Jump to content

Zmuuzi

Jäsenet
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    0
  • Interests
    One for Mini, All for One ;)

Zmuuzi's Achievements

  1. Zmuuzi

    Moottorin tuuletinäänet

    Ei vaan auttanut :( Vinkkejä otetaan vastaan jos vain on vai pitääkö käyttää pajalla?
  2. Zmuuzi

    Moottorin tuuletinäänet

    Moi Heppu ja Kiitos. Siinä voisi tosiaan olla ihan looginen syy. Pitääpä kipaista Biltemassa kun on näemmä hieman vähissä nuo nesteet. Kokeillaan miten käy... Kiitos :D
  3. Moro 04 Mini Oneni on alkanut pitämään melkoista ääntä kun pienen ajon jälkeen jättää joutokäynnille. Tuuletin huuta kuin "hinaaja". Kerran jopa jäi huutamaan, kun olin jo sammuttanut ja lähdössä kävelee pois, kun kuulostelin, että minunko Ministeristä tämä ääni lähtee. Piti laittaa moottori takas päälle ja pois. Eli moottorin etuosasta puhaltaa tuuletin aikamoisella vauhdilla? Onko kiire jo huoltoon :(
  4. Zmuuzi

    Kutstu cocktailkekkereille.

    Joutuu käymään kattelee meininkii...
  5. Zmuuzi

    Valot

    Kiitos Nuno. Kyllä mä viime keväänä yhden lampun jo vaihdoin, mut ei muista enää miten. Se meni niin helposti. Eihän siinä mitään niksiä oo, mutku se ei vaa tipahda sieltä. Jotenkin "jumissa" tms. Mut, ei muuta ku lämpimään halliin räpläämään sitä, niin eiköhän se sieltä tipahda sitten...
  6. Zmuuzi

    Valot

    Heippa, semmoseen tarvitsisin vähän vinkkiä, että miten lähivalot saa vaihdettua mini oneen? Yritin ohjekirjan mukaan, mutta kun en saa väännettyä lamppua ulos sieltä pesästä. Onko siinä joku jippo? Vinkiit otetaan kiitollisen vastaan :)
  7. Zmuuzi

    Taas on talvi tullut ...

    Talvi rikko oven :( Ulkoo pääs sisään, mut ulos ei sitten päässytkään ku pelkääjän puolelta. Laakkosen kaverit sai sen tosin ripeästi korjattua, mut aika omituinen ominaisuus Minissä... Niin, ja tää talviautoilun helmiin kuului myös 2-3 päivää kulkeminen takaoven kautta, koska eutovet oli jäätyny kii eikä lämmintä hallia ollu siihen hätään. Kyllä jengi vähän kattoo..:) Nyt oon oppinu, että rätillä ovenkarmit aina puhtaaks vedestä ku oven avaa: oppia ikä kaikki!
  8. Zmuuzi

    Taas on talvi tullut ...

    Talviautoilu on kyllä tosi kivaa. Mul on kans kahvat melkein aina jäässä, mut onneks takakontti toimii 100% :) Sieltä pääsee aina sisään, ja tullutkin tutuksi tämä ovi ;D Tää plussakeli + lumi/räntäsade ja pakastuminen on vihoviimeistä. Pitäis saada sulatettua auto kunnolla jossain hallissa ja sitten kunnon kuivaus päälle ja tämän jälkeen mini pressun alle AINA kun parkki on taivasalla.
  9. Zmuuzi

    Pyyhkijänsulat

    Asensin Valeonin Xtreamit tuulilasiin ja pyyhkii ihan ok. Laakkoselta saa vissiin orkkissulat samaan hintaan ( alle 20 ernoo ) joten jos asuu niillä suunnilla, niin sieltä kannattaa ehkä hakee. Mut ei vielä suurempaa valittamista uusien sulkien kanssa.
  10. Zmuuzi

    Pyyhkijänsulat

    Ei ilmeisesti todellakaan mikään helppo rasti noi sulat. Mulla on pelkääjän puolella norm kumilerput ja sutii yli kokoajan. Mun puolella on alkuperäinen, veikkaisin ??? Ei todellakaan kovin siistii ajaa sohjosäällä, ja niitä täällä pk-seudulla näemmä piisaa. Pitää ilmeisesti kysäistä Laakkoselta alkuperäisiä, ku ei noista kaupan sulista tunnu olevan mihinkään... Vaikee uskoo, että ei muka löydy kunnon sulkia Miniin??
  11. Ilmeisest siis kyseessä on ominaisuus, joten siinä vaiheessa kun/jos laukeaa, niin kannattaa käydä huollossa ??? No, kaipa se menee sitten takuun umpeuduttuakin takuun piikkiin...ööö...tuskin.
  12. Tehtaan takuuta ois vielä ens kevääseen jäljellä, joten voipi olla, että käyn laitatuttamassa sen kondikseen. Pienillä nopeuksilla kuuluu se vinkuna ku rattii vääntää ääriasentoon, mut 100km vauhdissa ei viittis ääriasentoon rattii kääntää ;D ja kokeilla. Sen jälkeen vois kuuluu vähän enemmän kolinaa :( Mut taitaa kyseessä siis olla enemmänkin ominaisuus kuin vika...Kun ja jos kerran vien pajalle, niin mitä muuta kannattais pyytää vaihtaa samaan syssyyn? Onks jotain vakiovikoja havaittu -04 Onessa? Älkää nyt siis luulko, että etsin vain vikoja, mutta koska meinaan ajella Minillä vielä vuosia ja takuu on voimassa, niin korjataan mitä tarvii korjata. Olen vajaan viikon Minilläni ajanut, ja olen aivan rakastunut siihen ja annan kaikki "ominaisuudet" anteeksi. En todellakaan vaihda Miniäni mihinkään autoon mitä markkinoilta löytyy. Mini on vienyt mun sydänmen ihan täysin ;D
  13. En tiedä onko ominaisuus vai mikä on, mutta kun hitaissa nopeuksissa kääntää rattia, niin kuuluu vinkunaa. Sellainen melko korkea, selkeä vinkuna, joka kuitenkin lakkaa pikkuhiljaa tai sitten jää moottoriäänten alle ;) tai lopettaa ratin kääntämisen. "Mitään" autoista tietämättömänä ensimmäisenä tulee mieleen ohjaustehostinongelma tms. Nesteitä on riittävästi, joten siitä ei ainakaan ole kyse. Pitäiskö käyttää Laakkosella... ???
  14. Zmuuzi

    Bonnet-raidat

    Kuvia tulee piakkoin 8) ja ois kiva nähdä myös muiden "sotamaalauksia" ;D Kattokuvioita jne.
×
×
  • Luo uusi...