Jump to content

Peke

Jäsenet
  • Viestit

    38
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Peke's Achievements

  1. Peke

    Tummennukset

    www.lustig.fi
  2. Peke

    Cooper S madaltaminen?

    Omassa Cooper S:ssä oli KW VAR1 hetken kiinni. Kiihdyttäessä teki tuota tärinää. Alusta ruuvattiin ihan yläasentoon -> Tärinä hieman vaimeni, mutta oli edelleen siellä. Orkkisalusta takas paikalle ja tärinä hävisi :-/ Minkäs teet. Tehtaan kommentti asiaan "Emme ole törmänneet kyseiseen ongelmaan". Toi on kyl perseestä. Mun ostohalut hävis tohon. Yhden madalletun etuvetoisen kanssa painineena.... >:(
  3. Peke

    Ravistusta kiihdytyksessä

    Mä oon kuullu samaa, valitettavasti.
  4. Peke

    Mini tuli taloon

    Ei mun etuvetoset autot oo ainakaan mitenkään ravistelleet. Onko autoa madallettu? Ravistus voi tulla vetareistakin...
  5. Peke

    Mini John Cooper Works

    Onko nuo korinväriset lokarit vakiona? Se ois kyl hyvä juttu, jos näin on.
  6. Peke

    Mini John Cooper Works

    Joo, mut ei ässiä. ;)
  7. Peke

    Mini John Cooper Works

    Hyvä juttu, vielä ku ois lista lisävarusteista hintoineen.
  8. Peke

    Uusi Mini Cooper S tulossa

    Ahaa, noi sit mulla oli vähän väärää infoa. :-[ ;D Recarothan kuulus jo vakiona JCW:hen, ainakin itse ne ottaisin ehdottomasti. Meneekö Sport-nappi automaattisesti pois päältä kun auton sammuttaa vai onko siinä ns. muisti?
  9. Peke

    Uusi Mini Cooper S tulossa

    Eikös Sport-nappi vaikuta ohjaukseen? Sellanen parkkeerausnappi. Itse en orkkisvalikoimasta vanteita+renkaita ottas, muualta saa mieleiset ja halvemmalla. Mitään lämppärijuttuja en tarttis myöskään ku en ole ajatellut Webastosta luopua. Väri ois perus, muuten varmaan JCW:n varustelu kattaa aika hyvin. Millaset on JCW:n vakiojakkarat? Jotain kyynärnojaa sun muuta vois ottaa lisäks ku käsittääkseni ne on lisävarusteita...Äänentoistoon ei mitään, ne asennetaan "itse" jne. Aika paljon halvemmaks TUO AUTON TILAUS mulle tulis, sit lopullisesta hinnasta en enää tiedä. :) No, entinen on myymättä ja alkaa näyttää siltä, että itse sillä ajelenkin. Ei tainnut tulla minusta Mini-kuskia, ainakaan tällä erää.
  10. Peke

    Uusi Mini Cooper S tulossa

    Joo, uskon et mulla jäis Minin hinta reilusti alle 40k, ehkä tuonne 35-36k tuntumaan. 36600 ja siihen päälle Chili-paketti miinus suorankaupan alennukset väh 6%. :)
  11. Peke

    Uusi Mini Cooper S tulossa

    Sori nyt, mut pakko kysyä. Mä olen kuullut myyjän suusta, että Mini JCW maksaa noin 35k, siihen joku tonni varusteita, niin alle 40k jäädään joka tapaukses. Onko mulla väärää infoa vai mikä mättää? Eihän nyt kukaan maksa Ministä 46-48k, niinku se nyt puheiden perusteella muka maksas(36-38k + Jussin mainitsema 10k)? Taidan ajellakin sit vaan entisellä.
  12. Peke

    Uusi Mini Cooper S tulossa

    Oishan JCW:ssä tullut muutakin kivaa mukana. ;) -Antrasiitinvärinen kattoverhoilu -Chili-paketti -Etukyynärnoja -Automaattiilmastointi -Vetopyörästönlukko -Varashälytin -Monitoimisäätimet rattiin -Nahka Punch -Piano Black sisäpinnat -Sport-nappi -Säilytystilapaketti -Valkoiset vilkut Noiden listahinnat kiinnostas...? Mä kuulin, et pyyhkijät pitäs meteliä kovemmissa vauhdeissa...matka-ajossa voipi ärsyttää jotakuta. Mites muu meteli? Kaupungissa tuo minusta tuntui hiljaiselta. Eikö Miniä muuten saa valkoisena? :o
  13. Eikö muka Suomesta löydy(tai täältä) paljon madallettuja Minejä?
  14. Eikö kukaan tiedä muka? :o
  15. Mitä säätöjä Minissä on vakiona? Camber...... Jos takana ei ole vakiona camberin säätöä, löytyykö valmiita palikoita avuksi? Kaikki säätöihin liittyvää kiinnostas kuulla, onko esim. ongelmia tiedossa jos reilummin madaltaa jne.
×
×
  • Luo uusi...