Jump to content

Minikerho ja MINIT kunniavieraana SSAH:n Toritapahtumassa


Idefix

Recommended Posts

Tervehdys Ministit,

 

Kerho (tai siis Minit - kuuluivatpa kerhoon tai ei) on saanut kutsun Salon Ajoneuvoharrastajilta SSAH:lta kutsun olla pääosissa 6.7 järjestettävässä vuotuisessa Torikokoontumisessa. SSAH on valinnut Minikerhon tapahtuman vetonaulaksi ja mielestäni moiseen kunnianosoitukseen pitää vastata laittamalla liikkeelle useampi kymmenen Miniä. Kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma kerää sadoittain harrasteajoneuvoja Salon torille, ja torin keskellä oleva ympyräparkki on varattu nyt siis Mineille.

 

Tapahtuma on klo 18 - 20, ja merkkikerhon pitäisi olla paikalla klo 17. Tapahtuma on kuitenkin vapaamuotoinen, joten koko aikaa ei tarvitse olla paikalla..eli poistua saa aikaisemminkin.

 

Lisätietoa tapahtumasta saat seuraavasta kerholehdestä tai suoraan minulta (YV tai puh 050-3844144)

 

2008.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Terve Ministerit !

 

Näyttää siltä että me saadaan mukavasti (noin parisen kymmentä) Miniä esille Saloon.

 

Tästä on kutsu Facebookissa, mutta ne jotka ei ole kutsua saanut Facebookin kautta ja mutta on silti tulossa, niin ilmoitteletko minulle (tai vaikka tähän viestiketjuun). Minun täytyy suurin piirtein tietää että montako autoa tuodaan esille, sillä Mersu-kerho ottaa loput paikat keskusparkista...tarkkaa lukua ei tarvi tietää, mutta lähinnä että onko siellä tilaa viidelle tai viidellekymmenelle autolle.

 

Lisäksi järjestäjä toivoo että vieraskerho saapuisi yhtenäisenä letkana kaupungin läpi parkkiin, joten meidän pitää keksiä joku hyvä huoltoasema tms jossa kokoontua ennen tapahtumaa. Eli perillä paikalla piti olla noin klo 17. Laittakaas hyviä ehdotuksia joka olisi sopivan matkan päässä Salosta, olit sitten tulossa Tampereen, Hesan tai Turun suunnalta...

Link to comment
Share on other sites

Moi, ollaan tulossa Salon tapahtumaan. Kiitos järjestelyistä jo ennalta. Yritin laittaa yv:tä mutta sain ilmoituksen että "Pyytämääsi käyttäjää ei ole olemassa". Odottelen tälle palstalle tai jonnekin muuallekin kuin facebookkiin tietoa kokoontumispaikasta & ajasta.

 

Timo & lapset & valkoinen Morris '66 tai vihreä Rover '96.

Link to comment
Share on other sites

Sehän se näyttää olevan aikas sopiva..Kokoonnutaan siis sinne Keskiviikkona 6.7 ja lähdetään letkassa ajelemaan kohti keskustaa 16:45. Ajellaan jonossa sitten torille.

 

Osoite navigaattoriin: ABC Piihovi, Ruoksmäentie 1, Salo

Link to comment
Share on other sites

Suuri Kiitos kaikille 34 Ministille jotka tulitte paikalle.

 

21 Miniä kokoontui ABClle ja jatkoi sieltä letkassa Salon keskustan läpi tapahtumapaikalle. Saatiin hienosti autot ympyräparkkiin ja ennen kaikkea saatiin mahtavan laaja kattaus Minin eri mallejaesille: perusmallia, Clubmaneja, Moke, Travellereja, PickUp, Cabrioita, Vani, Turbotettuja ja museoautoja jne jne....

 

Yleensä kun Minit kokoontuu isolla joukolla yhteen, ollaan vain omalla porukalla. Nyt kun oltiin satapäisen autojoukon ja tuhatpäisen yleisön keskipisteessä, sai Minit erittäin hyvin huomiota. Vakiovetonaulojen lisäksi mm Claymadin turbo, Lee Harveyn Pick-up ja viime talvena valmistuneet projektit keräsi yleisöä välillä ruuhkaksi asti. Kävipä siellä lehdistökin paikalla...

 

Vielä kun kelikin oli Los Buenos, niin mikäs siinä oli paistatella....

Link to comment
Share on other sites

Juu oli tosi hieno tapahtuma. Minejä oli hieno määrä mukana ja omakin toimi moitteetta muutaman vuoden tauon jälkeen.Tapahtumassa oli kyllä hieno kattaus kaiken sortin pelejä ja minulle oli kyllä positiivinen yllätys tuo kaluston määrä ja laatu.

Link to comment
Share on other sites

Hemmeti hyvä osaanotto, kunhan saatais tuohon lukuun puoletkin lisää kesäkokoontumiseen LPR:ään. :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...