Jump to content

timot

Members
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by timot

 1. Hakusessa suomenkielinen käyttöohjekirja tai vinkki mistä semmoisen saa. Auto R53, tuli tämmöinenkin peli hankittua, Park Line versio.
 2. Olen hankkimassa pojalleni ko autoa. Mitä ns tyyppivikoja autoissa on ja mitä pitäisi ottaa huomioon. Kiitos etukäteen
 3. timot

  Mini mieles!

  Minulla oli aikoinaan R50 Mini, vuosimalli 2004 automaatti. En tehnyt siihen muuta kuin moottoriöljyt 10 tkm välein. laatikonöljyt, tulpat , ilmanputsari jne 40 tkm välein. Ainut vika oli ovenkahvat, vaihdoin ne uudempaan malliin. Ja polttoaine pumpun vaihdoin kerran. Kilometrejä tuli 230 tkm kun myin eteenpäin. Minusta luotettava auto.
 4. timot

  Öljynvaihto?

  Minä olen vaihtanut kaikkiin Mineihin 10tkm tai vuoden välein öljyt. Castrol 5W/40 olen käyttänyt. Vaihteisto, etu ja takaperään n. 40 tkm välein. Öljynvaihto on kuitenkin halvinta huolto.
 5. Kyllä N18 konekin meinaa kuluttaa öljyä. 1 litra 10tkm kohti.
 6. Moi, Sama ongelma oli omassani Countrymanissa, minulla n18 moottori. - jakopäähän ensiksi uudet hilit kaikki, jos vielä ääni häiritsee niin -Nostimet ja keinut uusiksi, imupuolella on 5 eri mallia, vanhoihin tanssattu numero. Nämä kun vaihtaa, niin auto käy nätisti. Oletan, että kyseessä bensamalli.
 7. Eipä ollut autojen kanssa mitään ongelmaa, ei ole tarvinut lämmitellä. Autot lämpimässä tallissa. Vanhan mersun 300E:n akku kesti uudesta 18 vuotta, eivät antaneet uutta takuuseen kyn kysyin marmoritiskiltä.
 8. Putsattiin imusarja irrottamalla ja tulpat pois, ja sinne puhdistusaine sisään. Ja öljyn sekaan puhdistusaine ja moottori käyntiin 20 min.
 9. Spacemanilla oli mittarissa 110 tkm, koko hoito maksoi 290e/auto n. 100 tkm välein suosittelisin, jos on paljon kaupunkiajoa. Ja öljyt tietenki 10 tkm/vuosi vaihtoon.
 10. Tänään Pacemaniin tehtiin täys koneen puhdistus, moottoripesu, palotilanpesu, vanosventtillien puhdistus ja imusarjan rouhe puhdistus. Kyllä tuli autosta kuin uusi, suosittelen. Tehot palasivat, käynti tuli tasaiseksi jne. Seuraavana menee Countryman samaan huoltoon. Minusta on tyhmää jättää tälläinen tärkeä huolto tekemättä. ja mikä tärkeintä öljynvaihto max 10 tkm/vuosi.
 11. Eipä hinnasta vielä mitään tietoa, mutta Ylivieskassa teetätän. Samalla moottorinpesu ja myös palotilan pesu. ja uudet Vanokset. Öljynvaihdot olleet liian pitkiä aikaisemmalla omistajalla.
 12. Ensiviikolla olen menossa imukanavien puhdistukseen. Molempiin Miniin täätätän, ajettu n. 100 tkm Molemmat N18 koneella
 13. Omastani meni aikoinaan ohjauksen rättinivel rikki, joka sitten poltti tehostimen. Autolla oli ajettu 50 tkm.
 14. Minun mielipiteeni on, että kannattaa vaihtaa molemmat. Öljynvaihto on sitä halvinta huoltoa. Omiin Countrymaneihin olen kyllä vaihtanut 60-80 tkm välillä öljyt vaihteistoon ja perään. Jos automaatti niin suodatin myös ehdottomasti. Saa ainakin mielenrauhan, että on vaihdettu. Melko suurella todennäköisyydellä ei ole vielä vaihdettu kertaakaan.
 15. Se nätti homma vaihtaa Miniin levyt ja palat, mutta mielellään (melkein pakko) olla se erikoistyökalu jolla saa männän sisään nätisti.
 16. Itsellä kaksi N18 koneella olevaa Miniä Paceman ja Countryman. Kumpaankin vaihdettu vuonna 2015 valmistajan takuuseen jakopää, eli on niissä ollut ongelmia varsinkin alkupään tuotannossa 2010-2012. Öljyt vaihdan 10 tkm välein ja joka toinen öljynvaihto moottoripesu ennen öljynvaihtoa. Halvinta remonttia öljynvaihto.
 17. Myynnissä R50 uudet takaroiskeläpät. 25e posteineen. R50 venttiilikopantiiviste + 4 kpl tulpan ympärystiivisteitä. 25e posteineen, MYYTY Ostettu marmoritiskiltä.
 18. Miniin on saatavilla täydellisiä jarrupaketteja esim takapäähän, johon kuuluu jarrupalat + sensorit ja ovat halvempia kuin ostaisi irtopalat. Siis marmoritiskilta, ja jos jos ei kiire niin ulkomailta saa halvemmalla. Katsoo vain varaosanumeron esim. http://www.realoem.com/bmw/enUS/select
 19. Se täysin mahdollista, ja ajattelin vaihtaa anturit, sittenpähän on viisaampi.
 20. Näin minäkin ajattelin.
 21. Minulla vastaava koko aina köytossä, ei mitään ongelmaa, vaikka 30 mm alustasarja.
 22. Eipä minulla ole ollut mitään ongelmia lämmityksen suhten,
×
×
 • Create New...