Jump to content

2x-77

Jäsenet
  • Viestit

    74
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän 2x-77 kaikki viestit

  1. Kuvan mukaiset "kuppipenkit" oleet minulla minissä aikanaan ja sopivat suoraan minin omaan kiinnikkeeseen H:80e/tarjous P:0405058667
  2. Eli myynnissä hydrolastic etukelkka täydellinen ja takatukivarret ja jousielementit. tukivarsien puslat kunnossa. Löytyy myös nuo ns apujouset. Jousielementit pitää ainakin ilman sisällä muuta en tiedä. Voidaan myydä myös irtoosina. H:100e/tarjous P:0405058667
  3. MOI. 9.8 elokuun toinen sunnuntai olisi taas kahvien aika kioskilla. Tai sieltä voitaisiin käydä kahvilla merijakaamolla otanlahdessa ?
  4. Kyllä sopii minulle siirto. Tytär pääsee kyllä sunnuntaina ripille et voi olla kyllä estekin >:(
  5. Onko huomenna alastaroon ratapäiville lähtiöitä ? Klo 10 pitkäjärven kioskilta ollaan lähdössä jos jonossa ajo kiinnostaa.
  6. 2x-77

    austin -69

    He he. löytyihän se kuvan lisäys eikä mennyt edes koko yötä.
  7. 2x-77

    austin -69

    Minulla numero on apukuskin puolella penkinkiinnityspalkin takapuolella vaikka otteessa lukee et varmennettu etulattiaan. olisin laittanut kuvan mutta en osannut >:(
  8. Vieläkö minit liikkuu ? Sunnuntaina klo 14 syyskuun kokoontuminen. Kaikki mukaan kun on ilmakin vielä kesäinen. Omalta kohdalta taitaa olla kesän viimeinen kokous ja sit vielä ratapäivä alastarolla niin on varmaan kesä paketissa.
  9. Ensi lauantaina lähtö naantaliin pitkäjärven kioskilta noin klo 10. Nyt kaikki mukaan.
  10. Kesäkokous lähestyy. Mikä mahtaa olla kesäkokoustapahtumien aikataulu ? Onko Yhteisajelua ja jos niin mikä mahtaa olla aika ? päivä varmaan lauantai ? meinaan vaan et ei myöhästy. Kaikki tiedot vissiin löytyy facesta mut jos se on ainut tietolähde niin ei sit vissiin tarvitse osallistua. Tapahtumaa innolla odottaen. 8)
  11. Kesäkuun kokoontumisessa oli 5 vanhaa ja 1 uusi mini joista 4 vanhaa pääsi lähtemään ajelulle Uuteenkaupunkiin. Kahvit ja munkit tuli nautittua markkina humussa kun Ugissa oli perinteinen merenfest tapahtuma markkinakojuineen. Heinäkuun toinen sunnuntai osuu sopivasti yhteen Mcff kesäkokoontumisen kanssa Naantalissa ja ajattelimme siirtää oman kokoontumisen lauantaille 12,7 ja ajella porukalla aina aurinkoiseen naantaliin. Nyt kaikki autot kuntoon et saadaan hyvä porukka Naantaliin. Lähtöaika avoin joten saa ehotella.
  12. Jos jollain uudet 8,4 levyihin sopivat vetonivelet lojuu ylimääräisenä niin saa tarjota. Sisemmät vakionopeusnivelet myös kiinnostaa. Jos ei löydy niin tilaan saarelta. P.0405058667
  13. 2x-77

    ei käynnisty

    Mites on bensiinin laita onko talven seisonutta? Uutta bensiiniä tankkiin ja uusi yritys.
  14. 2x-77

    Kuvia eri tapahtumista

    Pari kuvaa eilisestä Poroholman Power & Motor Show tapahtumasta missä raumalaiset ministit kohtasivat.Sää ei oikein ollut kohdallaan mut sateella sateen sattuessa.
  15. Tällähetkellä näyttää tuo lauantain 17.8 kokoontuminen hyvältä. 7-8 autoa tulossa mukaan. Kokoonnutaan tuonne pitkäjärven kioskille 9.30 ja mennään siitä joukolla eteenpäin. Niille jotka eivät tiedä kioskin paikkaa niin osoite naviin on Ottilantie 34. 26840 Rauma. Kaikki mukaan vaikka kauempaakin.
  16. 2x-77

    2006 minin startti

    Taas kaivataan viisaampia päitä. Auto on ollut käyntikuntoinen mut nyt kun kytkettiin vikakoodinlukia autoon ja meinattiin nollata koodit niin havisi käyntiääni.Lukulaite ei olut mikään halpisversio vaan ihan korjaamosta kotoisin.Hauskinta on se että lukulaite ei edes saanut yhteyttä autoon mut jotain kyllä tapahtui kun ei enää käy.Onkohan ajonesto jotenkin kytkeytynyt päälle?
  17. Siellä missä olit tankaamassa eikä käynyt kuin pankkikortti :)
  18. Hienosti osuu itsellä just kulttuurimatka tampereelle tuolloin >:( Pitää katsoa kerkeekö ennen kahta poikkeemaan jos tapahtuma alkaa ajoissa.
  19. Joo.Mukana ollaan kun vain pelit on kunnossa.
  20. 2x-77

    2006 minin startti

    Ok. Kiitos. Ässä on eikä tullut itselle mieleen tuo pakosarja.On kyllä helpompi kuin tuo vetoakseli.
  21. On tossa projektina vesivahinko mini ja pitäisi startti irroitaa.Pikkuise tuli asiaa tutkittua ja näytää aika ahtaalta.Onko niin et pitää vetoakseli ottaa pois että saa startin irti?
  22. Paljon on aikainsaatossa ollut vannemalleja miniin.http://www.wheeldictionary.net/
  23. Kävin penkomassa.Minulta löytyy tuolla sinun pyytämälläsi numerolla oleva koppa.näytää ainakin ehjältä tosin jenkojen kuntoa en tiedä.soita jos kiinnostaa nollaneljänollaviisnollaviis8667.
×
×
  • Luo uusi...