Jump to content

Kytkin ongelma


Maziboy

Recommended Posts

Moro taas

 

Semmoinen ongelma putkahti että alettiin ilmaan kytkintä ni ei tuu nesteet läpi työsylinterille. Ilma kyllä suhisee mutta neste ei tule. Ei Vuoda pääsylinteri ainakaan auton sisälle nestettä. paineilamaa puhallettin ni pulputus kävi nestesäiliössä et tukosta ei ole. Painetta ei vaan saa aikaiseksi.

Link to comment
Share on other sites

Työsylinteri pumppaa helposti liemiä edestakaisin. Jos koko linja on täys ilmaa ei tahdo alipaine riittää vetämään korvausnestettä säiliöstä, jos on hyvät tiivisteet.

 

Putki irti pääsylinterin päästä > peukku tilalle ja kaveri painamaan > peukun välistä paine pois, mutta poljinta ylösnostettaessa tiukasti kiinni, että sylinterin korvaus neste tulee säiliöstä > kun neste pursuaa peukun alta, niin putki kiinni ja sama työsylinterin liitokselle > kun sieltäkin tulee nestettä, niin loput ilmaruuvilla.

Link to comment
Share on other sites

Uusilla tiivisteillä sylinteri ei tahdo alkaa kuivana nestettä nostaa, eli kasatessa jo sinne sitä nesua ja paikallaan kun on niin kaataa vielä lisää, ennnen kun laittaa jarruputken kiinni.

 

Jenkkien "bench bleeding" eli jarruputken pätkä kiinni ja toinen pää korkin reiästä takaisin säiliöön. Sitten pollaisee muutamat kerrat että saa sylinteristä ilmat pois.

Link to comment
Share on other sites

Olen käyttänyt Eezibleed'iä Minin kunnostuksissa jo reilut 20 vuotta. Se on lyömätön apuväline niin jarrujen kuin kytkimenkin ilmauksessa. Jokunen päivä sitten ilmasin viimeisimmän projektini kytkimen, aikaa ilmaukseen kaikkine oheistoimineen meni alle 5 minuuttia.

Jarruissa nippa nipan jälkeen päästelee ilmat pois samalla kun laite täyttää jarrunestesäiliötä tarpeen mukaan. Homma onnistuu yksin, ei tarvitse olle apumiestä polkemassa petaalia ::)

Omani hommasin muistaakseni Kaasutin Expertiltä ja nykyisin laitteen löytää esim. Ebaystä postikuluineen kolmella kympillä.

post-610-13848036146958_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...