Jump to content

BATMAN

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

BATMAN's Achievements

  1. Tuohon omaan projektiini tulee myös R1 moottori kun sellaisia pari kappaletta löytyy. Harrikan mosa saattaa olla haasteellinen kun kytkin ja vaihdelaatikko on erillisenä pakettina, paitsi sportsterissa. Tilaratkaisu saattaa olla hieman helpompi tuossa omassani, flippikeulan ansiosta. Pällistelin noita linkkisi kuvia, onko siinä tuplaketju? Jos niin miksi ihmeessä, varmasti pitää meteliä... Omaani tulee 630 nitroketju, kestää venymättä tehojakin. Jarrujuttuja myöskin ihmetellyt erinlaisia variaatioita, tutkailin juuri mahdollisuutta moottoripyörän etusatuloitten levitystä... Taakse myöskin levyt tulossa, pitää vaan konttorilta kysyä että saako hydraulikässäriä kadulle leimattua?
  2. Täällä alkamassa taino alkanut jo myös suht samanlainen projekti, koneen yhdyttäminen laatikkoon on se suurin ongelma. Tuon sinun omistuksessa olevan härpättimen rakentajalta ei tietoa juuri herunut, seuraava ei oikein tiennyt, mutta lähetti kaikki kuvat mitä oli, niistä hieman soveltaen pitäis yrittää... Noita kuvia mitä olet laittanut, niissä helvetinmoinen putkiletkusähköhässäkkä, joten niistä ei juurikaan apua ole. Jos purkailet sitä niin kuvat kiinnostais
  3. Osat ilmeisesti kuitua? Missäpäin osien sijainti?
  4. Löytyykö jostain kuvaa missä satsi olisi paikallaan autossa? Minkälainen rengas/vannesatsi istuu noiden levikkeiden kanssa?
  5. BATMAN

    Minin ovien saranat

    OK, eli voi unohtaa helpon version saranoiden hävittämisestä. Onko joku tehnyt muutoksen, jos niin minkä auton saranoilla toteutettu?
  6. Onko kukaan sovittanut uudemmasta piilomallin saranoilla olevasta ministä ovia/saranoita vanhempaan pintasarana malliseen? Eli onko A-pilarin muoto oven välissä sama?
×
×
  • Luo uusi...