Jump to content

ALL4 bensa moottorilämmitin


petteri

Recommended Posts

Moikka!Ei ole tullut vielä moottorilämmitintä 1.6 bensaturbo countryman nelikkoon.Onko kukaan laitellut dieselin tai etuvetoisen säteilylämmittimiä saako niitä sinne mahtumaan ja onkohan hyötyä?Entä webasto/eberiä.Kaksi talvea on kyllä hyvin pärjätty on lähtenyt käyntiin ja yllättävän äkkiä lämpenee!

Link to comment
Share on other sites

Moro! Ei mahdu etuvedon lämppäri ALL4:n. Siinä on voimansiirto tiellä. Kaverille asentelivat ALL4:n Pösön lämppärin suoraan letkuihin. Eber/Web lämppärinhän saa laitettua mihin vaan kun askartelee. Itellä oli aikanaan Eberi IV Golfissa rintapellissä paikassa mihin ei maahantuojan mukaan voi mahtua. Hyvin se siellä kiikku neljä vuotta.

Link to comment
Share on other sites

Taidanpa vielä odotella, jos defalta tulee lämmitin!Kun sisätilan lämmitin kuitenkin on.Noi letkulämmittimet on kyllä tehokkaita mutta myös hankalia, jos ja kun on lämpötila-antureita näissä uusissa moottoreissa vähän siellä sun täällä?Luulisi että sähkövastus mahtuisi edes johonkin öljypohjaan! Edes vähä lämpöä antamaan...Mutta jos ei mahdu ni ei sitten.

Link to comment
Share on other sites

Säteilylämmitinhän on ihan turha, se kun ei lämmitä muuta kuin öljyjä (eikä niitä tartte nykypäivänä lämmitellä). Omat kokemukset letkulämppäreistäkin on huonoja, autoa saa pitää 24h/d roikan päässä että se on ees jotenkin lämpöinen, kunnon lohkolämppärillä kun riittää pari tuntia. Mutta ihmisten vaatimustasot ovat erilaisia, mulla on talviautoissa webastot, sekä letkulämppärit. Eipä sitä töpseliä hirveän usein kotipihassakaan tule kiinni laitettua.

Link to comment
Share on other sites

Ei säteilylämmitin ainakaan dieselissä ole turha, kertaakaan en ole huomannut, että olisi hehkua tarvinnut kovillakaan pakkasilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Jep, on bensakoneella. Lämmitin on tilattu saksasta, merkkiä en tiedä kun en ole itse asentanut/tilannut. Lämmitin ottaa ohjaussähkön erillisestä pistokkeesta moottoritilasta, joka on haaroitettu lämmityspistokkeesta/sisätilanlämmitin kaapelista. Olivat testanneet tuota lämmitintä muutamissa uusissa autoissa viime talven ja todenneet hyväksi. Maksoi 300e asennettuna ja aikoivat ottaa takaisin jos ei pelitä. Pelannut hyvin ainakin alle -10c pakkasissa. Lämmittimen teho tais olla 1100w.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

No nyt saa ihan Calixiltakin sitä lämppäriä virallisesti mutta onko kukaan laittanut sisähaaraa All4 Countrymaniin? Löytyykös jostain akun alta valmista läpivientipaikkaa vai joutuuko poraamaan? Omassani oli valmiina Calixin lämmitin mutta sisähaara puuttuu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...