Jump to content

matsa

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Helsinki

matsa's Achievements

  1. Otan tarjouksia vastaan, jos jollakin halaua saada ao. levyt , olen valmis luopumaan niistä halvalla
  2. Myydään Mini Cooperin vm. 02-06 sivuvilkkujen kromatutu aluslevyt , malli Flame Siistit, hinta 15€ Asennus helppoa, auton manuaalista seurataan sivuvikun polttimon vaihdon ohjetta. Näyttäisi olevan samanlainen kun allaolevalla sivustolla; malli Flame Type http://www.chromebits.co.uk/mini/catalo ... erior1.htm
  3. Pitää täydentää, ettei tule väärinkäsitystä. Itselläni ei ole mitään valittamista ao. L-nimisen huoltoliikkeen kanssa, päinvastoin. Samaisessa liikkeessä olen huollattanut saman maahantuojan toista merkkiä jo useamman vuoden / auton ajan. Ei mitään moittimista, ei myöskään Minin kanssa itse liikkeestä johtuvaa ongelmaa. Se, että autossa on tyyppivikoja on automerkin (auton maahantiojan) ongelma ei suinkaan huoltoliikkeen. Tosin en ymmärrä miksi maahantuja ei ota voimakkaammin kantaa näihin ko. autossa esiintyneisin ongelmiin. L:ssä on mielestäni tehty kaikki mitä on voitu, ei siitä seen enempää.
  4. Meillä meni viime talvena Ministä lukot ( lukko tai oven avusmekanismi) niin jumiin, ettei auennut kuin avaimella takaluukku. Luultiin, että lukot on jäätynyt ja yritettiin sulatella kaikin keinoin muutama päivä. Kuljettiin sisään takaluukun kautta. Voin kuvitella, että naapurilla oli hauskaa. (Jos näki,,yritettiin kyllä kömpiä autoon hämärään aikaan). Lopulta luovutettiin ja vein Minin Laakkoselle, korjasivat kaksi päivää ja uusivat samalla toisen kaukosäätöavaimen. Lukot on toimineet sen jälkeen lähes moitteetta, vain pari kertaa kahva on muuttunut "tunnottomaksi" eikä ovea saa auki vaikka lukon pitäisi olla auki. En tiedä onko teillä ollut samanlainen ongelma. Samalla muuten yritettiin korjata sitä sivulasien raidoittimista, epäilivät että ovien sisään valuu vettä/nestetä joka olisi voinut aiheuttaa myös lukkojen /ovenkahvojen toimimattomuuden. Ei selvinnyt syy meille.
  5. Lomailin pari viikkoa sitten Bangkokissa ja kävin tietenkin paikallisessa "tavaratalossa" MBK'lla. Mitäs sieltä kaikkien rättien ja rääsän seasta löytyikään; autotarvikeliikke. Paikallisten nuorten miesten kera aloin tutkailla kauppaa ja innostuin kyselemään mahdollisesti BMW Ministä. Yllätyin todella kun viehättävä neitonen ojensi kokonaisen kuvitetun kansion ao. auton tarvikkeista. Osa valikoima oli varsin laaja ja kattava erilaisista ulkopuolisista kromi-lisukkeista valojärjestelmiin. Mahdollisesti hyllystä puuttuvat osat lupasivat tilata ja toimittaa parissa päivässä Hinnat oli kohtuullisia verrattuna esim. netistä tilattavista osista, ja paikalliseen tapaan hinnasta voi aina keskustella. Ostin itselle muutaman ulkopuolisen kromiosan, hinta todella edullinen (olen hyvä tinkaamaan). Osat nyt paikallaan ja istuvat kuin se sinne. Kannattaa käydä ao. paikassa jos liikut siellä suunnalla. Löytyy ao. tavaratalon 4. kerroksesta ( pieni myymälä)
  6. matsa

    Lohkolämmitin

    Varaosamaailma (taitaa olla AD-ketjua) laittoi Defan lohkon, haaroitussajan ja sisäpistokkeen. Hinta oli silloin osineen kaikkineen 280. Oli mielestäni edullinen.
  7. matsa

    Minin tuulilasi uusiksi

    Nyt on lasi vaihdettu hintaan 225 Rengaslasissa. Oli halvin hinta ja tuntui olevan muutenkin kokemista asiasta. Sitten oli pari muuta vaihtoehtoa 230, mutta olivat vähän hankalassa paikassa itselle. Alkuperäinen La:lla Hertsikassa hinta olisi muuten ollut 660, jätin väliin, vaikka pyrinkin suosimaan alkuperäistä. Lasi näyttää tosi hyvältä ja kaikki listat ja tiivisteet on paikallaan, ettei mitään valittamista, suosittelen.
  8. Tulilasi meni ja halkesi vasemmasta ylänurkasta alas keskelle. Voi olla, ettei mene ensimmäisestä katsastuksesta läpi. Onko kokemuksia tuulilasin uusimisesta. Kannattaako tehdä merkkikorjaamossa alkuperäisellä lasialla, lienee varsin arvokas. Vai löytysikö tarvike varaosaa ja tekijää jostakin pääkaupunkiseudulta. Onko kenelläkään kokemusta tarvike lasesta tai tekijöistä.
×
×
  • Luo uusi...