Jump to content

J@ni

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

J@ni's Achievements

  1. Mulla oli tuommoinen kiinnike keskikonsolin oikeassa pysty tolpassa kiinni ja siinä sit lämmitin Ei mitään aavistusta mistä on hankittu mutta sopi täydellisesti muovitolpan ympärille
  2. Toi on sopinut moneen merkkiin eikä vielä ole hajonnut mikään osa vaikka ei ole mikään merkkituote
  3. J@ni

    Lisävalot r50

    Moi Minkälaisia telineitä/kiinnityksiä ootte käyttäneet valojen kiinnitykseen Suunnitelmissa olisi laitaa r50 nokalle 2-3 pyöreää ja retrohenkistä lisävaloa Itse kokeilin rekkari telinettä, mutta omaan silmään meni valot aika alas ja olivat paljon puskurin etupuolella Ps. kuva olis kiva
  4. J@ni

    R50 lämpömittari

    Nyt pääsin purkamaan kone huonetta ja anturista oli katkennut muovikaulus ja siitä ilmeisen heikko kontakti, että uuden anturin hankintaan.
  5. J@ni

    R50 lämpömittari

    Eli tuli tämmöinen ominaisuus että lämpömittari on heti tapissa kun käynnistää ja valikosta tulee arvoksi 143 astetta. Muutamien sammutus ja käynnistys kertojen jälkeen alkaa näyttämään enemmän normaalia, ajossa 90-93 astetta mutta välillä "vaeltaa" alueena - 15-110. Onko muilla löytynyt vastaavaa ominaisuutta. Vettä on jäähdyttimessä ja paisarissa, eikä kone käy lämpöisen tuntuisena. Voisiko olla anturi tai anturin liitin mistä lähtee etsimään syitä moiselle. Toinen kysymys vielä. Kuljettajan penkin airbag ilmeisesti sytyttää häiriövalon, onko tubesta löytyvä 2 ohm vastuksen laittaminen liittimeen toimiva "korjaus"?
  6. J@ni

    Moottoritilan lämpö

    Ok Tuntui vaan äkkiseltään kovalta lämmöllä, tarvii siltä valikosta vissiin ajon jälkeen katsoa veden lämpöä. Lämpöä riitti kyllä kun oli läppäri täysillä. Radalle ei ole tarkoitus mennä, vaan ajella lyhyitä siirtymiä ja opettaa lapset ajaan. Miten flektiin, onko vastus vaihdettavissa vai isompia osia kerralla menee vaihtoon ja onko edes haittaa jos sitä ei korjaa?
  7. Moro Uutena ministinä täytyy kysyä että onko konehuoneen korkea lämpötila ajon jälkeen normaalia vai oire jostain ? Mittari näyttää ihan normaalia lämpöä ja flekti käy useasti. Jäähdyttimessä ja paisuntasäiliössä vettä riittää, termarin kunnosta ei ole tietoa enkä salavalikosta ole vielä katsellut lämpöasteita. Autona 2002 mini cooper, onko auto r53? Tästä en ole ollenkaan varma.
×
×
  • Luo uusi...