Jump to content

Manke

Jäsenet
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Manke kaikki viestit

  1. http://www.lohen.co.uk/home.html Tuolla on laadukkaitta viritys settejä myynnissä. Itsellä on omassa autossa tuolta tilattu viritys kitti. Auto on tosin vm.2003.
  2. Myydään perheenlisäyksen vuoksi hieno ja laitettu Mini Cooper S. Autossa on mm. Lohen Stage 1 virityskitti, Milltek cat-back putkisto, alusta KW Variante 2, H&R kallistuksenvakaajat... ym.. Nettiauton ilmoitus: http://www.nettiauto.com/mini/cooper/4037702 Lisätietoja ja kuvia saa kysellä.
  3. Moi! Oma mini on ollut muutaman kerran huollossa http://www.huoltorep.fi/ nimisessä paikassa. Sielä ainakin osaavat miniä huoltaa.
  4. Manke

    R56 JCW dyno

    Oho hienosti on tehot nousseet taas :) Eipä tarvi ainakaan tuolla käydä sitten omaa mittauttamassa kerran omaa on tiputettu aika paljon ;D
  5. Manke

    Pakokaasuarvot heikentyneet

    Tuskinpa johtuu valon syttyminen tuosta v powerista. Itse ainakin välillä tankkaillut sitä eikä mitään ongelmia ole ollut.
  6. Manke

    Cooper S:n talvigummit?

    Onpas täällä vääntö päällä ^-^ Itselläni on Cooper S missä on talvella kitkat ja hyvin olen pärjännyt. Turku - Helsinki akselilla liikuskelen.
  7. Manke

    R56 JCW dyno

    Hienot lukemat tuli kyllä :) Mitäs tuo penkitys maksoi? Mieli tekisi mennä omakin penkittämään meinaan :)
  8. Ilmeisesti ei sovi Cooper S:ään ollenkaan?
  9. Manke

    Jarrulevyjen vaihto

    Tuli levyt ja palat vaihdettua mutta anturit jäi tosiaan vaihtamatta. Mitä tarkoitat tuolla johdot yhteen vaan jutulla? Saako sillä siis tuon varoitusvalon kojelaudasta pois?
  10. Manke

    Jarrulevyjen vaihto

    Tarkotus olisi huomenna vaihtaa itsekin levyt ja palat joka nurkkaan, levyt ja palat on jo hommattuna mutta pitääkö ne sensorit vaihtaa samalla?
  11. Manke

    jipeekin Mini 1000 -74

    Mahtavan näköinen on kyllä :o :D
  12. Manke

    KW variant 3 kokemuksia?

    Alusta oli autossa kiinni jo ostettaessa. Kannattaa varmaankin jostain ulkomailta tilailla jos meinaa ostaa niin saa halvemmalla kuin täältä.
  13. Manke

    KW variant 3 kokemuksia?

    Mulla on alla KW Variante 2 :nen. Siinnä on tosiaan korkeus ja jäykkyys säätö kumpikin, Variante 1:sessä ei taida olla kuin korkeus säätö ja Variante 3:sessa on lisäksi vielä joku säätö mitä en nyt tähän hätään muista mutta netistähän se selviää. Omasta mielestä se on parempi mitä vakio alusta, huomattavasti jäykempi ja saa auton kunnolla tontitettua :) Onhan se aika jäykkä mutta itse ainakin tykkään siitä että autossa on jäykkä alusta ja saahan sitä säädettyä löysemmäksikin noissa variante 2:sessa ja 3:sessa.
  14. Olikos ensimmäinen kerta kyseisellä putkella katsastuksessa? Itsellä kanssa Miltekin putki eikä ole ollut ongelmia katsastuksen kanssa ainakaan vielä. Pitäisi katsastaa oma Mini parin kuukauden sisään ja nyt alkoi pelottamaan ettei sekään mene enää läpi ;D Mulla on kyllä alkuperäinenkin putki tallessa vielä kyllä.
  15. Manke

    Jarrulevyjen vaihto

    Itellä olisi sama homma edessä. Mistäs kannattaisi uudet levyt ja palat ostaa? Mistä ostit timot omasi?
  16. Pistäppäs tosiaan kommentia kun saat osan ja olet sen asentanut. Jos homma toimii hienosti niin täytyy itsekin tilata :)
  17. Manke

    Etuvalojen korkeussäätö

    Mulla ei ole kyllä ikinä katsottu katsastuksessa että toimiiko se korkeuden säätö, valojen suuntauksen kyllä katsovat.
  18. Itellä tuli sama lappu tänään kanssa postissa. Harmittavasti vaan on iltavuoro silloin niin ei pääse paikan päälle ihmettelemään, muuten olisi voinut täältä Turusta ajella kattomaan.
×
×
  • Luo uusi...