Jump to content

Jt91

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

711 profiilin katselua

Jt91's Achievements

  1. Ostetaan spi/mpi minin polttoainetankki. -Jaakko 0401620258
  2. Minin 25v juhlamallin etu ja takapenkit, patinaa on, ja takapenkin selkänoja kulunut yhdestä kulmasta puhki, takapenkin istuinosassa vähän paikkailia, mutta ei näy kun asennettuna autoon. 50 € tai vaihto rungoltaan ja pehmusteiltaan hyväkuntoiseen takapenkkiin. Penkit Helsingissä. -Jaakko
  3. Jt91

    Etukelkan mitat

    Okei, no jos ne mitiat tuossa kuvassa siis todellisuudess ovat väärin niin sehän selkeyttää tätä ongelmaa huomattavasti. Mittaan tosiaan vielä tuon takahiekkapellin ja etukiinnityksen välin jahka pääsen taas tallille. Kiitos paljon!
  4. Jt91

    Etukelkan mitat

    Ja tässä illan ratoksi asiaa pähkäillessäni ja pyöritellessäni, jos nuo molemmat mitat siis pitävät paikkansa, se tarkoittaisi, että pitkittäisen etäisyyden tornipultin keskeltä tornin etuseinämään pitäisi olla n.142mm? En nyt pääse sitä mittaamaan, mutta kuulostaa aika paljolta eikö? Tornit näyttäisi ainakin joissakin kuvissa olevan hieman takakenossa ja omassa ne vaikuttaisivat ainakin silmämääräisesti olevan lähes pystysuorassa, tämähän voisi aiheuttaa tuon poikkeaman, eli tornit ovat taipuneet eteenpäin?
  5. Jt91

    Etukelkan mitat

    Niin, kysyin siis tuossa aloitustekstissäni tuota kyseistä mittaa, jota siis ei ”virallisista” mitoista löydy, ongelma siis on, että tuo mitta 327mm täsmää (ei tietenkään millilleen, kuten todettu) mutta tornipultin keskeltä etukelkan etureunaan jää se 5-7 cm vajaaksi. Ymmärsin viestistäsi että oletat minun sekoittaneen nämä mitat keskenään, mistä siis ei ole ainakaan omasta mielestäni kysymys.
  6. Jt91

    Etukelkan mitat

    Ok, näin epäilinkin, kävin tänään pikaisesti tallilla ja karkeasti mitattuna tornipultin ja apurungon etukiinnikkeen väli oli noin 40cm, välikumien paksuus huomioon ottaen kelkka on tullut sisäänpäin noin 5cm joku engelsmanni oli mitannut omasta kelkastaan tuon pyytämäni mitan ja sai saman tuloksen kuin mulla on kelkassa eli 327mm (noh, +-5mm) mutta kuitenkin ei lähimainkaan 5cm eroa? Alan olla aika sekaisin tän mittailun kanssa.. takimmaiset kiinnikkeet ja tornipultit loksahtaa paikoilleen eikä kelkassa ole silminnähden havaittavissa mitään vääntymistä yms.
  7. Jt91

    Etukelkan mitat

    Kiitokset vastauksista!
  8. Jt91

    Etukelkan mitat

    Terve, en ole aiemmin tänne kirjoitellut, mutta seurannut useamman vuoden ja minin parissa puuhannut kymmenisen vuotta. Brittifoorumilla kusyin tätä samaa asiaa ainakin toistaiseksi tuloksetta, joten päätin turvautua kotimaiseen voimaan Asiaan, mikä on minin etukelkan oikea mitta tornin kiinnityspisteestä naamapellin kiinnityspisteeseen? Liittenä olevien kuvien perusteella se olisi joko 379mm tai 469mm? Toinen kuva toki ainakin käsittääkseni kuvaa korin mittoja, joten jotain eroa tullee ainakin pisarakumeista, mutta ei kai sentään 9cm? Lisäksi jos joku voisi ottaa mitan tornin etureunasta kelkan ”etupalkin” etureunaan, olisi siitä suuri apu. Kiitän vastauksista jo etukäteen ja katsotaan josko saisin aikaiseksi alkaa tänne päivittelemään aikaansaannoksia tuosta omasta projektista. -Jaakko ps. Oma kelkkani on yhdellä tornipultilla ja kumikiinnikkeillä, mutta sillähän ei tuohon mittaan pitäisi olla merkitystä.. eihän?
×
×
  • Luo uusi...