Jump to content

Miniin puskurit


cmro85

Recommended Posts

Etupuskurissa klommo ja ei enää alkuperäisiä löydy sitten niin mistään, joten jos uusisi sitten tarvikkeilla molemmat..

Mutta,   laatueroja taitaa kromisissa olla, eli jotkut sopii hyvin ja toiset ei sitten mitenkään.  Rosterisia en oikein halua.

Myös kromi taitaa olla huonekalumallia joten kestääkö sitten ulkoiluttaa ollenkaan...

Onko kokemusta mistä noita kannattaisi kysellä.     Minitronin mukaan vain yksi valmistaja, mutta minisportissakin kahta eri tyyppiä tarjolla.

Minispares löytyisi alkuperäisiä pystykävyllisiä, mutta ei taida mk3 olla kuin cooperissa?

Pitäisi olla sellaiset, ettei tarvi vänkäillä/soveltaa ja hienotkin vielä..

Link to comment
Share on other sites

Minulla olis kiinni suht hyvät,haluisin ite rosterit.Tosin en tiedä,kelpaako nämä sinulle.Kuvahan tietysti valehtelee.Nämä on hommattu joskus 5 vuotta sitten,laitettu kotelosuoja aine taakse,ei lommoja.Jos kiinnostaa,laita yv:tä.

Link to comment
Share on other sites

Rosteripuskurit ovat mun mielestä jääneet viimeistelyltään vähän keskeneräisiksi, kiillotuksen laatu ei häikäise. Hommasin omaani kromatun, mutta sekin oli ensimmäisen katoksessa vietetyn talven jälkeen todella lohduton näky: kromaukset halkeilleet ja ruostetta pukkasi halkeamista. Hinta ei ole hirvittävä, mutta eipä laatukaan.

Link to comment
Share on other sites

Ei ole tullut vielä hyviä paikalleen sopivia kromipuskureita vastaan sen jälkeen kun alkuperäisiä lakkasi saamasta. Alkuperäiset pystykävytkään ei sovi näitten nykytuotteiden kanssa, ainakaan en ole löytänyt sellaisia..

Alkuperäiset olivat 6 kiinnityspisteellä ja muoto sopi alkuperäiseen nokkaan kuin nenä päähän. Tarvikkeet kolmella ja saa väkisin vääntää paikalleen. Rosteripuskureista en tiedä. Viimeset alkuperäiset taisi olla niitä?

Kukaan ei ole tainnut kromausta kysellä, kun tarvikkeitten hinta on ollut niin alhainen ja useimmille ne ovat olleet riittäviä.

Eikä niitä alkuperäisiä lommottomia hyviä aihioita paljon ole. Työllähän niistäkin saa. Kromaushan ei peitä virheitä. Pohjien täytyy olla virheetön

Link to comment
Share on other sites

Kromaus on taitolaji, varsinkin ajoneuvo/ ulkokäyttöön yleensäkin. Löytyykö enää kunnollisia homman hallitsevia, taitaa harvassa olla?

Nimim. "aikanaan kromiosaston huoltomies"

Link to comment
Share on other sites

Onko ne alkuperäiset kuitenkin 5:llä pultilla?Korjauspelleissäkin on vaan 5,ja muutama tosivanhakin puskuri on vaan 5:llä pultilla?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...