Jump to content

Kirurgi

Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Kirurgi

 1. Vaikka lattiat ois nyt kuivat niin matot varmaan kuivuu vielä jonkun päivän? Jos siellä oikein vettä lillu niin tuo huurtuminen ehkä vielä siitä? Tuo lasinympärystän vuoto vaikutti hyvältä epäilykseltä. Jaa mutta vettä oli penkin takanakin. Ehkä ovitiiviste(kin) vuotaa. Aja pikapesuun ja kato tuleeko jostain vettä sisään?
 2. Mulla meni yks laturi ihan siinä kun parkissa säädin vaihtovaloa . Eikä mulla ollut sillon vielä ees GP:n softaa joka nostaa maksimia. Halpa osa tuo on verrattuna laturiin. Epäillyn rikkinäisen laturin kanssa sitten autosähköliikkeeseen että josko voisi testata tämän niin ei nykyään enää niitä kuulemma testailla tai korjailla. Tää on tätä aikaa kun ollaan olevinaan niin ekoja. Uutta vaan. No ostin eka sen jännitteensäätimen vai mikä se on niin ei auttanut. Ja uus laturi kun maksaa jotain 3 * ton pikkupyörän hinnan niin suosittelen tuunaus/ratapäiväveikoille.
 3. No en kyllä hevosia ajatellut vaan laturin kestoa, ehkä saman tien 10% niin laturi kiertää vähemmän ja kestääpi enemmän kun se vaikuttaa olevan heikko kohta. Eiköhän hyvä akku tuon talvellakin hanskaa. En minä ainakaan uunittanut, peruspikku-ulosvetäjä ja uusi voimalla kiinni . En muista mitään traumoja tästä operaatiosta jääneen. Muista riittämiin.
 4. No ainakin jos aikoo kierroksia hyödyntää niin kannattaa vaihtaa, 2 laturia mennyt just kierrättäessä. Lohdullista että Igorilla tuon kanssa kestänyt. Eikä mullakaan ole kyllä tuon asennuksen jälkeen ollut ongelmia. En osaa sanoo josko +10% tulisi ongelmia virran kanssa vaikka talvella pätkäajossa. Ehkä +5 ympärivuotiseen kauppakassiin ja +10 kesärassiin? Niin mä laitoin. Hihnan pituuteenhan tuo kanssa vähän vaikuttaa. Netis on niitä laskureita/taulukkoja jolla voi kokonaisuutta pähkäillä. Saiko sen vaihdettua sieltä pyöränkotelostakin ilman että irrottaa laturia, ehkä.
 5. Meinasin että oleellista jos laittaa tuon JCW:n tai GP:n softan. Mutta, hmm moottoripuoleen taitaa olla, facelift R53: - JCW airbox, ITG filter - Scorpionin pakosarja ja katti. Tossa extra-ulostulo omalle lambdalle - Milltekin pakoputki - JCW:n suuttimet 380cc/min - 15% ahdinpyörä - Ati 2% damper - GP välijäähy - M7 oil catch can - MSD puola ja johdot - Deatschwerks dw65v uprated fuel pump - Kavs +10% Alternator Pulley - jokkut tuuninkitulpat - Detroit Tuned Bypass Valve - GP:n softa Toi yhen version sisusta. Näit R53sia on nyt kolme, tähän jää koukkuun niinkun noihin classikkoihinkin. Kun joku hajois kunnolla niin sais hyvän syyn kannen läpikäyntiin ja uuteen nokkaan.
 6. Ehkä oleellista on se että minulla on myös tavan S:sään lisätty nuo JCW/GP:n suuttimet.
 7. Mulla on jotain samanlaista osaa kuin alkuperäisellä kirjoittajalla. Laitatin GP:n softan. Ollut ihan hyvä minusta muttei mitään faktaa. Täytyskin käydä kaasuttelemassa ja kattoo mitä AFR sanoo niin vähä tietää. Väittävät että se olisi aika rikassäätöinen tälläsille muutoksille, "varmuuden vuoksi"-tehty tehtaalla? Kiinnostaa kyllä jos joku osaa vaikka dynolla viilata tuota paremmaksi.
 8. Munkin R56 jarru R53seen projekti valmistui. Mutta vielä ei kommentteja käytöstä koskapa ei leimaa koskapa ei oikeanlaista vaatimuksenmukaisuustodistusta tms. Öhlinsseille R53:seen. Anyone?
 9. Jostain syystä multa on mennyt 2 laturia enkä ole ainoa. Kovat kierrokset tappaa ainakin, joten itse olen vaihtanut latureihin vähän isommat pyörät. Laturin kiinnitysruuveissa on myös paljon väljää - liekö tarkoituksellista. Mutta olen laturia sihdannut mahollisimman suoraksi muihin pyöriin verrattuna. Jos tuota ei huomioi ja laittaa laturin ihan ääripään vinoon niin varmaan hihnan elinikä lyhenee.
 10. Oli puhetta vaihteiston väljyyden vähentämisestä niin satuin huomaamaan tällaisen kitin: https://www.ebay.com/itm/125299979298 . Mun mielestä tuota kuvassa oikealla alhaalla olevaa kuluvaa muoviosaa ei saa Miniltä uutena yksinään. Koko hässäkkä missä toi on maksaa taasen satkun.
 11. Jos löydät jonkun jolla R52 niin koita myydä sille kontin takasuojamuovi ja takapenkin selkänojat jotka on jostain syystä mun hyllyssä.
 12. Riippuu kai vähä onko tasauspyörästön lukko. Ainakin lukon kanssa olen päätynyt Redline MTL:llään. Vaikka sen sanottiin olevan vähän jäykempää talvella. Saa Motonetistäkin. 2 litran pönttöö. Ni paljon kunnes juu valuu takaspäin... 8 millin kuusio tais olla ainoo työkalu mitä tarvitaan.
 13. Täällä myydään sopivaa? https://www.huuto.net/kohteet/minin-kayttoohjekirjat-fin-uudet-3-erilaista/550642949
 14. Moi, tätä mä oon käyttänyt Minien ja Bemmien kanssa. Ile osaa ja jos ei ole ongelma tuttu niin selvittää. https://www.bemariohjelmointi.fi/
 15. Mä sain just '05 ässän tuolla Scorpionin pakosarjalla ja katilla katsastettua . Nappasin pohjasta sen metallilapun pois jossa luki for motorsport only tms. Loppuosa Milltekkiä. Viime ratapäivillä katkes siitä ekan katin juuresta mistä ne usein kai katkee. Nyt on jäykemmät moottorin kiinnityksetkin jos ei eläis niin paljon enää. Putken pörinät alko jo vähän muistuttaa laukauksia tuolla.
 16. Odotan mielenkiinnolla kokemuksia keskittäjästä. Musta ei tullut sen kanssa kaveria kun joskus kokeilin. Idea vaikutti vängältä mutta ehkä olin tottunut liikaa vanhaan. Tai sitten asensin sen väärin tms... Mutta tuntu että oli enempi hakusessa vaihteet.
 17. Tarvisin 2005 ässään apparin penkin. Tai oikeastaan yhden osan sinne kiskomekanismiin. Mutta tuskin kellään sellasta on joten koko penkki ok. Värin ei väliä. Kunhan ei ihan koko sisustaa tarvis ostaa yhen osan takia. Jos löytys läheltä Espoota niin plussaa. Melkonen hässäkkä tuo penkin mekaniikka... Timo yv / nolnelnol 7587896
 18. Kirurgi

  Mini city

  Oisko deluxessa vaikka oikein aurinkolipat?
 19. Jep, sinne taas tultava, tätä on odotettu. Lapset pitää rompetorin, haalittiin kaikkea meille ylimääräistä. Tässä esimakua jos mahtuu mukaan miniin 4 henkilön lisäksi. Vielä voi kysyä jos jotain osaa kaipaa, kaikenlaisia spi-osia ainakin. nähhään. timo
 20. Hyvä juttu, mukana ollaan. Kiitos!
 21. Moi, mulla on jouten mittari, joka oli '66 850:ssä. Oisko tää oikeenlainen? Muuta rojua on kanssa jos joku tarvii, täytyy laittaa ilmotus. Etukumimatot esim. vois sopia sulle, kuva ohessa. Kuskin valitettavasti huonompi.
 22. Lasten kanssa järkättiin sateisen illan ajanvietteeksi kuvia meidän kokoelmasta. Uusimpana tulokkaana parissa kuvassa näkyy Legon vasta julkaisema Mini, Creator-sarja. Paketissa lukee Expert, ikäsuositus 16+! Vielä rakentamatta. Yhdessä kuvassa on Tamiyan Minien rungot m01, m03 ja m05. Mm. jousitus- ja ohjausmuutosia tullut uusien versioiden myötä. Hienoa on että ne on etuvetoisia, mikä on rc-maailmassa harvinaista. Lipo-akulla, isoimmilla välityksillä ja harjattomalla moottorilla varustetun Minin nopeudeksi mittasin gps:llä yli 50 km/h. Ei juuri hallittavissa ja etukumit varsin lyhytikäisiä mutta oli hauskaa paikalle kerääntyneillä katsojillakin...
 23. Hienoa että taas on kerhodynopäivä! Kiitos ennalta. Tuossa linkki (dyno2012.pdf) viime vuoden Spi:ni tuloksiin. Viritystä on ainaki yritetty, kokemuksiani voin jakaa. https://skydrive.live.com/?id=89559D2B0 ... b0b5ef94f& Tosin koko kesän uskollisen toimimisen jälkeen talviteloille ajellessa 10 km ennen perillepääsyä meni valot, pelkät parkit toimii ja toinen etuvilkkukin katosi. Sitä on nyt yritetty selvittää muttei ole vielä ratkennut, kiva että saa harrastaa... Tämä ongelma kuuluisi tosin eri topicin alle. Ja tiedetään että ois kannattanut pysyä mk1:ssä, missä on varmaan vain 1 sulake eikä kymmentä relettä... ;)
 24. Meneekö mpi:ssäkin ecuun sellainen ohut ilmaletku ruiskulta? Spi:ssäni koneen vaihdon jälkeen laitoin menemään sen liian läheltä pakosarjaa seurauksella että siihen paloi reikä ja käynti muuttui perin huonoksi... Tuo letku on kuuluisa siitäkin että menee joskus tukkoon, eli jos sen irroittaisit ja puhaltaisit ilmaa läpi, jos ei ole jo tehty.
×
×
 • Create New...