Jump to content

Maziboy

Jäsenet
  • Viestit

    38
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Autotalli
    Austin Mini -74

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Maziboy's Achievements

  1. Halutaan ostaa takaluukun verhoilupahvi miniin. Onnistuu myös jos joku tekis mulle paperista sapluunan siitä pahvista, tai antaisi lainaan niin voisin tehdä itse. Jos oulun alueelta sais niin hyvä, pistäkää YV.
  2. Maziboy

    Mini -77 kunnostus

    Terve Tosi Nätti Mini :) Minkä kokoiset on nuo vanteet ja renkaat ja mistä ostit ne kaarilevikkeet? Onko rummut Levittävät?
  3. Maziboy

    Kytkin probleemaa!

    Ok. täytyypi huomenna tarkastaa.
  4. Maziboy

    Kytkin probleemaa!

    Joo nyt on purettu koppa pois ja helppohan se oli. Kytkimen painelaakerin akseliin oli kulunu tosi iso kolo ja siinä kytkinvivussa on se pallopää ni siinä oli kulunu se yheltä sivulta melkein suoraksi. Osatkin meni jo tilaukseen. pystynkö kattoon mitenkään et eihän kytkin ole mitenkään jumissa ilman että puran paineasetelmat ja vauhtipyörät pois? Täytyypi muuten lähtä ulosvetäjä kauppaan.
  5. Maziboy

    Kytkin probleemaa!

    Ok. Täytyypi tehä osatilaus huomenna sitten. kiitos vastauksista.
  6. Maziboy

    Kytkin probleemaa!

    Kyllä sitä on kokeiltu vaikka missä asennossa. sen mutterin asennolla ei oikeestan ole ollut minkaanlaista vaikutusta. Tais olla vaan et jos oli liian kireellä ni ei poljin painunu alaskunnolla. Miten on tuon vaihdon kanssa,kytkinkopan kansi pitää vissiin irroittaa. Jos tilaan uuden varren ja akselitapin ni kannattaako sinne vaihtaa jotain muuta samalla.
  7. Maziboy

    Kytkin probleemaa!

    Eli puhutaanko nyt osista numeroilla 27 ja 22, pre verto on tuo kytkin.Kannattaako siihen vaihtaa muuta samalla. Onnistuuko tuo vaihto purkamatta koko kytkintä.
  8. Hello Semmoista ongelmaa pukkaa että, vaihteen ei mene päälle. Kytkin on ilmattu moneen kertaan ja se vaikuttas olevan ok. poljin tuntuu hyvältä ja työsylinteri liikkuu ja välys on säädetty 0.5mm. Työsylinteriin on vaihdettu tiivisteet ja letku(metallipunos). Vaihteen kun sattuu saamaan päälle auto lähtee heti eteen- tai taaksepäin, eli vika on vissiin et kytkin ei irroita. Mistäs tässä lähtis nyt asiaa purkamaan? Yritin tuossa haeskella muilta samantyyppisiä ongelmia, ja niitähän oli :)
  9. Maziboy

    Kytkin ongelma

    Kytkin saatiin ilmattua tuolla peukalo menetelmällä :) . Kiitos vaan kaikille vinkeistä. Nyt rakenteleen kojelautaa alumiinilevystä ;D
  10. Maziboy

    Kytkin ongelma

    Juu Täytyypi kokeilla tuota kikkaa illalla, ja jos ei sillä parane niin tilata uudet tiivisteet. kiitoksia vaan neuvoista.
  11. Maziboy

    Kytkin ongelma

    Ajettu on viimeksi syksyllä 2012 ku hain auton. ei ole ollut tyhjänä ja ei ole avuttu. Työsylinteriin on jo vaihdettu kaikki tiivisteet.
  12. Maziboy

    Kytkin ongelma

    Nyt tulee nestettä mutta tosi huonosti, painetta ei saa aikaseksi, kun sulkee ilmausruuvin. oiskos siltä tiivisteet sökönä?
  13. Maziboy

    Kytkin ongelma

    Moro taas Semmoinen ongelma putkahti että alettiin ilmaan kytkintä ni ei tuu nesteet läpi työsylinterille. Ilma kyllä suhisee mutta neste ei tule. Ei Vuoda pääsylinteri ainakaan auton sisälle nestettä. paineilamaa puhallettin ni pulputus kävi nestesäiliössä et tukosta ei ole. Painetta ei vaan saa aikaiseksi.
  14. Maziboy

    Vanteista sen verran....

    Tuo ois kyllä yks vaihtoehto, mut aikasta hintavat on. Eikö niitä levittäviä jarrurumpujakin saa? Paljonko niissä on levitystä?
×
×
  • Luo uusi...