Jump to content

cmro85

Jäsenet
  • Viestit

    122
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

cmro85 last won the day on 30. Kesäkuuta 2018

cmro85 had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 405 profiilin katselua

cmro85's Achievements

  1. Lisäksi löytyy osina allegro tankovaihteisto pre a. Uudet synkrorenkaat 4kpl. 50e Tasauspyörästön tappi kilpa. 28e 3.44 välitys 50e. -73.
  2. cmro85

    Helmalistan asennus!

    Jaa.. tuolla ohjeessa kielletään liottaminen kuumassa vedessä... Hommataan uudet ja harjoitellaan lisää..
  3. cmro85

    Helmalistan asennus!

    Onko alkuperäiset listat jotenkin pehmeämpää? Aiemmat tarvike listat mennyt nyt poikki ja tilasin minitronista deluxe listat. Nuo ei vaan käänny niissä tiukoissa mutkissa vaikka liotin ensin kuumassa vedessä. Kuumailmapuhaltimella varovasti lämmitin ja heti nyrjähti kun painoin paikoilleen. Eli tuli uusien osto. Saako näihin pehmeämpiä listoja? YouTubessa on asennusvideo ja näytti jotenkin notkeammilta siinä. Ainakin helpon näköisesti meni paikoilleen.
  4. cmro85

    Vesiventtiilin modifiointi

    Laatu vain paranee. Vuotaa jo suulla puhaltamalla kuin seula ulospäin tuosta jäykkärin urasta.... Pikku suunnittelu virhe....
  5. Kaasutin paketti - 70 luvun alun mk3. Puuttuu ilmansuodattimet ja siipimutterit. Neulasuuttimet uusittava. Putsarin imu putki lyhennetty. Auc871 ja Auc870 imusarja 12g2463 450e P 040 75 49 19 4.
  6. cmro85

    Vesiventtiilin modifiointi

    Eilen irtosi tuollaisesta 1000km ajetusta spares hanasta sitten tuo koko pääty. Onneksi en ehtinyt pitkälle kun vedet lensi tuulilasiin ja konehuone on kuin meressä uitettu.. Runko jotain pehmosta silumiinia, koska sain koputeltua tuon takaisin tienposkessa kokoon ja pääsin jatkamaan matkaa. Onkohan tuo ns. suoramalli (13H5506) yhtään parempi, koska siinä on tuo pääty erikseen lukittu.
  7. cmro85

    Mini vm 67

    -67 taitaa olla vielä ulkoisella vivustolla. Joten pitäisi olla tuo - 68 alk. vaihdekeppi joka sopii tunnelin tilalle. Peräkoppa sama molemmissa. Jos tankomalliin haluaa kepin eteen niin mini moke vivustolla onnistuu.
  8. cmro85

    Austin 1100 MK2

    Kannattaa kysyä konttorilta neuvoja mitä kaikkea tarvitset moottorin vaihtoon. Sinulla pitää olla ostokuitti, luovarit ja mielellään tiedot autosta josta kone on otettu. Muuten joudut todistelemaan eri dokumenteilla tehot, vaihteistot ym. Irtomoottorin katsastuksesta on tullut viimevuosina hankalampaa. Jos tuo uusi esitys menee tuollaisenaan läpi ylittyy tehotkin, eli en tekisi vielä mitään ennenkuin asia varmistuu.
  9. cmro85

    Projekti Papu

    Laitoin tiivisteet ensin koriin ilman kromi listaa ja muovisella jääravalla kiersin lasit paikoilleen. Lopuksi kromi lista omalla työkalulla paikoilleen. Ei mennyt kauaa vaikka yksin tuuskasin. On aika simppeli homma..
  10. cmro85

    Projekti Papu

    Ja jos alkuperäiset matot on ehjät saa ne pesemällä puhtaaksi. Kait nuo koetaulun osat saa lakkaamalla uudenveroiseksi. Jos kuvio on rikki on firmoja jotka uusii kuvion jossain vesialtaassa. Tuttava oli jossain teettänyt autoonsa puujäljitelmän ja oli aika hieno tosin se on vähän kallistakin....
  11. cmro85

    Projekti Papu

    Elä ainakaan bituumimattoa lattiaan liimaa. Joku oli vuokrannut meidän minin lattiat tuolla. Osin irtosi isompina paloina kun hiekkaa ja vettä oli päässyt alle. Mutta yli 2 viikkoa kahteen mieheen sitä irroiteltiin. Aivan järkyttävä homma. Se oli juuri sitä alumiinipintaista bituumia. Leikkasin telttapatjasta soirot tilalle ja mielestäni tuo on nyt hiljaisempikin. nuo on helposti vaihdettavissakin.
  12. Uusi alkuperäinen ratti austin 1800. H. 35€ p 040 75 49 19 4
  13. cmro85

    Austin 1100 MK2

    Mites tuommoinen Nissan CG13 Micra? Eikös tuossa ole 75hp? (vakiona). Noita vähän ajettuja koko microja löytyy aika halvalla josta saa kaikki tarvittavat. Noissa näkyy jäähdytinkin sopivan omalle paikalle. "Nissan CG13 Mini conversion". http://www.theminiforum.co.uk/forums/topic/57644-nissan-micra-engine-transplant/page-17
×
×
  • Luo uusi...