Jump to content

TareK

Jäsenet
  • Viestit

    36
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä TareK

  • Syntymäpäivä 17.02.1981

Profile Information

  • Sijainti
    Kajaani
  • Interests
    Cooper S 2004 purple

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

TareK's Achievements

  1. TareK

    Clubman kaiutinkoot

    Hei, vielä. Luulenpa että tuon genesiksen fs taajuus on kuitenkin sen verran alhaalla että verrattuna perinteisiin 6x9 hässäköihin / kaiuttimiin, taitaa tuottaa parempaa ja pehmoisempaa soundia. Paras tulos saavutettaisiin jos noille ruuvais jonku vahvistimen ja kunnollisella aktiivi suotimella suodattais jostain 60hz/50Hz taajuudesta yläpuoliset pois. Diskantteja ei mielestäni näissä pikku autoissa takana oliolle kannata laittaa. Edestä tulee sitä yläpäätä ihan riittävästi. Itselläkin tuon äänen parannus mielessä omaan scoopperiin, mutta ensin rupean vaimentamaan. Tarkoitus laittaa 10" subi peräkontin pohjalle pieneen suljettuun koppaan n.20l ja 6,5"+1" etupää passiivisena ja deletoida nuo vakio 6x9" rieskat pois takaa. Vahvariksi 800w/digi pääte jossa hyvät suotimet. 8)
  2. TareK

    Clubman kaiutinkoot

    Hei ! 6x9 tuumaisia subbareita ainakin genesiksellä. Suunniteltu mini coopereihin alunperin. ;) Ps. Malli on P69-p8 tai 4 muistaakseni.
  3. Hei ! Siis sisältääkö tarjous molemmat jouset ja vanteet hintaan 150€ ? jouset kiinnostaa. Ovatko olleet alkuperäisten iskunvaimentimien kanssa, saako katsastettua? Siis onko noihin tuv papereita? ??? ??? ::) joops, uusia näky olevan eu:n sisällä hintaan 169dollars... joten eip kiits.
  4. Voiskohan olla jossai maadoituksessa häikkä? kun tuo ihme vinkuminen ja pauke alkaa... ei tajua. ???
  5. TareK

    rallattaa

    Ei täälläkään rallata mikää laatikossa tosin ajettu vasta 50tkm . Eikö se ollut nii että MCS ssä on getracin loota siis 6-v ja normi cooppereissa 5-v joku muu. vai miten se meni? :o :o :o :o
  6. Hei ! Ihmettelen kun minissä radio hieman temppuilee, välillä saattaa volumet paukahtaa todella isolle... Onko muilla samaa ongelmaa? Toinen asia on että kun ajaa autolla tosissaan kovaa (tietysti suljetulla rataalueella) :) niin radiosta rupeaa kuulumaan ihme vinkumista ja ritinää ja poksumista. Kierrokset jossain 5000k/min + . Että semmosta.
  7. TareK

    aluvanteen leveys

    :P maukkaan näkönen vanne, millä renkuloilla meinasit? Mikä vanne setti toi on?
  8. Mistä ostettu? ja miksi myyt? Paljon ajettu ? Laittaisitko kuvan tulemaan? ja tinki hinta kajaaniin.. 8)
  9. TareK

    KW variant 3 kokemuksia?

    Hei , Onko porukka laitellut muita alustasarjoja alle? Tarkoitus olisi saada hieman madallettua. Onko TUV hyväksyttyjä jousisarjoja olemassa ? ::) Edullisempi. Nuilla vakio iskareilla ja jousilla menty nyt 50000, enpä tiiä kannattaako iskunvaimentimia vielä vaihtaa, jos pelkät madallusjouset vaihtas...
  10. TareK

    aluvanteen leveys

    Nyt on vaihdettu kesä pyörylät alle, ja täytyy todeta että on taas aika mikroautoilu fiilis. Sen verran jämäkäksi muuttu ajokäytös, vieläkun alustan laittais. Siis suosittelen tollasia 17x8,5" ja kumeiksi 215/40/17" toimii mielestäni ainakin jos haluaa tarkaa ohjausta ja tuntumaa tiehen.
  11. TareK

    rallattaa

    Heh, hyvä juttu. Kiva lukea kun noin huolellisesti kerrotaan. On muuten aika tummat nois sun lasit... mitä kalvoa? ja niinku näyttäs olevan tuulilasissakin..
  12. TareK

    KW variant 3 kokemuksia?

    Mistä ostit alustan ? Paljonko joutui kärsimään euroja ?
  13. TareK

    aluvanteen leveys

    17" JA 8,5" vanteenvalmistajan omilla spacereillä jolla kikkailtu et-sopivaksi ei muista mikäs se oli. Valmistaja RH-alurad vanne maxilite. Autoa ei ole madallettu ainakaan vielä. :)
  14. Moro ! Onko kokemuksia KW variant alustoista? Onko jotenkin parempi kuin MCS vakio alusta? Parempi ajokäytös? Mikä malli olisi paras? 1,2, vai 3 ? 8)
×
×
  • Luo uusi...