Jump to content

JemenJ

Jäsenet
  • Viestit

    69
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    15

JemenJ last won the day on 21. Toukokuuta 2020

JemenJ had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Autotalli
    Mini Cooper S JCW -04

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 248 profiilin katselua

JemenJ's Achievements

  1. Terve, Haku päälle! Elikkä uutta vannetta 2004 vuoden R53 Miniin olisi kiva saada koossa 17 tuumaa. Valkoinen väri on se juttu mutta voit koittaa tarjota muitakin. Myös 2004 Minin alkuperäiset 17 tuumaiset kiinnostaa. Tarjoile suoria ja katseen kestäviä vanteita kuvien kera. Renkaita en tarvi. Tarvitsija kuluttaa tien pintaa Pohjanmaan lakeuksilla joten hienoa jos löytyy kohtuullisen ajomatkan päästä Vaasasta.
  2. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Samat vanteet jotka kunnostin muutama vuosi sitten, jotain postauksia hommasta pari sivua taaempana. Jotain uutta ja kevyempää vannetta tekis kyllä mieli
  3. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Käytiin MINIn kanssa ajelulla :)
  4. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Käytiin MINIn kanssa leimalla tänään, ei löytynyt moitittavaa :) Taas päästellään vuosi eteenpäin ahtimen soinnutusta kuunnellen...
  5. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Haha, joo uusi kilpi on tilattu!
  6. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Tarjoukset maalaustöistä vaihtelivat 500-1400€ välillä. Mitä enemmän nyrkkipajalta paikka näytti sen halvempi tarjous yleensä oli. Minun kohdalla kustannukset olivat lähempänä tuota ylärajaa. Paikan valintaan vaikuttivat myös muutamat ennakkosuositukset sekä heidän asenne kyseiseen työhön. Halvemmissa paikoissa voivoteltiin ’kun on niin hankala ja saakohan tuosta hyvää millään’, kun taas MH Colorin tyypeillä oli selkeä visio ja ammattimainen asenne kuinka pitää tehdä että tulee hyvä. liitteenä muutama kuva puhtaasta autosta.
  7. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    On sen verran kurassa nyt sateiden jälkeen että ei kehtaa kuvata... Pitää pestä ensin, sitten postaan kuvaa!
  8. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Nyt kun sain ahtimen kuosiin oli aika ottaa pikku ruostekohdat kiinni ennen kuin koko auto on läpi mätä. Isoimmat ongelmakohdat olivat molempien takavalojen alla, näistä vasen pahempi, sekä takana rekisterikilven päällä olevan lipan yläreuna. Vasemman takavalon alle jouduttiin jopa laittamaan hieman uutta peltiä, sen verran oli päässyt ruostumaan. Kuskin ovesta oli myös pieni pala lohennut maalia joka myös taittoi ruskeaa väriä kohti. Maalattiin siis kuskin ovi, vasen ja oikea takalokari sekä kontin luukku. Homman hoiti MH-Color Vaasasta ja jälki mielestäni priimaa. liitteenä muutama kuva vaurioista.
  9. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Leimallakin käytiin ja läpi meni ilman huomautuksia mittarissa tasan 150k Hauska sattuma että katsastusmies oli aikoinaan merkkiliikkeessä asentanut vastaavan works-kitin kuin omassani, siitähän riitti sitten pientä jutunjuurta katsastuksen ajaksi. Vaasassa alkaa asfaltit olemaan näkyvillä joten kaippa se on isompaa vannetta ja gummia laitettava pian alle
  10. JemenJ

    Discoa Mineihin!

    Laitoin tuossa EP:n ulos 80’s ja 90’s vaikutteista konemusaa, saattaa soida hyvin autossa Tuosta kuunteleen: Sandman - Starcore EP
  11. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Onhan se selvää että tee-se-itse kaveri pääsee halvemmalla, kukaan ei laskea hintaa omalle ajalle, työkaluille, autotallille jne. Autoja tullut ruuvattua nuorempana mutta enää ei kiinnosta iltoja ressata tallissa. Olihan se toki hieno tunne aina kun pelti auki vielä 23:30 eikä meinaa homma onnistua kun puuttuu just se sopiva työkalu ja aamulla 06:30 pitäs autolla töihin päästä. Herkkua suorastaan. Mielelläni maksan autoni korjaukset ja remontit. Saan työlle takuun ja hommat hoituu sovittuna aikana. Nytkin jos ajattelisi tämän Minin jälleenmyyntiä (en myy!) niin ehkä saisin omia takaisin kun on mustaa valkoisella ahtimen öljyjen vaihdosta, kaiken muun lisäksi. Jos olisin taas ostamassa ja myyjä kertoo tehneensä kaikki itse eikä löydy kuin motonetin kuitteja vuosien takaa niin joopa joo... En ehkä ostaisi.
  12. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Ahtimen öljyt on nyt vaihdettu. Minin mittarissa tällä hetkellä 149590km joten kai sitä toisen mokoman uskaltaa kurvailla? Homman teki lopulta Vaasan Autopaikka, päivän he askartelivat eikä ongelmia ilmennyt. Samalla tosiaan vaihdettiin nuo aiemmin ostamani osat. Vanhaa öljyä ahtimesta tuli yhteensä n. 95ml, takaosasta kuulemma pieni liru enää. Eli about puolet kokonaismäärästä kadonnut (145ml + 40ml). Onneksi ei ollut kuivana päässyt pyörimään. Kallista lystiä tämä on jos ei mekaanikon veri virtaa suonissa.
  13. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Joo tuon kiristimen löysin myös edukkaasti monestakin paikasta mutta en tohtinut ostaa, päätin ottaa takkiin ja hankkia kaikki osat alkuperäisinä. Ahtimen rulla on muistaakseni alkuperäinen jcw, voisihan siihen ostaa nipun hihnoja joka rullakoolle, tai sitten jättää vanhan paikalleen jos uusi väärä.
  14. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Ite vaihdatin merkkiliikkeessä nuo oven rojut. Uloimman kahvan hinta taisi olla sen 60€ jos oikein muistan. Tarvit sen kahvan ja vaijerin.
  15. JemenJ

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Noniin, alkaa ahtimen huoltotarjouksia tippumaan pikkuhiljaa. Edullisin on tällä hetkellä karvan alle 700€ Laitoin myös tilaukseen uuden vesipumpun, remmin, hydraulisen kiristäjän ja niitä tiivisteitä mitä täällä onkin mainittu. Uusien osien myötä homman kustannukset paisuu tällä hetkellä väkisinkin sinne tonnin huonommalle puolelle. Onkohan tuota kompuran öljyä suomen kaupoissa ollenkaan...? Ebaystä tuota toki saa semi huokeasti.
×
×
  • Luo uusi...