Jump to content

-Pete-

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä -Pete-

  • Syntymäpäivä 21.03.1965

Profile Information

  • Sijainti
    Vantaa

-Pete-'s Achievements

  1. Pihalla oli parkissa Googlen auton kulkiessa ohi.... ;D
  2. -Pete-

    Lohkolämmitin

    Talvi ei kun lähenee ja eteen tulee lohkolämmittimen laittaminen. Olis kiva tietää missä olette laitattaneet lohkolämmittimen (+mahdollisesti sisähaaran) ja mitkä ovat ollet kustannukset. Kyssäri on kohdistettu etupäässä pk-seudulla asuville.
  3. Mulle ainakin sopii se, että noi käytettyjen Minien pyynnit on ihan utopistisia. Jossain vaiheessa tää MC (-06, joten ei ihan vielä) vaihtuu uuteen autoon ja silloin tosta on hyötyä. Saas nähdä mitä toi uus malli vaikuttaa käytettyjen hintaan? Jos uusi malli ei "lähde lentämään" niin silloinhan näiden ekan sukupolven BMW Minien hinta ei kun nousee ;D
  4. -Pete-

    digitunning

    Itseäni on alkanut hieman nyppiä Cooperin(-06) ihmeellinen tehottomuus alakierroksilla (2-4k). Kone ikäänkuin nukahtaa muutamaksi sekunniksi kaasua painaessa mikäli kierrokset eivät ole valmiiksi yli 4k:n. Ongelma on tietty pahimmillaan kylmällä koneella, mutta myös koneen ollessa lämmin ainakin mulla kone nitkahtaa selvästi. Onko kukaan päivittänyt MC:n moottorin ohjaussoftaa? esim. http://www.digituning.com/fi/tuotteet/mini.htm Millaisia vaikutuksia päivituksellä on käytännössä ollut? Vähän arvokashan tälläinen toimenpide on noihin saatuihin lisätehoihin ja -vääntöön nähden, mutta luvut eivät kerro kaikkea... Kiinnostaisi myös kuulla onko tolle ongelmalle tehtävissä jotain muuta?
×
×
  • Luo uusi...