Jump to content

Minihemuli

Jäsenet
  • Viestit

    98
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Ulm, Saksa
  • Interests
    JCW S

Minihemuli's Achievements

  1. Moro, Myynnissä http://www.hemuli.eu/mini/mini.html sivulla oleva 2008 Mini. Mittarissa tällä hetkellä aavistuksen yli 43tkm. Auto on eteläisessä saksassa. Hintapyynti on 22000€, mutta tarjouksia otan mielelläni vastaan. Auton http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mini-cooper-s-mini-cooper-s-ulm/161534675.html?lang=en&pageNumber=1&action=topOfPage&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=17500&makeModelVariant1.modelId=7&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&ambitCountry=DE&zipcode=89075&zipcodeRadius=10&negativeFeatures=EXPORT myynti-ilmoitus Mobilessa josta pääsee katselemaan lisää kuvia. Parhaiten minut saa kiinni http://www.hemuli.eu/hemuli.html -sivulla olevasta osoitteesta.
  2. Vaihdoin omaan miniin (2008 Cooper S) Harman Kardonin kaiuttimet ja nyt olisi ylimääräisenä Minin hifi-sarjan kaiuttimet (mukaan myös A-pilarin muovit). Sarjasta puuttuu takadiskantit. Jos on kiinnostusta noihin kaiuttimiin niin ota yhteyttä www.hemuli.eu -sivun kautta. Pääsiäisen jälkeen laitan kaiuttimet ebayhin myyntiin.
  3. Miten olet kytkenyt IPodin autoon? Mulla on tuolla Minin omalla Ipod kaapelilla ja juurikin tuolla kuvaamallasi tavalla saan selattua kappaleita. Siltikin tuo Minin systeemi on mielestäni hanurista, koska jos artisteja alkaa olemaan suurehko määrä, niin ne pitää aina aloittaa selaamaan A:sta... Puhelinluettelossa voi valita aakkosen mistä selaus alkaa, joten kummastuttaa että miksei tuota ole laitettu Ipod käyttikseen. Olen tuosta jokaisessa huollossa kysynyt, mutta ei ilmeisesti ole tullut/tulossa mitään päivityksiä.
  4. Kaverilla täällä Saksassa vähän yli 30tkm ajettu Cooper S. Sama rallatus ollut siinäkin ja nyt huollossa sanoivat että koko ketju oli vaurioitunut... Samaan aikaan liikkeeseen oli tuotu auto jossa ketju oli käsittääkseni katkennut.
  5. Auton poimin huollosta perjantaina. Mikäli oikein ymmärsin niin vaihtoivat koko nokkaketjun sekä myöskin kiristimen (takuuseen tottakai). Ei oo rallatus ainakaan vielä tullut takaisin. Kattoikkunan verhot vaihdettiin myös takuuseen (enää ei rullaa kiihdytyksessä sisään itsestään). 1. huolto tuli maksamaan alle 150 (kilometrejä tällä hetkellä noin 22tkm)
  6. Minihemuli

    Cooper S iskarit

    Lähinnä takuuasioiden vuoksi oon tuota JWC:n alustaa suunnitellut. Noita alustasarjoja varmasti löytyy vaikka kuinka paljon... Tuon alustan madallus ei ole se tärkein puoli, vaan saada alustasta vielä aavustuksen jäykempi. En tiedä että kenen iskareita JWC käyttää, mutta iskarit saisivat olla myös aavistuksen herkemmät.
  7. Minihemuli

    Cooper S iskarit

    Alkuperäiset iskarit on vielä kunnossa ? Ei tässä kyllä voi tuollaisia km lukuja odotella... tuohon menisi vielä 10v.. :o
  8. Kuinka pitkään porukka on ajellut Cooper S:n iskareilla noin keskimäärin ? Koitan tässä saada omaan päähän taottua järjen ääntä että vasta sitten se JCW:n alustan madallus-sarja kun nykyiset vakioiskarit alkavat tulla tiensä päähän. Tai ei mulla tuota autoa tarvitsisi madaltaa ollenkaan, koska jo nykyisellä vakiokorkeudella tulee ongelmia paikka paikoin, mutta vähän tuota pitäisi jäykemmäksi saada... Tulisi sitten ehkä hammaslääkärilläkin käytyä useammin ;D
  9. Torstaina vien Minin ensimmäiseen huoltoon ja samalla vaihtavat tuon kiristimen ja ihmettelevät kattoikkunan verhoja jotka itsekseen rullailevat sisään kiihdytyksissä.
  10. Itse käväisin viime viikolla minin liikkeessä kysäisemässä tästä asiasta. Myyjä sanoi että ongelma tiedossa ja että auto pitäisi viedä heille huoltoon jossa tuon saavat korjattua (Sanoi jonkin saksankielisen osan joka pitää vaihtaa).
  11. Minihemuli

    Cooper S madaltaminen?

    Täällä on useammassa paikassa ollut mainintaa että mini alkaa ravistaa ja paukkua ja kolista ja ja ja kun sitä lasketaan. Tapahtuuko tuo vasta siinä vaiheessa kun autoa on laskettu sen verran että öljypohja raapii koko ajan maata ? :-? :o ;) Itsellä ollut suunnitelmissa laitattaa (varmaankin tässä talven jälkeen) tuo JCW:n alustasarja, joka tiputtaa autoa noin sentin verran. Eli vaikuttaako tämäkin jo niin paljon että ravistusta ja pauketta alkaa tulemaan ? Itse tuolla alustasarjalla haen lähinnä sitä että perä ei laskisi kiihdytyksessä yhtä paljoa ja että jos ne mutkat vois vielä vähän lujempaa ajaa :D 8-) Itse en tuota haluaisi laskea yhtään enempää, koska alkaa sitten jo vaikuttaa liiaksi jokapäiväiseen käyttöön... Täällä keskieuroopassa alkaa raapia keula liikaa maaperää (nykyiselläkin korkeudella tuota jo havaittavissa)... EDIT: Kenelläkään kommentteja tähän asiaan ??? Kolme viikkoa mennyt ilman yhtään kommenttia... :-?
  12. Ei se pelkästään autotehtaista ole kiinni, vaan kyllä siellä pitää ihmisten ajatustenkin jossain vaiheessa muuttua... Itse kun tuolla asustelin hieman yli 3 vuotta (autona silloin oli Passat), niin kuulin jatkuvasti että kuinka uskallan ajaa niin pienellä autolla ja että "minä en kyllä uskaltaisi tulla noin pienen auton kyytiin". Nämä kommentit siis Teksasilaisilta kolleegoilta. Nythän siellä on jälleen polttoaine halpaa ku vesi, joten porukka voi taas niillä hummereillaan pörrätä menemään... :o
  13. Näyttäisi kyllä täsmälleen samoilta nuo autot... Saksan Mini Challenge sarjan osallistujat ja muuta tietoa http://www.challenge.mini.de/de/index.html
×
×
  • Luo uusi...