Jump to content

MikkoViitala

Jäsenet
  • Viestit

    398
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    3

Käyttäjän MikkoViitala kaikki viestit

  1. Olisiko kellään halua vaihella chevroletin 1500 fleetside -89 6.2dieseli 4x4 alle -91vm miniin? Tekniikaltaan toimiva ja mielellään leimattu. Aina plussaa jos alle -77vm. linkki nettiautoon https://www.nettiauto.com/chevrolet/fleetside/11499743 sähköpostiin vaikkapa Mikedi1986(at)gmail.com terveisin: Mikko
  2. Terve. 

     

    Kuule ostin tossa jonkin aikaa sitten täältä foorumilta 1275 tekniikan ja itellä menee suunnitelmat uusiksi niin olisikkos kiinnostunut koko paketista? Se sattuu olemaan vielä kotkan suunnalla myyjällä jemmassa.

    Laita spostia Mikedi1986@gmail.com jos kiinnostaa.

  3. Ei ole kyllä pahan hintaset. Toisaalta ei tuohon materiaalia mene kauheesti. Itse varmaan jos tekisin niin aikalailla tuohon rahhaan penkit tekisin mutta riippuu tietysti missä päin suomea on paljonko maksaa verhoitlut. Jos ei ole kiirus niin ensi vuoden alkupuolella olisin suomen mantereella ja voisin penkit mahdollisesti tehä. Jos on kiirus niin kerro missä päin asustelet niin voin katsoa jos tunnen sieltä jonkun.
  4. Homma jäi sähköisin kun siellä oli kanadalainen virtalukko, negattivisen sähköt ja niistäkin osia vedette kaiutin joholla ja mitähän muuta siinä vielä oli. Projekti vastusti vain taas liikaa ja joskus pittää osata luovuttaa. Auto meni takaisin Ilmajoelle mistä sen hajinkin silloin. Mutta eiköhän kyseisen yksilön tarina jatka viel' matkaansa.
  5. Vielä kerkiää tarjota kun kohta alkaa komennus ulkomailla niin sitten näitä ei ole ennää mahollista ostaa. Mutta pietään se kuitenkin asiallisena jos tarjottaa.
  6. Eli myynnisaä 10" peltivanteet noin tuuman levityksellä ja 145/80R10 Falkenin vain päälle laitetuilla renkailla. Yksi hukkaa ilman noin 2kk joten varmaan venttiili vika. Oma rojekti ei valmistu varmaan koskaan itellä niin siksi myyntiin. Renkaat oli muistaakseni 380€ ja vanteet 80€. Viksun näköset. Vikauja tarjouksia otetan vastaan. Keskikupit ei kuulu mukaan. Yyvellä tai spostiin mikedi1986@gmail.com
  7. Löytyykö ihan kaikkia osia ja missäpäin?i
  8. Kyllä puhuin ohv:sta ja olikohan se 1256 moottorin koko. Lähinnä maailman tökeröin vastaus "No onhan ne rautaa ja nelisylinterisiä tietty" otti töissä päähän. Onkohan siitä liian kauan aikaa että on sitä minin tekniikkaa katsonut kun muistelin tota tiivisteen paikkaan et on samanlainen http://vivahc.blogspot.fi/2013_02_01_archive.html Ja jakopää vaikka ei se ohv:n ja ketjulla kauheesti erillainen voi varmaan ollakkaan https://www.google.fi/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fi298.photobucket.com%2Falbums%2Fmm263%2Fgernster%2FKadettbop%2F20120325_172137.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.totalopel.com%2Fforum%2Farchive%2Findex.php%2Ft-18643.html&docid=snreBqYi8tQ5iM&tbnid=3YaW31qzYJFweM%3A&vet=1&w=800&h=600&bih=569&biw=1324&ved=0ahUKEwjv56Ov4NLQAhVMIJoKHduyDZo4yAEQMwggKB4wHg&iact=mrc&uact=8 Ja pakopuoli https://www.google.fi/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fassets.blog.hemmings.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F%2F2016%2F06%2F1968OpelKadettL_06_1100.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fblog.hemmings.com%2Findex.php%2F2016%2F06%2F22%2Fhemmings-find-of-the-day-1968-opel-kadett-l-station-wagon%2F&docid=R6l_IMvII6bR5M&tbnid=IXWoaYvH9Qj20M%3A&vet=1&w=1200&h=800&bih=569&biw=1324&ved=0ahUKEwjpjbGW3tLQAhXMK5oKHRDND6AQMwglKAswCw&iact=mrc&uact=8#h=800&vet=1&w=1200 No mutta kuten jo sain vastauksen että eivät siis sovi mitenkään. Kiitos asiallisista vastauksista.
  9. Ei hele siis onko mika jostain eri mieltä? Ja noin hyvin perustelulla sanomalla. Jotenkin omaan silmään tuo jakopää, pako-puoli ja tuo lohkon pohjanmuotoilu ja esimerkiksi tuo startin koht näyttää samalta mutta jokainenhan näkee miten näkee.
  10. Kertokaas tietäjät kun tuo vauxhallissa käytetty 1300cvh näyttää todella paljon samalta kuin minin lohko? Lohkon alaosankin muoto on tosi liki miniä. Toki kannessa on imupuolen kanavat ylöspäin. Eli te tietäjät oottekos koskaan huomannut/kokeillut paljonko osat passaa keskenään vai passaako? Kohta itse pääsen livenä toteaamaan mutta kertokaas jos tiedätte.
  11. Aa ok joten aamusilmillä katsoin ha4 :) No mutta toivottavasti löytyy.
  12. Olis tollanen hs4 ylimääräisenä eli alempi kuvista https://www.mcff.net/forum/topic/6581-kaasareiden-erot/
  13. Eiköhän tuolla pohjassa ole paria erillaista vaihtoehtoa ja laatikon päässä ne minun tietääkseni yleensä on. Nyt kun on pitäny selvitellä niitä niin en tuollaista tankoa kyllä ole missään nähnyt. Eli sisäpuolelta kun katsoo niin vaihdekepin reiän takapuolella oleviin pultteihin.
  14. Vaikka emme mitään ikärasismia täällä harrasta niin olen minä jo 30Vuotias ja minkä minä sille voin että kun nuo autot on ollut uusia niin te olette olleet nuoria ja niitä on ollu joka nurkalla :) Mutta itseasiassa vähän googlettelin ja suurin osa sanoi dynamoksi ja sitte pari sivua sanoi alternator. Tästä syystä kysyin. Ja tallilla löytyi laturi ja tein siihen vain uuen kiinnikkeen ja laitoin paikalleen.
  15. Eli tarkoitus on olla kysyä onko tasa- vai vaihtovirtalaturi. Kun itsellä tuo yksi tasavirta ainakin erin mallinen.
  16. Eli lugas 22792 2378 tai 48 loppu. Onkohan kumpi laturi?
  17. Miniä saatu aikas paljon eteenpäin. Eli viikonloppuna meni vetarit paikalleen ja vaihtelin niveliä samalla. Pakoputki tehtiin mallia "väliaikanen" kun jotenkin mokasin sen putken tulemisen. Tallilla oli tuollainen putki minkä saa taitella mihin suuntaa haluaa niin sen sai suoraan pakosarjaan kiinni ja ei tarvinnut enää hitsailla vaan vain käänteli sopivaksi. Sähköt jos sais tänään kuntoon ja sitten pitäis alkaa tekemään sille laatikolla se takakorvike. Ainiin kaasuvaijerille piti itse kyhäillä teline kun eihän sitä enään ollut missään. Pikku mahollisuus että se saattaa tällä viikolla eksyä konttorille.
  18. MikkoViitala

    Öljy ja vaihto.

    Itse laitoin tuon classikin ja pelkästään tuon ZDDP-lisäaineen takia kun eräs kaveri mikä harrastaa vanhoja ooppeleita kehu maasta taivaaseen että on maailman parasta mitä moottoriin voi antaa :) Samaahan on myös delvacissa. Mutta tuo öljyhän on commaa eli "venäjän castrolia" jos en väärin muista. Mutta kuten täällä on moneen kertaan juteltu noista öljyistä niin eiköhän se päde että kumpahan siellä on öljyä on parempi kuin siellä ei ole öljyä :)
  19. MikkoViitala

    Öljy ja vaihto.

    Kyllä jos 10T meinaa ajaa niin se kuullostaaa kyllä jo aikas härskiltä etenkin jos mineraalilla ajaa. Ja tuo 30T ihan sama millä longlife-öljyllä onjo kyllä niin typerää että huh huh. Sanotaan 17T jälkeen se viskositeetti siinä öljyssä on saanut jo niin paljon siipeensä mutta kuten MikaJ totesi niin jokainen tablaa tavallaan. Sanotaa että auton kuuluu vähän kuluttää ölyjä ja jos se vie vähemmän tonnille kuin uuet audit niin eiköhän se ole passeli :) Minkä iköinen mini mahtaa olla kyseessä?
  20. MikkoViitala

    Öljy ja vaihto.

    Eiköhän kaikissa kausi vehkeissä kannata pitää samaa ajatusta öljyjen vaihdon kanssa eli riippuen kumman on oppinut eli joko silloin kuin laittaa auton talviteloille tai silloin kuin ottaa sen teloilta. Tietysti jos aivan mahottomasti ajelee kesällä niin itse kyllä vaihtasin 2000km jälkeen kun ei ne niin kalliita ole vaihtaa. Mikään auto ei pidä paikaltaan repisestä ja mielestäni etuvetoisen kuminpoltossa ei ole mitään ideaa mutta jokainen tavallaan. Minimin ja maximin väli on muistaakseni "pintti" eli hivenen yli puolenlitraa.
  21. Pittääpä varuilta vielä tarkistaa mitta. Kiitoksia!
  22. Hetkinen siis eikai ne läpi asti ne kierteet ole niissäkään kiertteissä?
  23. On niin monta purkkia missä on pultteja ja ei vain mistään löytynyt sopivaa. Toki tässä on tainnut olla 3talliakin (ja 200km) välillä purkamisen ja kasaamisen. Rovaniemen Toolssilta hain eilen ennen töitä ja ei tarvinnut edes maksaa kun ei euron kolikkoa löytynyt taskusta :) Tulin het hyvälle tuulelle vaikka ei ollut kuin noin pieni asia.
  24. Kiitos taas! Pittää koittaa semmosia mettästää jostain tänään.
×
×
  • Luo uusi...