Jump to content

Oona

Jäsenet
  • Viestit

    190
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Oona kaikki viestit

  1. Oona

    Mini Coupé

    Kävin tänään koeajamassa Coupén ajatuksena ostaa se. Pettymys ja tavallaan ihan hienokin tunne oli huomata ettei sen ajo-ominaisuudet mitenkään poikkea oman S:n ominaisuuksista. Tuntui lähinnä väkisin liimatulta tuo imago sporttisemmasta Ministä, nätiltähän se näyttää vaikka jakaakin mielipiteitä sen suhteen. Tulee varmasti enemmän omanlaisekseen kun roadster tulee myyntiin. Onko kukaan muu käynyt koeajamassa/ostanut kyseisen auton?
  2. Toivottavasti sulle käy hyvin niissä YT-neuvotteluissa. Ymmärrän hyvin ettei fiilikset ole kovin korkealla just nyt, mutta on sulle joka tapauksessa tulossa mahtava auto :)
  3. No minähän topakkana tyttönä vein autoni huoltoon kun kerran 30 t km oli mittarissa ja Mini sanoi että huoltoon mennään. Huoltoon mentiin, jossa sanottiin että ei tässä mitään huoltoa nyt vielä ole, sitten vasta kun olet ajanut sen 30 t km tästä eteenpäin. Noloa, blondi mikä blondi. Mutta. Valitin samallla että nakuttaa kuin traktori ja diagnoosi oli, että ei kannata paljon enää ajella. Sain kuitenkin ajoluvan kun ei niin paha ole. Ajan huoltoon sain vasta heinäkuun puolenvälin jälkeen, ja mietin sitä että jos tuo nyt pahenee enkä voi ajaa, niin saanko sijaisauton siksi ajaksi, esim. kahdeksi viikoksi? Sääntöhän on että saan sijaisauton 3 päiväksi + viikonlopuksi, mutta mites jos auto menee telakalle vaikka kahdeksi viikoksi, niin saanko sijaisauton käyttööni siksi ajaksi?
  4. No johan oli vikalistaa... ::) En ehkä edes tajua näitä vikoja huomata, mutta printtaan nyt tuon listan jos vastaavaa löytyy itseltä jossain vaiheessa. Tuo kylmäkäynnistys-traktoriefekti on kyllä kieltämättä itselläkin, ja siitä pitää huoltoon ottaa yhteyttä. Muita vikoja en ole tämän merkkivalon lisäksi huomannut, mutta hyvä tietää jatkossa tarkkailla näitä muitakin.
  5. Onpa ikävää että sinulle on tällainen maanantaikappale sattunut. Ymmärrän hyvin että hermo menee tuollaisen kanssa. Sen verran täytyy merkkiä puolustaa, että itse olen ajanut Minillä vuodesta 2004 kolmella eri autolla. Ensimmäisestä Cooperista meni kaasuläppämoottori (vaimikäsenytoli), toisesta Ässästä koko xenoni, ja tässä nykyisessä on tuo otsikon merkkivalo palanut. Kahdessa ensimmäisessä olen maksanut työn, osat ovat menneet maahantuojan piikkiin. Ei mielestäni vikoja enempää kuin muissakaan tuttujeni autoissa. Ajan vuodessa noin 30.000 km, enkä suostuisi huonolla autolla ajamaan. Talviajo-ominaisuudet ovat todella hyvät, ne on testattu säällä kuin säällä kun täältä maalta pitää lähteä vaikka teitä ei ole välttämättä töihin lähtiessä aurattu. Toivottavasti nyt autosi alkaa toimimaan kunnolla etkä menetä uskoasi Miniin =) Vielä sen verran muokkaan, että jokaisella autolla olen ajanut noin 80.000 km eikä tuo kytkin ole lauennut. Toivottavasti ei nytkään.
  6. Kiitos Huikko tiedosta, otan yhteyttä huoltoon. Tämä foorumi on muuten mahtava paikka, täältä on vuosien varrella löytynyt vastaus kysymykseen jos toiseenkin :)
  7. Oona

    Huoltojen hinnat

    Käytin joulukuussa Minin 1-huollossa Herttoniemen Laakkosella ja hinta oli 215 eur. Tiskillä kysyttiin pyyhkijöiden kunto ym, eikä mitään ylimääräistä huollon aikana ollut tehty. Huolto tehtiin odottaessa, tunnin kertoivat kestävän ja sen se kesti. Ei mitään valitettavaa palvelussa. Lopuksi vielä kertasivat mitä oli tehty, ja tyytyväisenä sieltä lähdin. Joskus on ollut Laakkoselta huonojakin kokemuksia, mutta ovat kovasti petranneet niistä päivistä.
  8. Mun S 09 on tehnyt tätä kahdesti; ensin kovilla pakkasilla ja nyt säiden lauhduttua. Kahtena aamuna kierrokset aaltoilivat ylhäältä alas ja takaisin. Sammutin ja starttasin kolmasti, jonka jälkeen lähdin ajamaan, eikä enää mitään häikkää tuntunut olevan, hälyvalokin sammui. Käytin huollossa eikä mitään sieltä kuulemma löytynyt. Pitäisikö nyt kuitenkin olla huolissaan?
  9. Oona

    antenni

    Kiitos! :)
  10. Täytyy myöntää, että tänään aamulla tuntui siltä, että jonkun dieselin starttasin. Aivan järjetön nakutus. Hyvä tietää että muillakin ollut sama ongelma, pitää mainita asiasta seuraavassa huollossa.
  11. Oona

    antenni

    Kuulostaa vähän oudolta, koska edellisessä 04 ässässä oli myös haineva. Nykyinen asennettiin Helsingissä Mekaanikonkadulla, ja kuulemma homma ei ole ihan yksinkertainen. Jos Minissä on hainevä, se on puhelinvalmiutta varten, ja jos sen haluaa radiota varten, pitää tehdä isompia muutoksia. Älkää kysykö mitä. Minin varaosissa ei tuota osaa ole, joten BMWn antenni asennetaan. Edit: tämä hoituikin jo: p.s. Mihin mun avatar on kadonnut?
  12. Oona

    antenni

    Tämä ei nyt vastaa alkuperäiseen kysymykseen, mutta itse olen kiertänyt kyseisen ongelman asennuttamalla hainevän piiska-antennin sijaan. Eipä tarvitse muistaa ruuvata antennia pois ennen pesua ja mielestäni auto näyttää huomattavasti linjakkaammalta. Laakkosella asennettiin, mutta hintaa en tiedä kun sovittiin kaupan hintaan.
  13. Oona

    Mini-foorumin jatko

    Kiitos Heppu kun olet jaksanut pitää tätä foorumia kasassa kaikki nämä vuodet! Tässähän tulee ihan haikea olo Omorfia ja tämän foorumin alkua muistellessa. Onnea uudelle ylläpitäjälle, kiva nähdä tuleeko foorumi kovin muuttumaan. Tärkeintä tietenkin on ylläpitää edelleen paikkaa, jossa Mini-harrastajat voivat kokoontua ja vaihtaa kokemuksia.
  14. Oona

    morjestatko

    Kyllä moikkailen kaikille, sekä uusille että classic-Mineille ihan tasapuolisesti, mutta enpä ole kyllä kerran kertaa saanut vastamoikkausta vanhojen alkuperäisten Minien kuskeilta. Ymmärrän kyllä hyvin sen, että eletään aika eri maailmoissa, ja jokin tietty pointti siinä moikkaamattomuudessa on. Mutta kukin tavallaan.
  15. Oona

    Maahantuoja

    ^ Hei, laitoin sulle yksityisviestin asiaan liittyen.
  16. Oona

    mini-erikoisliike

    Kiitos onnitteluista! Joku sai entisestä Ministäni loistoauton, siinä ei ollut koskaan mitään vikaa. No - toinen xenon vaihdettiin, mutta muuten oli takuuvarma. Keskiviikkona kävin juttelemassa kaupoista, ja kun maanantaina kävin hakemassa uuden, oli omani jo myyty. Vaikka nämä kopioita ovatkin, niin kovin suosittuja ilmeisesti. Kiitos RonDmc fiksusta kommentista :)
  17. Oona

    mini-erikoisliike

    Kävinpä tutustumassa uuteen Mini-liikkeeseen, ja sen verran tuli ostoksia tehtyä, että ostin pois sen ässän sieltä standiltä. Haikeaa oli hyvästellä Noriko, mutta on tuo tekniikka mennyt 5 vuodessa huimasti eteenpäin, ihan eri tavalla on voimaa ja suorituskykyä tuossa uudessa 09:ssä. Erikoisplussa Laakkoselle, kerrankin tapasin fiksun myyjän, joka suhtautui vakavasti myös naisasiakkaaseen. Aivan järjettömän mahtava auto, hymy korvissa sillä ajelen =)
  18. Oona

    Uusi lamppukenno

    Perkules! Joku on täräyttänyt jo jokin aika sitten takavaloon, joten lasi on säröillä. Siitä johtuen kosteutta on päässyt sisään ja ruosteläiskiä on jo päässyt muodostumaan. Eihän tässä auta muu kuin vaihtaa koko hela hoito, mutta mistä tuon osion saisi edullisimmin? Tuli myös mieleen että pitäisikö vaihtaa koko auto, kun kilometrejäkin on jo yli 70.000. En kyllä haluaisi luopua kun on toiminut niin järjettömän hyvin ja on kaikin puolin hyvä yksilö, mutta nyt vielä saisi jonkin järjellisen kaupan aikaiseksi. Ministä en halua missään tapauksessa luopua eli seuraava auto on ehdottomasti samaa merkkiä.
  19. No voi nyt Nuno, ikävä kun kyllästyit, mutta ymmärrän hyvin miksi. Onneksi on kuitenkin noita muitakin foorumeja missä tavataan :)
  20. Eilen Järvenpään keskustassa joku punainen MINI vilautteli valoja ja moikkaili, mahtoiko olla kukaan täältä foorumilta? Niin tohkeissani etsin parkkipaikkaa, etten saanut aikaiseksi kuin hämmentyneen ilmeen ::)
  21. Oona

    Hyvää Joulua!

    Oikein Hyvää Joulua foorumilaisille ja entistäkin parempaa Uutta Vuotta 2008!
  22. Oona

    Uusi jäsen ilmoittautuu

    Tervetuloa porukkaan sakiaan! Kiva kuulla jatkossa, miten tuo uusin MINI toimii. Etenkin tuo toiminto, jossa moottori sammuu vaihde vapaalla - ja käynnistyy taas :) Toimii varmasti hienosti. Itselle nousi hienoinen autokuume kun nuo hinnat laskevat vuoden vaihteessa. Ei sillä että haluaisin nykyisestä luopua, se kun niin hienosti on tähän saakka toiminut, mutta tuo Clubman kiinnostaa...
  23. Hei hei ja hyvää yötä! Nähdään keväällä :)
×
×
  • Luo uusi...