Jump to content

minizz

Members
 • Posts

  480
 • Joined

 • Last visited

About minizz

 • Birthday 10/02/1981

Profile Information

 • Location
  nurmijärvi
 • Garage
  Austin Mini -66

Recent Profile Visitors

3,558 profile views

minizz's Achievements

 1. maskin kaarilista edelleen hakusessa...
 2. Ei kait tuossa muuta ongelmaa ole kuin etukelkan modaus niin että sen katsuri hyväksyy.. Mulla oli joskus vuosikymmen sitten ooppelin ohc pikkulohko yhdessä minissä. Piti olla aika tarkkaan materiaalit ja hitsausmenetelmät yms paperilla... Tai sitten olis pitäny olla "tehdastekoinen kelkka"
 3. Mitä Makso rahteineen? Pitäs itsekkin tilata samanlaiset.
 4. Mk1 mallisen maskin reunalista hakusessa. Ei tarvi olla kunnoltaan ihan priimaa, tosin hintapyyntikin sitten sen mukaan. YV:llä tavoittaa.
 5. Terve. 

   

  Kuule ostin tossa jonkin aikaa sitten täältä foorumilta 1275 tekniikan ja itellä menee suunnitelmat uusiksi niin olisikkos kiinnostunut koko paketista? Se sattuu olemaan vielä kotkan suunnalla myyjällä jemmassa.

  Laita spostia Mikedi1986@gmail.com jos kiinnostaa.

 6. Laittoa saa toki olla mutta pitäis silti olla ajokuntonen 4ke hintaan... halvemmallakin noita pommeja saa...
 7. No sanotaan näin että just kävin koeajamassa -93 Spi:tä joka veteli ihan mihin sattui, karmee tärinä/värinä/kolina sisään, laatikko rusahteli joka vaihteella, perus ruostekukkasta minimäisissä paikoissa jne jne. Hintapyyntö oli 3900e jonka koin aika kovaksi kyseisestä maailmanlopun projektista. Hintakattoa ei periaatteessa ole mutta sen verran on minejä ruuvattu että tiedän kyllä mitä olen ostamassa..Mitään museointivehjettä en ole hakemassa... Eli jos 1300cc, leimassa ja se pysyy normaaliajolla omalla kaistalla eikä sitä välittömästi tarvitse purkaa nippeleiksi että siitä saa tehtyä kulkuneuvon niin kannattaa tarjota...
 8. Eiks kellään/missään?
 9. Hakusessa edullinen rekisteröity ja leimassa oleva 1300 mini. Tarjoa suoraan sähköpostiin minizz66(at)gmail.com
 10. No sillon se on mini kun se tulee kadulla vastaan eikä sitä voi hyvällä omallatunnolla muuksikaan väittää.. Ihme pelleilijöitä noi ketkä väittää ettei se oo mini jos vaihtaa jotain muuta tekniikkaa.. kukaan ei oo tullu mulle vielä sanomaan et komee ooppeli ;D...100% ihmisistä sen on vielä miniksi tunnistanut eikä kukaan ole vielä tiennyt millä koneella jos en peltiä ole raottanut. Jos siinä alunperin rekisteriotteessa seisoo mini niin se on mini. (nää oli tietty vaan mun mielipiteitä)
 11. minizz

  Miniä hankkimassa

  Isäukolla kokoa 197cm 120kg eikä oo ollu ongelmia mahtua miniä ajamaan..koskaan ei oo kieltäytyny :)
 12. yks vaihtoehto on ilma/vesi jäähdytin. pieni ja tehokas.
 13. Ikävä homma jos loppuis, kyllähän tätä tulee seurailtua..
 14. minizz

  MINI 4X4?

  Oikee asenne...Jos ei muuten ni tarralapuilla sitten...
×
×
 • Create New...