Jump to content

Sunliner

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Uusikaupunki

Sunliner's Achievements

  1. Sunliner

    Peltiosista

    Oliskos kenelläkään tiedossa mistä saisi Miniin peltisiä levikkeitä? Mielelellään sellaiset että 7x13" pyörät sopivat sinne hyvin... Ja toinen kymysys, onko kukaan tehnyt peltistä flippikeulaa? Vinkkejä, kuvia jne... olisin kiva saada. Myös lasikuituinen flippikeula kiinnostaa (HYVÄLAATUINEN) marko.nieminen@uusikaupunki.fi Ainiin ja oman Minini vuosimalli on '70 -Marko-
  2. Sunliner

    Flippikeula

    Onko tosiaan noin, ettei kellään oo tietoo moisesta??? ::)
  3. Moro! Mulla ois ilmeisesti mustat (tai sitte todella tumman siniset), oli tallissa vähän hämärää :-[ 3kpl ovipahveja, takasivut ja hattuhylly (keskellä n. 50mm reikä) Ei oo ihan priimat, mut ei mitkään ihan romutkaa... Jos kiinnostaa, ota yhteyttä!
  4. Sunliner

    Flippikeula

    Löytyiskö keltään ohjeita, piirrustuksia, kuvia flippikeulan ja vaadittavien keulan vahvistusten tekemiseen? Olen harkinnut tekeväni peltisen flippikeulan, mutta kaikki vinkit otetaan ilomielin vastaan... Myös tiedot lasikuituflipeistä ja niiden myyjistä kiinnostaa
  5. Sunliner

    Ratin keskiöistä

    Arvoitus on ratkennut ja ajattelin julkistaa tiedon, jos se jotakuta muutakin sattuu kiinnostamaan... Eli rihlat todellakin on samat, vanhemmissa äänimerkin painike on ratin keskiössä ja uudemmissa se löytyy viiksestä, ei muita eroja!
  6. Hommasin MK4 ('76-'89) mallin rattiputken Miniini, mutta en tiedä sen ikää ja ratin keskiö ilmeisesti vaihtuu '78? Onko kenelläkään tietoa keskiöiden eroista, jotta voisin tarkistaa kumpaa omani on?
  7. Löytyykö keneltäkään luotettavaa dokumenttia Era turbosta? Sellasen katsastusmies vaatii, et kelpaa vertailukohteeks
  8. Suunnitelmissa ois laittaa '70 Miniin Suzukin 1300 tekniikka, mieluiten GTI, jos mahdollista... (moottori + laatikko) Minkälaisia muutoksia joutuu tekemään, että saa leimalle? Jos jollakin on jo kyseinen homma leimattuna, olisiko mitenkään mahdollista saada tarvittavista dokumenteistä kopiot ja vinkit muutoksista?
×
×
  • Luo uusi...