Jump to content

P

Jäsenet
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän P kaikki viestit

  1. P

    Austin mini 850 -69

    onkos tää se sama paketti mikä oli mun vanin nokalla yhden leimareissun ajan? -Pasi-
  2. kellaria tyhjennän,muistaakseni toi on Mailerin vaihteisto,kunto täysi arvoitus. päällä 1300kone minkä jo irrottelin ja nostan vielä jemmaan,laatikon nostan tänään romukuormaan ja se kulkeutuu metalliromuun tiistaina ellei siitä joku kiinnostu. romukuormassa on jo myös Mailerin imu/pakosarja sekä joku toinen isommalla pakosarjan lähdöllä oleva,nekin saa noutaa jos on tarvetta. hinta kaikille on 0€uroa,Lempäälästä saa noutaa enkä kuljeta/lähetä mihinkään millään tavalla. -Pasi- edit. voi poistaa,laatikko lähti jo
  3. tämmönen tuli vastaan eli se musta bakeliittinen puhaltimenkotelo konetilaan repsikan puoleiseen sisälokasuojaan kiinnitettävä. osa on uusi,alkuperäinen Smiths ja luonnollisesti täysin ehjä kun on käyttämätön. H:=60€ nolnelnol-548791nel Tampereelta löytyy,posti/mh kuskaa kun raha näkyy tilillä,kuviakin toki osasta saa. -Pasi-
  4. P

    Minin ovien saranat

    A-pilarin muoto ei ole sama piilosaranamallissa verrattuna pintasaranamalliin,piilosaranamallissa on mm. oven etualakulma terävä kun taas pintasaranallisessa se on pyöreä.
  5. P

    S:n kansi

    mulla on paikallaan tonnikolmesatasen lähes vakiokansi,ollut jo reilut 10vuotta (toki viime vuosina tosi vähällä ajolla) mutta silloin koneistamon ukko sanoi että jos toi tulee siviilikäyttöön niin luultavasti ei tule mitään ongelmia ja näinhän se on mennyt eli ei mitään ongelmaa. en oikeastaan edes muistanut asiaa ennenkun tän luin,mun mielestä hattu paikalleen ja se siitä.
  6. http://www.autohistoriallinenseura.fi/m ... kastus.htm "MUSEOAJONEUVON TARKASTUSVAATIMUKSET: - ajoneuvon asiapaperit ja tekniset tiedot tarvitaan - valmistus- ja moottorin numerot on oltava nähtävissä - ajoneuvon tulee olla puhdas ulko- ja sisäpuolelta, moottori- ja tavaratilasta sekä alustaltaan - maalipinnoiltaan siisti ja peltiosaltaan kuhmuton - kromiosat hyvät ja täydelliset - sisusta alkuperäinen tai alkuperäisen kaltainen ehjä ja siisti - moottori alkuperäinen tai vastaava - kokonaisuus tulee olla ryhdikäs ja hyvä - kolme 9 x 13 värivalokuvaa, jotka on kuvattu kuljettajan puolelta etuviistoon." "Joitakin pieniä poikkeuksia voidaan hyväksyä, ellei alkuperäisosia ole mahdollista saada. Hyväksyä voidaan myös liikenneturvallisuutta lisääviä varusteita, kuten peilejä, vilkkuja yms. sekä valmistusajan mukaisia lisävarusteita."
  7. P

    Mini -77 kunnostus

    todella hienosti tehtyä korityötä! 8)
  8. tarvittaessa kulkee mukana Koskenpäähän
  9. P

    O: Minin osia

    hyvin tulee tarinaa tähänkin osto-ilmoitukseen,"hieman" suomi24.fi-meininki ???
  10. kiitokset järjestäjille,oli pitkästä aikaa ihan jees nähdä ministejä ja aikas paljon oli semmosiakin joita ei ole näkynyt vuosiin (vaikka en itsekään ole osallistunut muutamaan vuoteen tapahtumiin :-\ ) ja tietysti paljon sellaistakin kalustoa jota en ollut nähnyt ennen. hyvin oli porukkaa liikkeellä ja vettäkään ei satanut,hyvä näin!
  11. tulikin kevätehostus tehtyä nopeemmin kuin koskaan ennen 8)
  12. pyrin saapumaan Tampereen Keskustorille lauantaina 9.6. eli jos tämmöstä osaa olet vailla niin soita 0405487914 tai laita tekstaria,voin kyllä ottaa mukaani.
  13. P

    Minin myynti, oletko harkinnut?

    tulevana syksynä,marraskuun alussa tulee 22vuotta siitä kun se sininen -79 Mini tuli omistukseeni vaikka ajokorttia ei silloin ollutkaan. ei ole ollut myytävänä eikä tule olemaankaan vaikka onkin ollut muutama (ehkä 5 ??? ) välivuosi katsastuksen kanssa ;D onhan siihen moneen kertaan ehtinyt kyllästymään(niinkun nytkin...) ja varsinkin silloin kun on joku itse viilattu kone hajonnut,perävälityksen pikkupyörät+keskitappi pettänyt (tän koirankoppi ainakin muistaa kun pelasti mut ja Minin Ruskosta joskus 90-luvulla tojotalla+trailerilla) tai kun on tehty jotain peltiremonttia. kuitenkin,olen Minin 3s omistaja ja ajomäärä on muistaakseni jotain 260tkm ja olihan se hitsaamaton kun se mulle tuli mutta alkuvuosien talvikäyttö oli jo ottanut otetta Minin pelleistä :( ehkä taas jonain vuonna jopa ajankin tällä Minillä,katsotaan josko joskus huvittaisi :P
  14. P

    Jarrut hävisi... APUA

    joskus taistelin myös Minin jarrujen kanssa (siis silloin kun vielä ajelin Minilla ;) ) ja kerran sitten laitoin kaikki uusiksi,rummut,kengät,sylinterit,pääsylinterin kumit,paineenrajoittimen (-79,siellä konetilassa) ja kun joku "vanha kettu" vielä yllytti laittamaan muuten vakioihin jarruihin teräspunosletkut niin ongelmat ja vaivat jatkuvine säätelyineen loppui siihen ja jarrupolkimesta tuli todella hyvä. vanhat romut roskiin ja kerralla kuntoon,kerran se vaan kirpasee.
  15. P

    Avaimenperä

    eipäs ole tommosta tullut koskaan ennen vastaan mutta on toi ainakin tosi hieno 8)
  16. täältä löytyy talven projektin viimeistelyyn uusi ja ehjä puhallinkotelo 8)
  17. Olisiko kaupan? ??? eipä taida olla kumpikaan,ei vani eikä tunkki
  18. tutunnäköinen tunkki,tämmönen on varsineen tallin nurkassa samoin kun vanikin
  19. P

    Titaani silmukkapultit?

    menee vahvasti off topicin puolelle mutta olisko syytä hioa kopastakin maalit pois,painaahan nekin jo jotain ;D
  20. joo onhan siitä aikaa kun noita oli Timpan toimesta ja olihan niitä tosi hienoja makkaratikkujakin,muistaakseni HiltusenTapsan tekemiä? kyllähän noita välineitä on hyvä olla jemmassa ;)
  21. kyllähän niitä tuotu on mutta helpoin vaihtoehto on kantata oikeanmallista korjauspalaa uudesta suorasta pellistä niin ei tarvitse jumpata ruosteiden kanssa.
  22. niitä olisi tarjolla jos on tarvetta,ihan perus 10" peltivanteita eli EI mitään leveitä cooperin peltivanteita vaan ihan tavallisen perusMinin vanteita. jonkinlaisia huonoja renkaita on päällä,tarvitseva saa noutaa ja hinta on 0€. hinta ei sisällä rengastöitä eikä mitään hiekkapuhalluksia eikä maalauksia,niitähän noi tarvii jos siistejä haluaa. vanteet on Pirkanmaalla,Tampereen eteläpuolella. 0405487914/laita vaikka tekstari niin soitan takaisin,tällä hetkellä en pysty vastaamaan arkipäivisin puhelimeen.
×
×
  • Luo uusi...