Jump to content

Ministi

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ministi's Achievements

  1. http://www.nettiauto.com/mini/cooper/4620462 Myös vaihto pienempään Miniin mahdollinen.
  2. Ministi

    Jarrujen varoitusvalo

    Jarrujen varoitusvalo sammui kun auto oli 3vrk lämpimässä hallissa. Peruutustutkakin toimii taas (välillä) ja pelkääjän puolen ikkuna toimii erinomaisesti JPTT:n neuvon ansiosta. Kiitos. Ihmeellinen auto tämä Mini mutta ilmankaan ei pärjää.
  3. Ministi

    Jarrujen varoitusvalo

    Kiitos neuvoista. Aikaisemmin auto on ilmoittanut jarrupaloista huoltotoimenpiteenä kun se tällä kertaa yhtäkkiä laittaa kaikki hälytykset suoraan päälle. Ei tee mieli ajella jos jarrut ei sit pelaakaan niin kuin pitää. No soittoa sitten vaan merkkihuoltoon (mikä ei tietenkään löydy kovinkaan läheltä...) ja kukkaro auki. Onko kenelläkään tietoa tuosta peruutustutkan korjauksesta? Mitä maksaa? Kannattaako siis edes korjata.
  4. Clubman -08 D (ajettu 52tkm) jarrujen varoitusvalo syttyi ja tietokone meinaa että pitäisi ajaa äkkiä lähimpään Minihuoltoon. (eli kuvassa keltainen huutomerkki ja ylös nostettu auto) Takajarrupalat vaihdettu viime syksynä kun tietokone sitä vaati vaikka palaa oli vielä reippaasti jäljellä. Etujarrupalat ajattelin vaihtaa vasta syksyllä. Myös peruutustutka on yhtäkkiä pimeänä ja ilmoittaa ongelmasta jatkuvasti Pelkääjän puolen ikkuna ei nousee viimeistä 1cm. Syynäkö pelkkä pakkanen? Auto on aina välillä työpäivän ajan lämpimässä hallissa. Onko muilla ollut vastaavia probleemia?
×
×
  • Luo uusi...