys vaan kaikille vakkareille. Ukko rupesi puhumaan jostakin museorekisteröinnistä, mitähän se meinaa, että saa ajella 30 vrk vuodessa ja kuka siitä pitää kirjaa?Itsellä -79 morris mini 1000 jossa levikkeet ja "leveät renkaat sekä uudelleenmaalaus vuonna yksjakaks siis en muista koska mini on maalattu. Pitääkö sen olla alkuperäisissä väreissä ja mites levikkeet, entäs kun on 100A datsunin etupenkit, pitääkö nekin olla alkuperäiset(alkuperäiset tallissa ja tallessa). Mistä saa tietoa museokatsastuksesta? t jane
×
×
  • Luo uusi...