Jump to content

sadjonymous

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä sadjonymous

  • Syntymäpäivä 28.01.1974

Profile Information

  • Sijainti
    Salo - Viitannummi
  • Interests
    Persoonalliset ja mielenkiintoiset ihmiset - ja tietysti minun Mini Helmi :)
  • Autotalli
    Mini One 2009

sadjonymous's Achievements

  1. Tottapuhuakseni minäkin kyllä pesen autoni pehmosienellä ja kuivaan säämiskällä. Olenkin saanut osakseni naapureilta hymistelyjä - noh, kateellisia vaan ;D Näin talvella vaan mietityttää miten se parhaiten onnistuu. No, joko tingin periaatteestani ja ajan esim. harjattomaan pesuun tai sitten varaan ajan TE-halliin. Kyselen näitä juttuja siksi, että olen aivan keltanokka autojen kanssa. Tämä Mini on ensimäinen oma autoni ja tätä ennen en ole ollut pahemmin kiinnostunut autoista ylipäätään. Olen jopa jyrkästi vastustanut perheeseemme kakkosauton ostamista. Kunnes näin tämän Helmin autokaupassa. Rakkautta ensi silmäyksellä ;) Ja minulle nyt tietysti YKKÖSauto! Haluaisin huolehtia kaunottarestani hyvin, ja ajattelin että joku suoja talven jäätä ja viimaa vastaan voisi olla hyvä. Olin kai sitten väärässä :-[ Lohkolämppäri ja sisätilalämmitin on jo valmiina. En vain ole vielä käyttänyt kun on niin lämpimät aamut ollut. Ja keltanokkauttani todistaa erinomaisesti se, että en tullut ajatelleeksi sisätilalämppärin sulattavan ikkunoita kirkkaaksi. Mahtavaa, nyt siis ongelmani ratkesi aivan itsestään 8)
  2. Joo, totta. Käyttöauto on käyttöauto. Tietysti sitäkin voi kohdella hellästi :-* Taidanpa kehittää elämänkumppanini tuulilasille jonkun pehmeän peitteen estämään pahinta jäätä.
  3. Joo, eli minulla ihan käyttöauto kyseessä ja tarkoitus olisi helpottaa niinkin tuikitavallista asiaa kuin töihin lähtö talviaamuina. Miten ihmeessä minä sitten autoani käytän talvella jos ihan kaikki toimenpiteet lumen ja jään poissaamiseksi ikkunoista tuhoaa autoni... ::) Käytössäni ei ole autotallia eikä autokatosta. Autoni seisoo ihan taivasalla tuossa rivitalomme pihalla. Minulla ei ole mahdollisuutta rakennella kaarikatoksia tms. "autotalleja". Siksipä ajattelin, että hyvin istuva puolipeite olisi hyvä ratkaisu. No, saattaapi olla, että raiskaan autoni käyttämällä kuitenkin tuota lumiharjaa. Puolipeitteen jätän ostamatta jos ei löydy hyin napakasti istuvaa. Nimittäin mitään ylisuurta tuulessa kuumailmapallon lailla lepattavaa härpätystä en virittele.
  4. Ou nou, pilaako ne maalipinnan :( Valistaisitko hieman enemmän asiaan perehtymätöntä keltanokkaa, että millä tavalla ne maalipintaa tuhoaa? Eikö sen pitäisi nimenomaan suojata...? Jos tosiaan näin on niin siten jätän ostamatta moisen rievun :-[
  5. Olisi tarve saada Mini Onen mittoihin hyvin istua puolipeite talveksi. Mistä olette ostaneet omanne? Löytyykö merkkiliikkeestä? Entä Motoneteista yms. "rompekaupoista" ::) Mitä suosittelette?
  6. sadjonymous

    morjestatko

    Harmikseni olen huomannut, että Salon paljasjalkaiset hitaastilämpenevät vain toljottavat kummastuneena kun morjestan... No, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ;)
  7. Mielellään orkkikset ja hyväkuntoiset! Asun Salossa, eli lähietäistyydeltä olisi mukava saada, mutta toki postikin kulkee... Laita tarjousta s-postiini hintapyynnön kera: annukka.jaakkola@gmail.com
  8. sadjonymous

    morjestatko

    Mä olen ihan tuore Mini Onen (vm. 2009) omistaja ja tänään hokasin vastaan tulevasta Ministä morjestuksen. Kylläpä sai kovasti hyvälle tuulelle moinen ele! Itse vaan morjestin takaisin ehkä vähän myöhässä - no ensikerralla olen skarpinpana :) Aion kyllä morjestella kaikille Mini-kuskeille jatkossa! Itse en ala erittelemään onko bemu-Mini vai ehta. Minun kun on "avuttomana naisena" tyydyttävä mahdollisimman vähän laittoa vaativaan autoon :/
×
×
  • Luo uusi...