Jump to content

Venttiilikoppa -09 Cooperiin


Jaakonfaija

Recommended Posts

Moro!

-Katso RealOeam :stä viimeisin varaosanumero , etsi sillä , jos löytyy tarvike...Jos ei, ota orggis! Mini päivitti jossain vaiheessa venakoppaa, varmaankin tarkoitus oli vaikutaa öljynkulutukseen.....Jos vanha koppa vuotaa oik. etualakulmasta öljyä , kattattaa huolehtia, että orggis lämpösuoja, joka tulee turbon öljyputken ympärille, on ok. Lämpösuojassa on pieni lärpäke kuumankestävää kangasta joka ainakin itsellä on turbon pakopesän ja venakopan kulman välissä suojaamassa muovista koppaa..

20170403_202353.jpg

Edited by holkki
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Onko kenelläkään tietoa kenen tekemä on orggis venttiilikoppa? Katsoin realoem.comista, että R56 viimeisin osanumero on 11127646555. Olin tilaavani alkuperäisvalmistajan OE kopan tuolla numerolla ja tuli Elringin koppa. Koppa oli tarjouksessa hintaan 251€(normisti 360€) ja Hedin Automotivella oli 344€ orggis. Mietin, että uskaltaako tota Elringiä laittaa paikalleen?

Link to comment
Share on other sites

Alkuperäisvalmistaja vaihtuu aina sen mukaan joka halvimmalla tekee Bemarin vaatimusten mukaan. Usein on monia toimittajia samalla osalla jopa samaan aikaakin. Jos olet tilannut OE osan ja saanut Elringin laatikossa osan niin kusetettu on. Bemarin osat tulee bemarin laatikoissa, vaikka ei se nyt sitä takaa etteikö piraatti olisi.

 

Kallis oli Elringin koppa, Aeromotorssilla näköjään 153euroa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos @MikaJ. Myönsivät virheensä tavarantoimittajalta tarjoavat nyt 95€ alennusta koppaan. Kuulemma koppa on sama kuin OEM ja tulee samalta tehtaalta. Tiedä sitten onko. Uskaltaakohan tuon Elringin laittaa vai satsaako alkuperäiseen?

Mitä muuta kannattaisi vaihtaa/huoltaa samalla, kun kopan ottaa pois? Auto menossa tosiaan huoltoon, kun huomasin öljyn kuplivat kopan tiivisteen ulkopuolella oikeassa alanurkassa, vaikka tiivisteen vaihdatin 8tkm sitten ja siitä edellinen tiivisteen uusinta oli ollut 2v sitten. Autolla alkaa olemaan jo ikää ja kilometrejä takana jo 200tkm. 

Link to comment
Share on other sites

Itse vaihdoin juuri Esen SKV merkkisen jolla oli joku 120€ hintaa. Kaippa nämä tarvikkeet nyt sen seuraavan 100t kestää.. Koeponnistusta tulee kesällä niin näkee sitten.

Ei kai tuolla huollettavaa ole kuin isommalla rahalla. Jakopään ja yleiskunnon tarkastaus.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...