Jump to content

Oona

Members
 • Posts

  190
 • Joined

 • Last visited

About Oona

 • Birthday 05/01/1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Oona's Achievements

 1. Oona

  Mini Coupé

  Kävin tänään koeajamassa Coupén ajatuksena ostaa se. Pettymys ja tavallaan ihan hienokin tunne oli huomata ettei sen ajo-ominaisuudet mitenkään poikkea oman S:n ominaisuuksista. Tuntui lähinnä väkisin liimatulta tuo imago sporttisemmasta Ministä, nätiltähän se näyttää vaikka jakaakin mielipiteitä sen suhteen. Tulee varmasti enemmän omanlaisekseen kun roadster tulee myyntiin. Onko kukaan muu käynyt koeajamassa/ostanut kyseisen auton?
 2. Toivottavasti sulle käy hyvin niissä YT-neuvotteluissa. Ymmärrän hyvin ettei fiilikset ole kovin korkealla just nyt, mutta on sulle joka tapauksessa tulossa mahtava auto :)
 3. No minähän topakkana tyttönä vein autoni huoltoon kun kerran 30 t km oli mittarissa ja Mini sanoi että huoltoon mennään. Huoltoon mentiin, jossa sanottiin että ei tässä mitään huoltoa nyt vielä ole, sitten vasta kun olet ajanut sen 30 t km tästä eteenpäin. Noloa, blondi mikä blondi. Mutta. Valitin samallla että nakuttaa kuin traktori ja diagnoosi oli, että ei kannata paljon enää ajella. Sain kuitenkin ajoluvan kun ei niin paha ole. Ajan huoltoon sain vasta heinäkuun puolenvälin jälkeen, ja mietin sitä että jos tuo nyt pahenee enkä voi ajaa, niin saanko sijaisauton siksi ajaksi, esim. kahdeksi viikoksi? Sääntöhän on että saan sijaisauton 3 päiväksi + viikonlopuksi, mutta mites jos auto menee telakalle vaikka kahdeksi viikoksi, niin saanko sijaisauton käyttööni siksi ajaksi?
 4. No johan oli vikalistaa... ::) En ehkä edes tajua näitä vikoja huomata, mutta printtaan nyt tuon listan jos vastaavaa löytyy itseltä jossain vaiheessa. Tuo kylmäkäynnistys-traktoriefekti on kyllä kieltämättä itselläkin, ja siitä pitää huoltoon ottaa yhteyttä. Muita vikoja en ole tämän merkkivalon lisäksi huomannut, mutta hyvä tietää jatkossa tarkkailla näitä muitakin.
 5. Onpa ikävää että sinulle on tällainen maanantaikappale sattunut. Ymmärrän hyvin että hermo menee tuollaisen kanssa. Sen verran täytyy merkkiä puolustaa, että itse olen ajanut Minillä vuodesta 2004 kolmella eri autolla. Ensimmäisestä Cooperista meni kaasuläppämoottori (vaimikäsenytoli), toisesta Ässästä koko xenoni, ja tässä nykyisessä on tuo otsikon merkkivalo palanut. Kahdessa ensimmäisessä olen maksanut työn, osat ovat menneet maahantuojan piikkiin. Ei mielestäni vikoja enempää kuin muissakaan tuttujeni autoissa. Ajan vuodessa noin 30.000 km, enkä suostuisi huonolla autolla ajamaan. Talviajo-ominaisuudet ovat todella hyvät, ne on testattu säällä kuin säällä kun täältä maalta pitää lähteä vaikka teitä ei ole välttämättä töihin lähtiessä aurattu. Toivottavasti nyt autosi alkaa toimimaan kunnolla etkä menetä uskoasi Miniin =) Vielä sen verran muokkaan, että jokaisella autolla olen ajanut noin 80.000 km eikä tuo kytkin ole lauennut. Toivottavasti ei nytkään.
 6. Kiitos Huikko tiedosta, otan yhteyttä huoltoon. Tämä foorumi on muuten mahtava paikka, täältä on vuosien varrella löytynyt vastaus kysymykseen jos toiseenkin :)
 7. Oona

  Huoltojen hinnat

  Käytin joulukuussa Minin 1-huollossa Herttoniemen Laakkosella ja hinta oli 215 eur. Tiskillä kysyttiin pyyhkijöiden kunto ym, eikä mitään ylimääräistä huollon aikana ollut tehty. Huolto tehtiin odottaessa, tunnin kertoivat kestävän ja sen se kesti. Ei mitään valitettavaa palvelussa. Lopuksi vielä kertasivat mitä oli tehty, ja tyytyväisenä sieltä lähdin. Joskus on ollut Laakkoselta huonojakin kokemuksia, mutta ovat kovasti petranneet niistä päivistä.
 8. Mun S 09 on tehnyt tätä kahdesti; ensin kovilla pakkasilla ja nyt säiden lauhduttua. Kahtena aamuna kierrokset aaltoilivat ylhäältä alas ja takaisin. Sammutin ja starttasin kolmasti, jonka jälkeen lähdin ajamaan, eikä enää mitään häikkää tuntunut olevan, hälyvalokin sammui. Käytin huollossa eikä mitään sieltä kuulemma löytynyt. Pitäisikö nyt kuitenkin olla huolissaan?
 9. Täytyy myöntää, että tänään aamulla tuntui siltä, että jonkun dieselin starttasin. Aivan järjetön nakutus. Hyvä tietää että muillakin ollut sama ongelma, pitää mainita asiasta seuraavassa huollossa.
 10. Oona

  antenni

  Kuulostaa vähän oudolta, koska edellisessä 04 ässässä oli myös haineva. Nykyinen asennettiin Helsingissä Mekaanikonkadulla, ja kuulemma homma ei ole ihan yksinkertainen. Jos Minissä on hainevä, se on puhelinvalmiutta varten, ja jos sen haluaa radiota varten, pitää tehdä isompia muutoksia. Älkää kysykö mitä. Minin varaosissa ei tuota osaa ole, joten BMWn antenni asennetaan. Edit: tämä hoituikin jo: p.s. Mihin mun avatar on kadonnut?
 11. Oona

  antenni

  Tämä ei nyt vastaa alkuperäiseen kysymykseen, mutta itse olen kiertänyt kyseisen ongelman asennuttamalla hainevän piiska-antennin sijaan. Eipä tarvitse muistaa ruuvata antennia pois ennen pesua ja mielestäni auto näyttää huomattavasti linjakkaammalta. Laakkosella asennettiin, mutta hintaa en tiedä kun sovittiin kaupan hintaan.
 12. Oona

  Mini-foorumin jatko

  Kiitos Heppu kun olet jaksanut pitää tätä foorumia kasassa kaikki nämä vuodet! Tässähän tulee ihan haikea olo Omorfia ja tämän foorumin alkua muistellessa. Onnea uudelle ylläpitäjälle, kiva nähdä tuleeko foorumi kovin muuttumaan. Tärkeintä tietenkin on ylläpitää edelleen paikkaa, jossa Mini-harrastajat voivat kokoontua ja vaihtaa kokemuksia.
×
×
 • Create New...