Jump to content

Karikoo

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Karikoo's Achievements

  1. Bilsteinin alustasarjan etuiskarit (B16) tulivat tiensä päähän. Huoltokin maksasi niihin enemmän kuin on järkevää. Eli löytyykö PK-seudulta keneltäkään alkuperäistä alustaa jotta auton saisi liikkeelle? Tai jos jollain on ylimääräiset B16 iskarit hyllyssä niin nekin käy. Osia kaipailee Kari, 0500 407 313
  2. Eli 2005 mallinen S tarvitsee käsinelokeron ja sen lisäksi apumiehen puoleisen kattolistan joka edestä kaartuu tuulilasin päälle. Trv Kari, 0500 407 313
  3. Karikoo

    MINI PAJOJA.

    Käytin Miniä "perhehoitajalla" Autohuolto T.Holmbergilla Vantaanpuiston kupeessa. Tuntui Tomppa ymmärtävän minienkin päälle, joten vaikka vähän hankalan matkan takana onkin niin sinne S viedään aina tarpeen tullen. Suosittelen.
  4. Karikoo

    MINI PAJOJA.

    JCW siinä on billsteinin alustalla. Ei Mini oikestaan tarvi enempää potkua, mukavan pirteä noillakin. Lähinnä ajatus olisi löytää Minit tunteva omahoitaja Minille, rasvaten ja tsekaten mestat.
  5. Karikoo

    MINI PAJOJA.

    Tuli hankittua kakkosautoksi MCS hieman kiristettynä ja madallettuna. Vaihtoehtona Minille oli 00-mallinen 911 porsas, oli tylsä ja kallis... Mini taasen... valinta oli loppujen lopuksi helpo >:D Onko pääkaupunkiseudulla Mineihin erikoistunutta nyrkkipajaa? Laakkoset ja muut ei ole makuun, haluan keskustella asentajan kanssa suoraan ja voihan nuonhinnatlin olla snadisti edukkaampia pienyrittäällä. Mutta onko niitä?
×
×
  • Luo uusi...