Jump to content

MCS R53 takajarru työkalu


Takamisakari

Recommended Posts

Tarkoitat varmaan, että kiinni,eli sisään päin. Tuo käy muuten, paitsi jako ei sovi Miniin. Eli vaatii erilaisen pään. Jos omistat hitsaus koneen ja rälläkän,pystyt tekemään sopivan pään tuohon. Tai sitten etsi sopiva pää.

Link to comment
Share on other sites

Joo tietysti kiinni eikä auki... ei löydy hitsivehkeitä eli kyllä se oikea pää pitäisi löytää jostain.. näköjään erilaisia settejä löytyy vaikka kuinka paljon, minille (tai bmw:lle) taas pienen googlettelun jälkeen ei mitään. Ärsyttää vaan ostaa 15 heebeliä muovikotelossa kun tarvitsisi vaan sen yhden..

Link to comment
Share on other sites

Toinen vaihto-ehto: tee oma pulttiviritys ja sillä tiukkaat ja samalla papukaijapihdeillä kierrät kiinnipäin. Joskus tein tuolla systeemillä hätäratkaisuna, ennen työkalua.

Link to comment
Share on other sites

Itekin ostin Miniin sopivan, kun tiesin,ettei merkki tule heti vaihtumaan. Sitähän sitten pystyy muihinkin soveltamaan, kun on tuo perus setti.

Link to comment
Share on other sites

Tilasin ebay uk. sivuilta semmoisen "multi-setin", käy ties kuinka moneen jarrusatulaan, sovitteita varmaan parikymmentä, molemman kätiset kierteet puristimissa ja joko hoito muovisalkussa, hintaa jotain 30-40€....ei oo tietty mikään merkki-kalu....mutta ajaa asiansa..

Link to comment
Share on other sites

Sain kun sainkin homma toimimaan Igorin tyylillä eli puristimella ja kärkipihdeillä eli homma valmis ja huomenna leimalle. Nyt ei ollut aikaa tilailla ”ulukomailta” ja sen verran pihi olen että en tuollaista settiä hankkinut. No, oppia ikä kaikki, ensi kerralla tietää ainakin miten (ja millä) homma hoituu..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...