Jump to content

Peter_lin

Jäsenet
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Käyttäjän Peter_lin kaikki viestit

  1. Myydään käyttämätön R53-Miniin sopiva rst-putki. Olen ostanut tämän aikanaan omaan 05-Miniin mutta en sitä koskaan laittanut alle, sillä yksi pala jäi matkalle. Uuden hinta oli muistaakseni 800 euroa. Putki on siis catback n. 3" Tästä saa edullisesti hyvä-ääniset putket. Yhden käyrän tekaisee helposti osaavassa pakoputkiliikkeessä tai itse. Tarjoa, haluan päästä tästä eroon. Oulussa. Privaviesti, maili juhaso64[at]gmail. Kom, tai nollaviisnolla,422 4804
  2. Peter_lin

    Cooper S madaltaminen?

    Omassa Havaittavissa pintakaasukiihdytyksissä samanlaista pientä vapinaa mutta vetareita ei ole mennyt. Alustana tosiaan Bilstein pss9. Mulla toi ominaisuus ei kyllä ole edes häiritsevä. Mitä tulee ominaisuuksiin, niin kyllä kunnon alusta vaikuttaa pelkästään positiivisesti kaikkeen muuhun paitsi maavaraan. (Sitä on varsinkin edessä todellä vähän ja keula raapii melko herkästi. Siis juurikin se muovilipare, mikä esim tm:n autosta on poistettu.) Auton käytös radalla ja kovassa ajossa rauhoittui ja parani huomattavasti. Ainakin Bilsteinin alustalla esimerkiksi perä on paljon rauhallisempi ja auto tietenkin kallistelee paljon vähemmän. Mukulakiviä ei tietenkään ole kiva ajaa, mutta siksi niissä on se jäykkyydeensäätö :)
  3. Peter_lin

    Vanteet MINIin

    PGN, Autosi näyttää hyvältä, vaatii ehkä hieman madallusta silti..Itsellä on samat vanteet omassa autossa ja väittäisin ettei se ainakaan huonompaan suuntaan ole mennyt. Tietysti suuri vaikutus oli myös renkaanvaihdolla. 17" runflat-renkaat on myrkkyä jokaisen auton ajo-ominaisuuksille.. Tässä vielä kuva, galleriassa lisää huonoja räpsyjä: http://www.mini2-finn.com/albums/peterlin/proj_peterlin_04.jpg
  4. Edestä voi säätää Camberin ja casterin, takaa pelkästään Casterin. Näin ainakin muistelisin, kun laitatin omaani PSS9:n. Kyseessä siis R53. Takana noilla madalluksilla negatiivista camberia yli kolme astetta. Mutta onpahan vähän rauhallisempi ajaa noilla säädöillä radalla :) Miinuspuolena tietenkin se, että rengasta menee takana ihan S******sti. Vaikka toisaalta, niitähän saa kaupasta lisää..
  5. Onneksi olkoon uudesta autosta, komealta näyttää! Mun mielestä tää "vanha" mini on yhä paremmannäköinen kun uusi malli. Kun se ei vaan tipu meikäläiselle ollenkaan! Icelinkkiä saa myös suomesta. www.icelink.fi
  6. Peter_lin

    Irc @ircnet

    Jos täällä nyt joku ihminen sattumoisin kyseistä ohjelmistojättiläistä käyttelee, niin ajattelinpa että avasin tollasen kanavan tonne ircnetin puolelle. Ei siellä mitään botteja ole, eikä mitään muutakaan virallista, mutta jos jotakuta kiinnostaa, niin kanavahan on #mini2-finn.com Omorf-irc on vielä kanssa hengissä, mutta näin kuitenkin :)
  7. Ei liity taas aiheeseen kovin paljoa mutta paljonko jengillä on maksanut ässän ensimmäinen huolto? Itse käytin juuri eka huollossa, suodattimineen, töineen 155euroa. En pitänyt hintaa pahana. kommentteja?
  8. Peter_lin

    2007 (uudet tuulet)

    Itse en tuosta uudesta pidä. Keula on hölmönnäköinen ja sivuprofiili samaten. Etuvalot on suoraan sanottuna rumat. Ässän etupuskuri on ok. Lisäksi koko auto näyttää esimerkiksi alustaltaan järjettömän korkealta, en tiedä mistä johtuu ;)Sisältä tuo uusi on kyllä paljon hienomman näköinen. varsinkin mittaristo, ratti ja keskikonsoli on makeita Ei ainakaan itselle tullut sellaista pakollista tarvetta alkaa päivittelemään. Seuraavaksi takavetoista alle :)
  9. Minulle on vaihdettu putki. Kohta alle on tulossa kolmas putki (toisesta puuttuu yksi osa jota ei ole koskaan tullut joten taas tulee uusi). Kyllä se ääniin vaikuttaa, pörinää tulee vähän lisää,mutta ehkä tossa se suurin asia on kunnolliset ulostulot. Jos olet putkea laittamassa ja haluat ääntä, niin suosittelen valitsemaan version, jossa keskiputkessa ei ole vaimenninta ollenkaan.
  10. Peter_lin

    Perän likaantuminen

    en ihan allekirjoita tuota säämiskädissiä. omaa olen kuivannut jatkuvasti säämiskällä, painamatta ja varovaisesti luonnollisesti, eikä autossa ole yhtään hiusnaarmua. Riippunee hyvin paljon myös siitä kuka sitä säämiskää käyttää ja väristä. musta on luultavimmin kaikista arin väri sillä lakkaa on vähän eikä metallifleikkiä ollenkaan. Toisaalta taas mitä tulee omaan autoon jossa on musta katto, ei naarmuja ole syntynyt. Tärkeintä on luonnollisesti pitää se kuivausväline puhtaana. Ja yhä väitän myös, että sillä sienellä ne suurimmat swirlit siihen pintaan saa kädetettyä jos ei vaan osaa ;)
×
×
  • Luo uusi...