Jump to content

Mini 1293cc

Members
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Turku

Mini 1293cc's Achievements

 1. Myydään yleismalli vakionopeudensäädin Zemco. 80-luvun loppupuolelta. Vanhempiin autoihin sopiva. Kiva varustelisä Miniin ! h.120€ YV:llä tavoittaa.
 2. 1275cc moottori ostettu (koko auton kera) Haussa vielä: -1000cc moottori tarjoa ! -Vetoakselit levyjarrullisiin napoihin -Vaihteensiirrin tunnelimalli
 3. Eikö yhtään ylimääräisiä moottoreita nurkissa ? Ei tarvitse olla A+.
 4. -Ostan A+ moottorin vaihteiston kanssa, saa olla 1000cc tai 1275cc. Mielellään ajokuntoinen tai pienellä laitolla kuntoon. -Vetoakselit levyjarrullisiin napoihin -Vaihteensiirrin tunnelimalli YV:llä tavoittaa.
 5. Myytävänä luoti-malli sivupeilit. Ei bilteman halpikset vaan kunnon englantilaiset merkiltään TEX. Uudenveroiset. hp. 70€ Yv:llä tavoittaa.
 6. Katsos vaan, ilmoituksen yläosassa lukee katsastettu 10-2008 ja alhaalla 9/2009... Silti kova hinta. Rinta-Joupin myyjän hintaperustelut olisi mielenkiintoista kuulla. Todennäköisesti myyjä selittää ummet ja lammet autosta eikä todellisuudessa tiedä tuon taivaallista Mineistä... :P Luultavasti tuo pitää paikkansa, että selitetään siitä ummet ja lammet vaikkei mitään mineistä tietäisikään. Olisi kiva mennä "ostajana" nyt Joupille :)
 7. VALITETTAVASTI OLEN OLLUT AUTON ENSIMMÄINEN OMISTAJA. JA TIEDÄN AUTON TAUSTAN TÄYDELLISESTI !! JA SYYNÄ OLI TODELLAKIN SE NOKKA-AKSELI JA SÄÄDÖT !! KUN SAATIIN AUTO KATSASTETTUA NIIN SE TOIMI MOITTEETOMASTI JA LÄPÄISI PÄÄSTÖT YM YM..!! PITI ITSE ALKAA RAKENTAMAAN TÄTÄ AUTOA ENEMMÄN.. PELLIT YM YM.. MUTTA INNOSTUS LOPAHTI. PILKKA HINTAAN TUON MYIN. MUTTA HINTA ON USKOMATTOMAN KAUHISTUTTAVA RINTA-JOUPILLA.
 8. On myytävänä vielä. Menee heittämällä tonniseen, ei tarvitse tehdä muutoksia.
 9. 390 :o Tähän hintaan ei saa mistään ! Ei edes tutulla teettämällä ;D
 10. Ei lähe niin halvalla. Tuo kansi on tullut rahteineen maksamaan yli 600. Ja on täysin ajamaton !
 11. Myydään Minisportin stage 3 kansi 1000:seen koneeseen. Tällä kannella tonninen "hengittää" ! Kannen tietoja löytyy Minisportin sivuilta. hp. Tarjoa !
 12. Onko vakio A+ 998cc ja A+ 1275cc nokkien asteissa jotain suuria eroja ?
 13. Tossa on ihan tarpeeksi värkkäämistä ainakin vähäksi aikaa ;D Ja sitten tosta hinnasta, toi on vielä halpaa ;D Omaan turbo-mosaan upotin puolet enemmän tai ei taida riittääkään.
×
×
 • Create New...