Jump to content

hiiri18

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

hiiri18's Achievements

  1. Kun sinulla on tuo nyt ohjelmoitu pois, niin ilmaantuuko sinulle minnekään mittaristoon merkkiä jos kytket sen takaisin päälle? Näkeekö ne korjaamolla että se olisi pois päältä??
  2. Perjantaina ostin 09 vuoden clubmanin. Auto on tuotu Saksasta vuonna 15 ja kaikki varusteet ei ole minulle selvinnyt. Luin että autossa olisi moottorin automaattisesti sammuttava start/stop systeemi. Olen viikonlopun ajellut pitkää maantieajoa ja käynyt kaupungissa, moottori ei kuitenkaan sammu missään tilanteessa. Konsolista löytyy nappi jolla pitäisi toiminnon saada manuaalisesti päälle ja pois, en huomaa kuitenkaan mitään eroa, palaako napissa valo vai ei... Onko tässä siis jotenkin viallinen tuo toiminto, vai onko se voitu "sulkea" jonkun ohjelmiston kautta? Autossa oli muutenkin korjattavaa jotka myyjäliikkee suostuu maksamaan niin nyt kiinnostaa voisiko tuokin osa olla rikki? :/
  3. :D Hei Kiitos tuosta vastauksesta! :) Jospa tästä sitten mönkisi penkin alle kurkkimaan. Kiitos :D
  4. Kaksiovisessa autossa on hyvä kun penkissä on muisti, kun penkkiä kallistelee ja käyttää takapenkkejä. Niin penkki jää aina siihen kohtaa, mihin kuski sen on säätänyt. Noi viikko sitten tämä "muisti katosi" Penkki ei enää jää valmiiksi säädettyyn paikkaan, vaan joka kerta kun istuu penkille, joutuu vetämään tuolia joko eteen tai taaksepäin. Missä vika? ??? toisinsanoen, miten sen saisi korjattua? ::)
×
×
  • Luo uusi...