Jump to content

mason

Jäsenet
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä mason

  • Syntymäpäivä 28.07.1986

Profile Information

  • Sijainti
    Hämeenlinna
  • Interests
    Mini on paras. Housut alas!

mason's Achievements

  1. mason

    Vikakoodin lukeminen?

    Luultavasti se airbag-valon syy löytyy etuistuinten liittimistä. Itseltä poistin kuljettajan penkin alta liitinhässäkän ja nollautin vikamuistin. Valo sammui, mutta syttyi uudelleen n. 1kk ajelun jälkeen. Olis varmaan kannattanu poistaa apukuljettajan istuimen alta ne liittimet samalla. Ei mikään maailman hankalin homma ollut kyllä. Ei tarvinu edes istuimia irrottaa.
  2. mason

    Airbag-valo palaa

    Mulla on palanut toi airbag-valo jo pitkään. Ei vaan riitä kiinnostus enää sen hoitamiseen.. Ei pysty, liian hapokasta. Täytyy käydä koeajaan toi 07 kunhan ne sieltä länsiautosta soittelee että ovat saaneet sen kilpiin ni vois miettiä jos pääsis tosta vikakoneesta eroon =)
  3. mason

    Oranssit valot mittaristossa/ym

    MINI2.comissa taisin nähdä vaihdettuja mittariston valoja. Sieltä löyty linkkikin firman sivuille joka niitä vaihto. Ilmeisesti sinne saa lähestulkoon minkävärisen valaistuksen tahansa kun aikansa yrittää. Mun valinta olis valkonen aivan selkeesti. Tai sininen jos nykysen soittimen kans pelais vähänkin kauemmin.
  4. mason

    Katri Ylanderin Mini

    offtopikkia pukkaa.. Näin julkkismineistä puhuttaessa. Salkkareitten kuosi-Riku ajo aikanaan kännissä MINIä päin (se sama keikka, mikä johti Rikun kuolemaan) Pikkasen nousi melu (=D) ku siinä oli hopea MINI rutussa tienposkessa.. eikö nyt muuta keksiny siihen ottaa =(
  5. mason

    Talvi ja neliveto

    Yks päivä Imprezan ratissa näillä keleillä ja kaipuu nelivetoa kohtaan kasvaa käsittämättömän suureksi.. miksei MINIä oo nelivetona ^^ Mut ei siinä mitään, MINIllä mennään ihan siks koska se on paras.. housut alas.
  6. mason

    Minin tuunaus osia maailmalta

    Voi elämänkäsi! Nyt harmittaa.. olin itse kuukausi sitten Bangkokissa ja käväsin myös samaisessa putiikissa, mutta en sitten jaksanut vaivautua kyseleen MINIin mitää osia, kun tuntu olevan ne japsikotterot niin kovasti esillä... Nyt harmittaa... tosiaankin. Mut MBK oli muuten aikast makee paikka. Oli vaikka mitä myynnissä ^^
  7. Se on kyllä sellanen päivänpelastaja, kun joku ministeri tulee vastaan ja morjestaa.. ei siitä mihinkään pääse.
  8. Tommonen tuli postista.. cocktailkekkerit meille MINIn omistajille 8.11, pääsee näkeen uuden MINIn vähän ennakkoon. Meinaakos moni teistä ottaa osaa?
  9. No olipas eriskummallinen päivä Hämeenlinnassa... 3 MINIä + oma yhden päivän aikana. Punanen, keltanen ja sininen valkosella katolla.. kaikki Coopereita kaikesta päätellen. Ei tullu ykskään vastaan ni ei päässy morjestustaidot koetukselle. Hämeenlinnasta taitaa löytyä vain 2 MINIä joiden kuskit ei morjesta takasin.. Oranssi Cabrio ja vaaleensininen ässä. Täällä vanhan Mininkin omistajat morjestaa mulle \\o/ -Mason Bourne tjsp.
  10. mason

    Perä märkänä

    Mulla on kerran päässy sen verran perseestä (anteeksi kielenkäyttö =) vettä, että on takapenkitkin kastunu.. Paksin verhoilu sen sijaan on kosteena varsinkin näillä sateilla tuon tuosta. Sen verran huomannu kuivuneen veden kalkkijäljistä, että vuotokohta on takaluukun yläkulmissa.. jossain siellä. Pitäs ottaa pää käteen ja purkaa vähän verhoiluja, että näkis mistä pissii. -Mason kiittää ja kuittaa
  11. mason

    ATK-kalustot + softat

    Aakkerin ferrari 3400 hyrrää tossa, näyttönä toimii 32" jvc:n taulu ja langattomalla desktopilla tätäkin kirjottelen... Toimii __b =D -Mason kiittää ja kuittaa.
  12. mason

    mini2-finn tarra-asiaa

    Tarrat saapuivat. Jipii. Mut mihinkäs te olette noi tarranne laittaneet, jos nyt jotain yhdenmukaisuutta yrittäis vaikka hakea =) -Mason kiittää ja kuittaa.
  13. mason

    mini2-finn tarra-asiaa

    Hei jes. Näitä mä halusinkin, mutta pääs unohtuun! Voisin siis oikein mielelläni ottaa yhden paketin noita tarroja. -Mason kiittää ja kuittaa.
  14. mason

    Ilkivaltaa?

    Joo ei ne hirveesti maksa, et ei tolla bisneksellä varmaan ihan toimeen tule ^^ Kyl noi mulla sai olla rauhassa niin kauan kun on ollu noi TD:n Monzat alla. Eli 3-4 kuukautta =)
  15. mason

    Ilkivaltaa?

    Ennyt tiedä onko tää ilkivaltaa vai itsensä naurunalaseks saattamista... Tossa pari päivää sitten huomasin, että joku pellehermanni oli kehdannu varastaa multa tollaset alumiiniset venttiilinkorkit. Ko huomasin sen niin tunnelmat oli semmoset itkun ja naurunsekaset. =D Voiko kukaan olla niin köyhä että pitää venttiilinkorkkeja alkaa varasteleen? =D Sanoinki kavereille, että olis vaan tullu päin naamaa pyytään ni olisin antanu ne ihan luvankin kanssa =)
×
×
  • Luo uusi...