Jump to content

Bonnet-raidat


Zmuuzi

Recommended Posts

  • 1 year later...

Mitenkä on muilla bonnet raidat pysyneet paikoillaan ?

Heräsi vaan kiinnostus, kun laittelin äsken kuvia kalleriaan ja tämä kuva sattui kohdille.

 

Omassa minissä on teipit kuin uudet, paitsi yhdessä kohtaa on jokin nastan aiheuttama kolo. Kaksi talvea / kolme kesää niillä jo takana. Jos nyt ottais teipit pois, vois olla maali pinnoilla eroa.

 

Ehkä noihin on jo niin kiintynyt, että ei vois kuvitella miniä ilman niitä. Joskus kai ne pitää uusia ...

Link to comment
Share on other sites

Hyvin ovat teippaukset säilyneet lukuunottamatta tuota pienen pientä nirhautumaa, josta aiemminkin noin vuosi sitten mainitsin. Ei ole onneksi siitä suurentunut, mutta pääsääntöisesti olenkin pessyt auton käsin. Kerran olen sen laiskuuttani konepesuun vienyt, mutta eivät teippaukset siitä sen enempää kärsineet.

 

Olen miettinyt teippausten uudistamista uuteen kuosiin, mutta voisin kuvitella että näiden teippien alla maalipinta on jo eri värinen kuin muu konepelti, joten taitavat jäädä ennalleen.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 kuukautta myöhemmin...

Aika hyvää hintaa ottaa mini liikkeessä noista bonnet-raidoista.. 38,90 kpl ja plus asennus 80 .. paikallisessa autoteippaus paikassa ols varmaan joku 40-60 asennuksineen..

 

silti kyllä kiinnostas kovasti noi magneettiset raidat.. ei oo kellään vissiin kokemusta niistä.. jossakin luki et 5" on toi leveys.. eli 12,7 senttiä.. asennuspaikasta ei tietoo.. asianomaiset varmaankin tietää paremmin..   ;)

Link to comment
Share on other sites

by the way.. harmaasta works:sta lähti union jackki pois katosta.. oli alkanut rispaantuu.. nyt kyl näyttää tyylikkäämmältä jotenkin kun on kokonaan valkonen katto, vähän semmosta suttusen näköstä meininkiä ton lipun kanssa..  mutta makunsa kullakin.. :P vangitsi aika paljon katseita tuo lippu, mutta kyllä vangitsee edelleenkin.. veikeä mini saa aina katseet kääntymään ja hymyn huulille..  ;D

Link to comment
Share on other sites

Ajattelin laittaa nuo raidat Cooperin konepeltiin, joten viittisikö joku teistä kertoa raidan leveyden ja mitat, mihin kohtaan ne tulevat konepellin keskeltä ylä- ja alareunassa.

 

Kalleriassa on kuva jossa on bonnet-raidan (alkuperäinen) leveys mitat.

http://www.mini2-finn.com/gallery/tekniikka

 

Joillain on raidat tehty siten, että alla on leveämpi musta ja päällä valkoinen teippi. Itse raitojen kohdat olen kerran mitannut ja laittanut foorumille esille. En muista oliko se juttu täällä vain edellisellä omorf:n foorumilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Itselläni olisi aikomuksena myöskin laittaa nuo raidat Miniin. Osaako kukaan kertoa niiden virallista mittaa ja kohtaa mihin ne konepellissä laitetaan?

Link to comment
Share on other sites

Jos ostat OEM raidat niin ne määrittävät sen paikan aika pitkälti itse, eli kun niitä sovittelet niin huomaat että ne sopivat hyvin vain yhteen kohtaan. Mittasin vielä varmuuden vuoksi etäisyydet ja merkkasin teipeillä että kumpikin puoli tuli yhtä kauas konepellin reunoista.

Link to comment
Share on other sites

Näyttäisi olevan noin 25 raidat ainakin täällä http://www.minisport.com/newmini/acatalog/BMW_Mini_Bonnet_Stripes.html. Toisessa paikassa hieman edullisemmat: http://www.stickercentral.co.uk/index.php?cPath=23_31 Noihin tietysti toimituskulut.

 

Suomi OEM hinnoista ei tietoa, mutta jokuhan täällä foorumeilla takavuosina hommasi jostakin mainos/kopio toimistosta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

nostellas hiukan vanhaa topikkia

 

niinkuin tuolla toisessa säikeessä totesin, viime viikonloppuna tuli kotiin -06 Cooper S. Huomasin sen sitten olevan Checkmate-malli, mutta ilman sitä konepellin Uu'ta.

 

Onkos kellään tietoa, mistä muualta kuin marmoritiskiltä noita voisi kysellä, siellä 130€, kysäsin hinnan ihan referenssiksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Olen itsekin tässä miettinyt pistäisikö jonkinlaista raitaa/lippua omaan Miniin... Ongelma on vain se, että raidat näyttävät mustassa minissä mielestäni hassuilta ja kattokin sattuu olemaan musta, joten minkälaista kuviota siihenkin sitten tunkisi. Ideaa otetaan vastaan, jos joku on nähnyt jossain jonkun kivan mustaan Scoopperin.

 

Tässä muuten kuva kyseisestä pelistä puhtaana (jeps juurikin myyntikuva mobilesta :D )

 

MiniS.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tuollaisia ei olekaan tullut vielä vastaan :o

Tosi nätit kyllä. Ei löytynyt kuukeloimalla mustassa samanlaisia, mutta kyllä tuosta saa hyvin selville miltä se näyttäisi. Hieman on kyllä tylsä tuo pelkkä musta. Toinen vaihtoehto mitä katselin, olisi kromattu scooppi, mutta se hieman vielä arvelluttaa...

 

e: http://www.designbydrake.com/images/Pho ... niSide.jpg Nätti on kyllä :)

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...