Jump to content

minizz

Members
 • Posts

  480
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by minizz

 1. maskin kaarilista edelleen hakusessa...
 2. Ei kait tuossa muuta ongelmaa ole kuin etukelkan modaus niin että sen katsuri hyväksyy.. Mulla oli joskus vuosikymmen sitten ooppelin ohc pikkulohko yhdessä minissä. Piti olla aika tarkkaan materiaalit ja hitsausmenetelmät yms paperilla... Tai sitten olis pitäny olla "tehdastekoinen kelkka"
 3. Mitä Makso rahteineen? Pitäs itsekkin tilata samanlaiset.
 4. Mk1 mallisen maskin reunalista hakusessa. Ei tarvi olla kunnoltaan ihan priimaa, tosin hintapyyntikin sitten sen mukaan. YV:llä tavoittaa.
 5. Laittoa saa toki olla mutta pitäis silti olla ajokuntonen 4ke hintaan... halvemmallakin noita pommeja saa...
 6. No sanotaan näin että just kävin koeajamassa -93 Spi:tä joka veteli ihan mihin sattui, karmee tärinä/värinä/kolina sisään, laatikko rusahteli joka vaihteella, perus ruostekukkasta minimäisissä paikoissa jne jne. Hintapyyntö oli 3900e jonka koin aika kovaksi kyseisestä maailmanlopun projektista. Hintakattoa ei periaatteessa ole mutta sen verran on minejä ruuvattu että tiedän kyllä mitä olen ostamassa..Mitään museointivehjettä en ole hakemassa... Eli jos 1300cc, leimassa ja se pysyy normaaliajolla omalla kaistalla eikä sitä välittömästi tarvitse purkaa nippeleiksi että siitä saa tehtyä kulkuneuvon niin kannattaa tarjota...
 7. Eiks kellään/missään?
 8. Hakusessa edullinen rekisteröity ja leimassa oleva 1300 mini. Tarjoa suoraan sähköpostiin minizz66(at)gmail.com
 9. No sillon se on mini kun se tulee kadulla vastaan eikä sitä voi hyvällä omallatunnolla muuksikaan väittää.. Ihme pelleilijöitä noi ketkä väittää ettei se oo mini jos vaihtaa jotain muuta tekniikkaa.. kukaan ei oo tullu mulle vielä sanomaan et komee ooppeli ;D...100% ihmisistä sen on vielä miniksi tunnistanut eikä kukaan ole vielä tiennyt millä koneella jos en peltiä ole raottanut. Jos siinä alunperin rekisteriotteessa seisoo mini niin se on mini. (nää oli tietty vaan mun mielipiteitä)
 10. minizz

  Miniä hankkimassa

  Isäukolla kokoa 197cm 120kg eikä oo ollu ongelmia mahtua miniä ajamaan..koskaan ei oo kieltäytyny :)
 11. yks vaihtoehto on ilma/vesi jäähdytin. pieni ja tehokas.
 12. Ikävä homma jos loppuis, kyllähän tätä tulee seurailtua..
 13. minizz

  MINI 4X4?

  Oikee asenne...Jos ei muuten ni tarralapuilla sitten...
 14. minizz

  MINI 4X4?

  mites olis suparu justy kantapeliks ;D "vähä peltiä vaan muokkais"
 15. minizz

  MINI 4X4?

  Olishan tollanen melkonen vehjes...
 16. kyllähän niitä ainakin yksi on leimattu kyseisellä koneella..Sitä en tiedä pyöriikö rakentaja täällä..Suurin hommahan tossa on etukelkan tekeminen/muuttaminen tosin en tiedä kuinka paljon sitä suizan koneelle joutuu muuttamaan. Tuon kelkkahomman kun saa selvitettyä jonkun konttorin kanssa (ihan joka konttorilla ei onnistu) niin sinne nokalle laittaa koneen kuin koneen.. Tolle suzukin koneelle tais löytyä valmiitakin kelkkoja, linkkikin oli jossain kun tästä on aiemminkin joku tainnut kysellä. tosin en tiedä kuinka "tehdastekoinen" tuo kelkka sitten on ja onko helpompi sillä leimata.
 17. Tiedä siitä sitten että mitään vaikutusta. Sen tietää ainakin et jos ei pidetä mitään ääntä niin radan sulkeminen käy helpommin kun päättäjät/vaikuttajat ajatelee ettei se tunnu kiinnostavan ketään mitä radalle käy. Niinkuin tuolla sivustollakin joku sanoi että parempi tapa olisi organisoitua jotenkin yhdistyksen yms kautta. Niin ne hipitkin tekee vastustaessaan.. Ei hirveesti vakuuta toi nettiadressit.com onnistumisprosentti noissa kun kattelee tuolta sivuilta. Mutta onhan se tietty hyvä jos jotain vaikuttas, ei sillä. ::) http://www.ahvenistonystavat.site88.net/ lainaus tuolta: Uusia ideoita moottoriradan käyttöön Moottoriradan paikalle mahtuisi vaikka monitoimihalli ja uusi uimahalli. Rinteillä olisi tilaa skeitti- ja temppupyörärampeille. Sinne mahtuisivat luonnonladut ja hiihtoputki. Niiden yhteyteen sopisi tekoluminen half-pipe lumilautailijoille. Vanhasta hyppyrimäestä saisi kiipeilypaikan, joka talvella jäädytettäisiin jääkiipeilyyn. Ampumahiihtorataa voitaisiin kesällä hyödyntää jousiammuntaan. (Nimim.Eläköön lihasliikunta HäSa 21.5.08). Liitytään porukalla vaikka tuonne, niin sais hipit maistaa omaa lääkettään. ;D http://www.hameensanomat.fi/?article=93970
 18. No siis näistä tulee mieleen nämä ainaiset "autovero alas" "bensa on liian kallista" "suomessa on liikaa pakolaisia" adressit. Noita tulee viikonvälein tonne nettipalveluun ja tonne nimen laittaminen on ihan yhtä tyhjän kanssa. Ajatuksena varmasti ihan jees ja kannatettava mutta näillä adresseilla kun ei käytännössä ole mitään vaikutusta mihinkään. Ihmisten pitäs vähän ajatella ketä siellä vaaleissa edustajaksi äänestää..kannattakaa vaan kaikenlaisia ituhippejä ja viherpipertäjiä niin ruvetaan kasvattaan kohta ahveniston suoralla porkkanoita. Iso ongelma tuolla radalla on siinä läheisyydessä asuvat ihmiset jotka ovat muuttaneet moottoriradan viereen ajattelematta että sieltä saattas kuulua joskus jotain ääntä, ja joiden niin hieno ja kaunis kävelypolku menee ihan pilalle pakokaasuhaitan takia...
 19. Jos sitä oikeasti ollaan sulkemassa niin ei siinä adressit auta...
 20. Tuttavapiiristä löytyy kaksikin autoa joita on lehtijulkaisun jälkeen ollut mahdotonta katsastaa.Johtui sitten lehdestä tai ei mutta ei viitti riskejä suotta ottaa kun ei siitä mitään hyödy..poistin ton omankin projektin tuolta osiosta jo aikoja sitten juurikin siksi kun ei ihan lain mukaan kuitenkaan mennä vaan sitä kierretään milloin mistäkin..Toki niin että se on "katsastuskunnossa" ;) ainakin jollain tasolla... Tosta munkin valkosesta ruvettas prosentteja tms laskee niin katto on ainoo alkuperänen, ja orkkis tekniikasta on jäljellä hmmm no niin no... Se on suomalainen kuitenkin niin kateellinen kaveri että kun joku saa jotain erikoista kilpien väliin niin siitä nostetaan järkyttävä meteli kun ei itse saada...Se on parempi pitää vaan pelti kiinni.
 21. minizz

  avomini remmillä

  joo eipäs sotketa enempää tätä topikkia muulla kuin aiheeseen sopivalla projekti jutustelulla yms. joitain saattaa rojektit jopa kiinnostaa. Jatketaan vaikka tuolla hiekkalaatikolla sinne saa avautua jos mieli tekee... :) EDIT: Käytin suurensuurta moderaattorin valtikkaa ja siivosin provoilut ja turhakkeet pois. jatketaas sitten ahdettua avominiä..
 22. Eihän ne WP:t levitä kuin sen 5cm jos edes sitäkään niin miten ne vois riittää jos ne tulee jo noilla vanhoilla ulos 5cm? Mutta joo se kuva olis hyvä ottaa...
 23. Oliskohan noi kuvassa olevat "Wood & Pickett" Jos ne noista puskee vielä ulos 5cm per puoli niin ei taida sportpackitkään riittää..Mulla on alunperin wood and picketit joita levitetty pari senttiä. 13x6"" vanne 18ET:llä sopii just sisään..
 24. joo mielellään samaan topikkiin kuvat ettei oo kohta kymmentä alotusta joissa yks kuva jokaisessa...
×
×
 • Create New...