Jump to content

jn

Jäsenet
  • Viestit

    100
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä jn

  • Syntymäpäivä 11.01.1972

jn's Achievements

  1. jn

    M: Yokohama A048

    Senverran ikänäköö etten nähny mitään kokoa kuvasta ;D . Alla 12" , joten jatkan liukasteluu nykyisillä renkailla...ehkä hyvä niin.
  2. jn

    keinuvivut

    Perstuntumalla en huomannu mitään eroo 1.5 keinuvivuista , mutta rullakeinut säästää sekä ohjureita että keinuja kovemmilla jousilla kunhan säätää kohdilleen.
  3. jn

    katsastus

    Katsastin minin toukokuussa 2012. Hain alkuperäiset mustat kilvet ja katsastin uudella numerolla lokakuussa 2012 ! Näinköhän ne tasaa tulot >:( .
  4. Sutien juurikin , kone rakennettu sydämmellä ja "huonoja" aikoja tässä halusinkin härnätä esille !
  5. Oma voimakone vieläkin kasassa ja jaksaa yllättää satunnaisilla pienillä säädöillä ! Jotain pientä parannellu sitten penkin , mutta elämäni ekalla vedolla 15.8/154 oli mun mielest aika yllättävän hyvä koska renkaat vanhat 165 Falken ja painoa varmaankin +100kg bemarinpenkeistä/stereoista. Löytyykö nopeempaa !
  6. jn

    avomini remmillä

    Oliskohan Temezki selvitelly nykyistä pykäläviidakkoo ? Minä ainakin luulen että mun papereista ei oo hyötyy. Miniä joutuu pilkkoo aika reilusti jotta mun lupien vahvistukset saa siististi piiloon alkuperäiseen rakenteeseen. Kysyppä ensin katsastusmieheltä että pitääkö nykyään laikka-avo olla kopio...tehdas-avosta ;) , koska katsastusmiehen hyväksytty muutos voi mennä nenilleen ku Trafin inssit huomaa jotain väärää. Ja tietenkin skannaan sulle lupapaperit jos projekti jää niitten varaan.
  7. Vemssin o2/egt löytyykin jo autosta , joten luotto valmistajaan aika hyvä. Ajatuksena oli kumminkin niinkin yksinkertainen kuin kaasarin korvaus jollain 90-luvun yksipisteruiskulla asentoantureineen ja jotenkin hallita ruiskutusmäärää imusarjan ali/ylipaineilla. Eli periaatteessa läppärillä säädettävä kaasutin. Yritänkö keksiä pyörää uudestaan vai voisiko onnistua.
  8. Katoin mun postauksii ja melkeinpä kaikki päättyy saamattomuuteen :'( . Vuosia sitten harkituilla osilla rakennettu remmikone anto ensivedolla penkillä 100kw ku tavoite oli 66kw... Kyllästyin herkkään tehoon ja käyttäny paksumpaa öljyä HIF kaasarissa ja seos tahtoo mennä rikkaaks normaaliajossa...nyyttonit kohdillaan ku kone vetää 160nm 2000rpm >:D . Kysymyksenä olis varmaankin säädettävä yksipisteruisku joka reagois ahtopaineisiin.
  9. jn

    Pari kuvaa

    Vähän asian vierestä , mutta 16vuotiaasta lähtien ollu vähintään yksi mini ruuvattavana... Kahteen miittinkiin oon saanu itteni raahattuu. Somerolle ku oli suht lähellä ja tuo Veteli -90 juuri kortin saaneena jonne oli reilu 500km :D . Tuo kiihdytysmini jääny mieleen ku "skaboissa" ryki ja paukku ja kulki hetkittäin ihan pirusti. Tuo putkihärvelikin kummittelee vieläkin mua ku jemmoista löytyis kaksi etukelkkaa moottoreineen... Radallahan pyöri myös "takavetoinen SAAB" ;D .
  10. jn

    ERA/eri mallisarjat.

    Tuhannet kiitokset Purtsille ! ja vähintään palveluksen velkaa :) . Kun kerran vaikeemman kautta pitäis edetä niin mielestäni 113hv olis nyt aika selvä , mutta eri MK:t seuraava kompastuskivi. Remmiavossa 66.7kw , koska MK1...mutta nyt olis enää vain pari MK mallia (71-89) ku pitäis virallisesti perustella melkeinpä samanlaisiks C:-) .
  11. jn

    ERA/eri mallisarjat.

    Auts...vuosimalli olis -71 , mutta kiitos tiedoista ja pidetään mielessä tuo "saman aikakauden mallien kanssa" ;) .
  12. jn

    ERA/eri mallisarjat.

    Katsastusmies sitä mieltä että mk3 on eri mallisarja kuin mk5 ERA joten ei vertailukelpoisia. Eli miten olette saaneet katsastusmiehen ylipuhuttua 113hv:lle ? Jos joltain löytyis vähän virallisempaa dokumenttia minin mallisarjasta/sarjoista ja ERA:sta tehtaan tuotantomallina , niin mielellään maksaisinkin hieman kopioista. En vielä haluis vaihtaa konttoria , koska seuraavaan onkin sitten 40km.
  13. jn

    Titaani silmukkapultit?

    http://www.force-racing.co.uk/front-suspension/
  14. Vähän vielä offtopic tähän ketjuun :-[ , mut katoin Purtsin linkin läpi ja huomasin et penkit asennetaan yleensä poikkipalkin päälle... Mikä ettei bemupenkitkin sopis palkin päälle , mutta mulla siis palkin takana ja istuma-korkeus maasta 25cm. Mulla ajoasento aikalailla sama kuin mikroautossa... Ratti tuotu vähän alemmas , vaihdekeppi taaempana häiritsemässä käsijarrun käyttöä pakilla ja takapenkillä olevilla todella ahdasta >:D . Normaalilla vapaalla ajoasennolla en näe konepeltiä , mutta tunnen myöskin olevani edes vähän anonyymi avoautossa ^-^ .
×
×
  • Luo uusi...