Jump to content

Jack

Jäsenet
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jack's Achievements

  1. Myydään Cooper S -06 takaluukku lasilla ilman spoileria, ruostevikaa 100€ Cooper spoileri, kolmella ruvilla kiinnittyvä, sininen 70€?? p.0405893131
  2. tutkitaan kunhan sade loppuu tuolla ulkona...taas saa purkaa sit verhoilun???
  3. siinähän se otsikossa. päälle laitettaessa melkein aina pyyhkäisee sen kolme kertaa ja saattaa toimia jonkun aikaa ihan normaalisti, sitten alkaa pysähdellä ihan random asentoihin jatkaakseen siitä taas miten sattuu. Onkos muilla ollut moista vikaa, ja onko moottorin vaihto ainoo korjaus. Liittimen katottu ja WD-40 sinne ujosti ruiskittu, mutta apu oli näennäinen.... Miten muuten se motti irtoaa, kattelin, et takavinkkarin varren irrottaminen ei taida ihan kotikonsteilla onnistua.
  4. Jack

    Raitoja fönarissa.

    mennäänkö slangin kehitykseen ;D Fönsteri => fönari => föne ... Eilen kokeilin valkoisella käyntikortilla hinkata ikkunan ja tiivisteen väliä. Jotain ruskehtavaa siihen korttiin jäi, mutta epäilen, että se ei oo siinä tiivisteessä se varsinainen ongelma, vaan syvemmällä...suoraan sanoen v...ttaa moiset raidat.
  5. Jack

    Raitoja fönarissa.

    Eli syksy kun sapui, palasi raidat sivuikkunaan. Jotain paskua täytyy tiivisteessä olla, kun kosteella ilmalla jos ikkunan käyttää alhaalla, tulee siihen sellaisia pystysuuntaisia raitoja. Mitään selkeetä ei näy. Hyviä ideoita mitä se skeida tms on ja miten siitä pääsis eroon purkamatta koko ovea...
  6. Jack

    Jarrujen varoitusvalo

    jep, renkaanvaihdon yhteydessä pääsin kattomaan tilanteen. Takajarrun anturi oli pois paikaltaan ja kulahtanut puhki. Nipsasin johdon poikki ja surrasin johdot yhteen. Ajelulle...-> WTF valo vaan palaa. Sisään ja lukemaan internaattoria uudelleen. Valo sammuu kun kääntää avaimen asentoon 2 ja odottaa n. 30 sek. käynnistämättä. Ja eikun leima-aikaa tilaamaan.
  7. Jack

    Jarrujen varoitusvalo

    Joo, tähän päädyin myös itse ankaralla internetz surffaamisella. Taidan napsia renkaanvaihdon yhteydessä johdon poikki ja surrata johdonpäät yhteen. Sammuupahan valo.
  8. Jack

    Jarrujen varoitusvalo

    Jeps, ja kun auto on R53....-06 facelifti. (olin vissiin hieman epätarkka vuosimallin kanssa, olis pitäny mainita toi) Täytyy kaivaa jostain R53 nollausohje, eiköhän sekin jostain löydy. J
  9. Jack

    Jarrujen varoitusvalo

    tarvitaanko lukija, vai saako nollattua jotenkin ilman?
  10. Jack

    Jarrujen varoitusvalo

    Kaapataas hieman threadia. eli 06 S coopperi, 15tonnia sitten vaidettu ed. omistajan toimesta levyt ja palat. Viime syksynää takajarrut piti ihme jurnutusta silloin tällöin. >Käytin autoa pajalla, eikä vikaa löytynyt, paitsi jarruneste oli kuulemma "mustaa". No se vaihdettiin. pari viikkoa sitten alko taas takajarrut ääntää yön tai duunipäivän seisonnan jälkeen. Kelit kosteita, eli oisko ruostepölyä tms. Muutaman jarrutuksen jälkeen ääni katoaa ja jarrut siis toimii koko ajan normaalisti, ei puolla tms. se mikä hämmästyttää ja aiheuttaa kysymyksen, on kun jarrupalojen vaihtovalo syttyi n. viikko sitten, seuraavan päivänä huomasin kattoa mitä tietokone sanoo siitä, ja tietenkään ei nesteitä vaihdettaessa ollut tietokonetta nollattu, eli aikaraja vaihdolle ylittynyt. Aiheuttaako tietokoneen nollaamattomuus saman valon syttymisen? Vai vienkö taas pajalle jarrujen tarkistukseen ja vaihdatan samalla kulumisenseuranta-anturit? Ei jaksa uskoa, että palat on loppu 15 tonnin ajolla. hieman on pallo hukassa noitten jarrujen kanssa.
  11. Jack

    Rengaspaineen merkkivalo

    eikös se siinä kässärin vieressä oo sellanen pikku namikka jota painetaan.....ainakin mun -06 MCS'ssä
  12. Laitetaas tänne... Tossa keväällä ostamaani MCS -06 vaihtelin talvikumit alle ja totesin molempien takapyörien pyörivän vain (erittäin) nihkeästi. Kuuluuko asiaan vai pitäskö jarruille tehdä jotain? Mun mielestä pitäisi pyörien pyöriä vapaammin. Autoon on edellisen omistajan toimesta vaihdettu/vaihdatettu levyt ja palat ympäri auton. Olisko joku 10t km sitten. Levyt ei olleet naarmuiset, eikä ainakaan mitään lämmöistä johtuvaa värimuutosta ollut havaittavissa. Mielipiteitä? korjausehdotuksia?
  13. Jack

    Bonnet-raidat

    ja vituix män...uudet tulossa, katotaan osasko britti nyt tehdä oikein....
  14. Jack

    Runflat, ei koskaan enää

    Just tuli alle Dunlopin Runfaltit kun edukkaasti sai vähän ajetut. En osaa kehua, enkä haukkua, mutta kun on koko ikänsä, siis sellaset 29v. ajanut jäykkäperäsillä prätkillä avokypärä päässä, ei jaksa valittaa. Oma valinta. Ja jos toi ohjauksen tarkkuus johtuu noista RF renkaista, taidan sellasissa pysyä. Se oli yks ensimmäinen asia joka sai mut ihastumaan Miniin.
  15. Jack

    Bonnet-raidat

    itse itselleni vastaten 33£ ja tulossa kohti Suomea...
×
×
  • Luo uusi...