Jump to content

Wheeler Dealers Kausi 14, osa 16. Mini MC40


xstr

Recommended Posts

Miltäs tuo jakso Mini asiantuntijoiden mielestä näytti? Tällä forumillla en ole pahemmin tuosta mekaanisen ahtimen 100 000 mailin isosta huollosta näkynyt keskustelua. Onko Euroopan huolto-ohjelma jontekin erilainen. Katon repsotuksestakaan ei ole pahemmin mutistu. Liittyisiköhän ongelma kuumuuteen.

Link to comment
Share on other sites

Kyllähän tuota ahtimen huollontarvetta on täälläkin monasti käsitelty kuin myös polttoainesuodattimen vaihdon tarpeellisuutta.
MINI vaan ei pidä sitä ahtimen huoltoa millään markkinoilla tarpeellisena kun myyvät uusia ahtimia mielummin.

Link to comment
Share on other sites

Juu ei ole olemassa mitään "100.000 mailin isoa huoltoa". Edd China (vai onko se enää tuossa mukana?) lienee taas höpissyt lämpimikseen. Mutta kiitos vinkistä, pitääkin kaivaa tuo jakso jostain katsottavaksi.

Ahtimen öljyt on tosiaan syytä vaihtaa silloin tällöin, vaikkei se huolto-ohjelmaan kuulukaan. Sieltä on saattanut alkuperäiset öljyt kadota jo 100.000 kilometrin kohdalla. Katon (verhoilun?) repsottamisesta en ole kuullutkaan, mutta aika ja kuumuus voi tietty tehdä kaikenlaista.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vinkistä, S15E03 tuo näytti olevan jaksoluettelon mukaan. On siinä jonkun verran purkamista että tuohon ahtimeen pääsee käsiksi, en tosin ole vielä löytänyt Treen seudulta ketään, jonka tuon huollon osaisi tehdä :-/ 150tkm mittarissa, voi olla litkut jo vähän vähissä.

Oudosti eivät tehneet ohjaustehostimen pumpulle mitään tuossa ohjelmassa, mutta ehkä se ei sitten happanekaan niin herkästi kalifornian ilmastossa...

Link to comment
Share on other sites

Jenkeissähän toi ohjaustehostimen pumppu kuuluu edelleen takuun piiriin, joten se lienee jo vähintään kertaalleen vaihdettu tuohon kärryyn. Toisaalta, omassani on edelleen orkkispumppu, vaikka mittarissa on jo melkein 215tkm. 

Aika erikoinen ratkaisu oli vaihtaa ensin vesipumppu ahtimen perään, ja vasta sitten ottaa ahdin (ja vesipumppu) irti koneen kyljestä. Näkyi muuten olevan joku muu kuin vakio rullakin siinä ahtimessa. Toivottavasti ei laittanut vakiomittaista hihnaa sinne...

Link to comment
Share on other sites

5 tuntia sitten, Igor kirjoitti:

  Näkyi muuten olevan joku muu kuin vakio rullakin siinä ahtimessa. Toivottavasti ei laittanut vakiomittaista hihnaa sinne...

Katsoin ihan samaa ja ihmettelin ettei sitä mainittu ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...