Jump to content

karipv

Jäsenet
  • Viestit

    73
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä karipv

  • Syntymäpäivä 31.01.1966

Profile Information

  • Sijainti
    Helsinki
  • Interests
    En pelekää sattaakaan miestä, koha eivät kiini käy

karipv's Achievements

  1. http://www.nettiauto.com/mini/cooper/5955631
  2. Moi, muistelisin, että joku webbisaittikin taitaa olla BMW/Mini-varaosanumeroille. Täälläkin muistaakseni joku linkki joskus oli. Tietääkö joku? Thanks!
  3. Nyt on hintaa pudotettu reilusti. Väittäisin, että enää ei ole Mini hinnalla pilattu! :o
  4. http://www.nettiauto.com/mini/cooper/5090197
  5. Myyn ylimääräiseksi jääneen Thulen kattotelineen, jossa on myös suksi-lautateline (tuntematon merkki). Lukitus omalla avaimellaan. Telineet ovat kaikinpuolin erittäin hyvässä kunnossa. Jos joku innostuu googlaamaan, niin kyseessä on tämä Thule-setti: -Thule Rapid System 750 -Thule Square Bar 761 -Kit 1366 -Thule Short Roof Adapter 777 Asennusohje: http://www.thule.com/pdf.axd?ext=\Classification_1_root\Image_Hierarchy\ImageFolder_175958\ImageFolder_176926\141366.pdf Telineet sopivat kaikkiin hatchback-Mineihin vuosimallista riippumatta. Laitetaan hinnaksi 70 €. Kontaktit YV:llä, kiitos.
  6. Konetta ei siis ole vielä purettu? Jos näin on, vaadi hinta-arvio vaikka kuluttajaneuvojan avulla, ellei se muuten irtoa. Siitä ei saa muistini mukaan poiketa 15% enempää. Ellei hinta-arviota tule, niin sitten ottaisin auton ulos ja seuraavaan pajaan. Enhän mä kuitenkaan moottoreista sen isommin ymmärrä. Maalaisjärjellä arvelisin, että jos imusarja sulaa, niin lämmöt ovat käyneet (jostain syystä) erittäin korkealla.
  7. karipv

    MINI PAJOJA.

    No pistänpä tähän viimeisimmän kokemukseni Minin huollosta... Auto alkoi tosiaankin ilmoittelemaan ~100 tkm huollosta ja etupään jarruista. No ei kun autoa pajalle, Merihaan kupeessa olevaan Ant-Autoon. Samalla pyysin vielä erikseen vaihtamaan palaneen parkin polttimon. Hommat tuli valmiiksi samana päivänä mutta laskukin oli melkoinen, kun palojen lisäksi myös levyt menivät vaihtoon. Maksoin kuitenkin ihan kiltisti, kun hoitui niin sukkelasti. Kun lähdin pois, niin samantien tajusin, että polttimoa ei oltu vaihdettu. Kello oli jo paljon joten ei muuta kuin aamulla polttimon vaihtoon. Vaihtoivat takuutyönä. Ajelin jonkin aikaa ja jarrupoljin tuntui pehmeältä ja painui aika syvälle. Laitoin pajalle meiliä mutta eivät reagoineet. Arvelin, että jospa ne palat sinne asettuvat jarrujen käyttämisen myötä. No eivät asettuneet ja sitten huomasin, että uudet levyt ovat melko lailla ruosteessa. No eikun soitto pajalle ja taas autoa vaan pukille. Totesivat, että palat oli asennettu väärin ja siksi jarrut eivät toimineet kunnolla. Korjasivat toki takuutyönä. En nyt oikein voi suositella korjaamoa, jossa huollon jälkeen joutuu käymään kaksi kertaa korjauttamassa huolimattomuuksia. Polttimo voi tietenkin pikkuhommana helposti unohtua mutta väärin asennetut jarrupalat on kyllä melko amatöörimäistä koheltamista :o
  8. karipv

    MINI PAJOJA.

    Jaa tämäkö: http://www.huoltorep.fi/yritys.php No eipä ole tuolla webbisaitilla ainakaan mitään mainintaa Ministä...no mutta onko se siis ollut hyvä ja mitä laskuttavat tunnilta?
  9. karipv

    MINI PAJOJA.

    Mun vajaan kolmen vuoden Mini-kokemuksella uskallan väittää, että ei löydy. Laakkonen ja Autokeskus ovat molemmat aivan vehkeestä, ja sitten nyrkkipajojen kanssa on homma tuurista kiinni.
  10. Vaijerin alapään kiinnitys on murtunut, se on Minin tyyppivika. Muistelisin, että sinne pääsee näkemään ilman penkkiä irottamattakin. No ainakin hyvällä peilillä ja fikkarilla se pitäisi näkyä. Korjaus onnistuu niin, että penkin irrotuksen jälkeen poraat varovasti penkin runkoon sopivaan kohtaan sopivan kokoisen reiän. Sitten kiinnität kaapelin alapään siihen paksuilla nippusiteillä tai rautalangalla tms. Alkuperäinen kiinnitys on todellakin aivan onneton muovirimpula.
  11. Myyn pois kuleksimasta kuvan mukaisen, uuden pehmusteparin. Materiaali polyesteriä, tarrakiinnitys, laadukas brodeeraus, koko n. 7 x 25 cm. Pannaan hinnaksi tasan kymppi + mahdolliset postikulut. Haku onnistuu Helsingin Hakaniemen kupeesta. YV, kiitti!
  12. http://www.kuinoma.fi/tuotteet/7613
  13. Mulle auto on elämää helpottava ja vapautta lisäävä käyttöesine, ei pyhä lehmä eikä peniksen jatke. Jos autoon vaikka jokunen skraadu tulisikin, niin tuskin menettäisin yöuniani. Niin ollen pesetän auton harjapesussa jatkossakin ja käytän iloisesti suojapeittoa. Yhtään naarmua en tosin ole tähän saakka huomannyt missään, en tässä nykyisessä autossa enkä edellisissäkään.
×
×
  • Luo uusi...