Jump to content

Jarrulevyjen vaihto


artwave

Recommended Posts

En vaihtanut itse, mutta Hervannan autotarvike tilasi levyt+palat ja vaihtoivat ne 90 eurolla. Ei ollut mielestäni paha hinta työstä, osien tarkkaa hintaa en nyt muista mutta kuitti löytyy kyllä jos on tarvis.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Terve,

 

MC 2003 kaipaa taakse uusia levyjä sekä paloja. Onko kokemuksia muista kuin Herttoniemen ja Niittykummun marmoritiskeistä? Äkkiseltään ehdoteltu puolentuhannen euron levy- ja palasessio peräpäähän ei kuullosta edulliselta.

 

Kiitos ja kumarrus,

Matti

Link to comment
Share on other sites

Niitähän pitäs löytyä joka a-tarvikeliikkeestä,myös motonet.Esim.Imatran vara-osa keskuksessa levyt maksoi n;25ekpl ja palat n;30e(Fiat) :(.Motonetissa samaa luokkaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

saa kyllä..  kuorit vähän sitä piuhaa ja kaivat ne kaksi karvaa esille, karvat rusetille ja päälle sähköteippiä. helpottaa kun kiskot sen koko pistokkeen  irti sieltä, niin ei tarvi pyöränkotelossa alkaa taiteilemaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Moro,

 

Osaisko joku neuvoa miten tuommoinen jarrulevyjen/palojen vaihto tapahtuu etupäähän tuommoiseen Cooper S:ään? Joskus vaihtanut jarrupalat, mutta eiköhän noi levytkin mee siinä samalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

juu meneese. otat vaan pari pulttia enemmän pois.. eli ne kaksi pulttia millä se satula on kiinni olka-akselissa, niissä on yleensä lukitetta joten voivat olla hyvästi kiinni. sit levyn joku oma uppokanta jos nyt sattuu olemaan. jos ei levy irtoa(ruostunut kiinni) nii vasaralla pari napakkaa iskua siihen keskelle. putsaat navan ja satulan perusteellisesti ja isket uudet romppeet kiinni. napaan voit myös laittaa hitusen, vaikkapa kuparitahnaa niin ei tarvii sit vasaraa ensi kerralla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...