Jump to content

Jayl

Jäsenet
  • Viestit

    90
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Helsinki
  • Interests
    Mini Cooper S Checkmate

Jayl's Achievements

  1. Laitan nyt alustavasti tänne ilmoituksen jos löytyy kiinnostuneita vaikka auton vaihto on vielä vähän auki. Eli myynnissä siis 2006 Mini Cooper S, Checkmate erikoismalli huippuvarusteilla ja ajettu todella vähän. Omani on tietääkseni viimeinen Suomeen tullut auto ns. vanhempaa mallia. Täältä löytyy jotain infoa mallista jos se ei ole tuttu, tästä ja tästä. Mini Cooper S, 1.6l remmiahdettu 170hv - Space blue metallic, hopeinen katto ja peilit - Checkmate paketti (- Urheilualusta plus, urheiluistuimet, urheilunahkaohjauspyörä, takaspoileri, velourimatot, katto- ja sivupeilisuojat hopeiset, etumatkustajan ist. korkeudensäätö, säilytystilapaketti, antrasiitinvärinen kattoverhoilu, checkmate-sisäpinta, sumuvalot, ilmastointi, ajotietokone, valopaketti, CD-coitin, Radio Boost, valkoiset suuntavilkut) - Kangas/nahka Checkmate space blue sisustus - Monitoimisäädin ohjauspyörään sis. vakionopeudensäädin - Etukyynärnoja säilytyslokerolla, taittuva - Chrome line korivarustus - Chrome line sisävarustus - Ohjaamon chrono-paketti - Tasauspyörästön lukko - Lämmitettävät etuistuimet - Nokia Z 215/45/17 kesärenkaat + 17" Mini Flame spoke vanteet - Tummennetut takalasit (kalvot 5v.takuulla) - Originaalit kaiuttimet vaihdettu takana, edessä + diskantit, Blaupunkt - iPod liitäntä, ohjaus radion kautta eli biisien vaihdot, tekstit näkyy jne. jne., Dension Ice Link Plus (http://www.icelink.fi/tuotteet.html#plus) - Moottorin ilmanottojärjestelmä vaihdettu ns. vapaavirtaussuodatin, ALTA intake ver.2 (http://www.altaperformance.com/products ... -2-0-6-spd), originaali järjestelmä tarvittaessa mukaan, voidaan vaihtaa takaisin. Ajettu noin 24tkm, rekisteröity 10/2006. Kuvia löytyy alla olevista linkeistä: - Kuva 1 - Kuva 2 - Kuva 3 - Kuva 4 - Kuva 5 - Kuva 6 YV:lla voi kysyä tarkemmin...
  2. Jayl

    cooper s:n ovi stoppari.

    Itse vaihdatin tuon osan Laakkosella ja hintaa oli yhteensä asennuksineen 60 euroa.
  3. Jos viitsit, niin laita vaikka privana tulemaan...
  4. Jayl

    Linjalähtö/subbarin asennus?

    Tuossa muutama kuva omasta autosta kun tein noita asennuksia. Eiköhän noista jotain näe... Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 (Sori, kuvat on vähän isoja, mut en jaksanut alkaa pienentelemään...)
  5. Jayl

    Uusi Mini tullut - kysymyksiä

    Hieman päivitystä aiheeseen eli nyt kun auto on ~1v8kk vanha ja sillä on ajettu noin 17.000km, niin noin kuukausi sitten alkoi kytkin vihoittelemaan. Liikkeelle lähdettäessä (lähinnä kylmänä) kuuluu kytkimestä sellainen "ulvova" ääni. Kävin tänään näyttämässä sitä Laakkosella ja tuomio oli, että koko kytkin lähtee vaihtoon. Joten nyt iski siis ensimmäinen kunnon vika omaan miniini... Onko muilla ollut kytkinongelmia?
  6. Jayl

    LED-polttimoita

    Joo, noi pienemmät on nimenomaan vilkkuihin.
  7. Jayl

    LED-polttimoita

    Tuollaiset on itsellä.
  8. Jayl

    Vanteet MINIin

    Jokos olet saanut alle? Kiinnostaisi minkä näköiset nuo ovat... Ja jottei menisi ihan offtopiciksi, niin tässä omat vanteet.
  9. Vielä nuo ovat myynnissä. Hinta, hmmm. Laita jotain tarjousta tulevaan vaikka maililla tai privana :)
  10. Jayl

    Huoltojen hinnat

    Eikö sun omassa huoltokirjassa lue mitään?
  11. Jayl

    Huoltojen hinnat

    Missä käytit? Laakkonen Espoo.
  12. Jayl

    Huoltojen hinnat

    Joo on kyllä siinä mielessä, jäi se itse asiassa tuohon kirjoittamatta. Eikä siitä olekaan mitään valittamista jos katsoo vuoden kokonaiskuluja. Lähinnä tässä oli kyse siitä, että öljynvaihto maksaa tuon verran...
  13. Jayl

    Huoltojen hinnat

    Tänään oli oma Cooper S ensimmäisessä huollossa eli tämä ns. öljynvaihtohuolto. Autolla ajettu 13.000km ja aikaa kulunut noin 1v2kk. Hintaa oli 240 euroa... :'(
  14. Jayl

    Missä pulleyn asennus?

    En oo asentanut/asennuttanut koska sopivaa paikkaa ei ole löytynyt. Tosin en ole mitenkään älyttömän aktiivisesti kysellytkään. Mutta kyllä edelleen kiinnostaisi, ehkä sitä voisi keväällä ihan tosissaan yrittää jostain löytää jonkun mestan.
  15. Jayl

    Runflat-renkaat

    Rikkoutuneen run-flat renkaan vuoksi laitoin koko sarjan uusiksi. Tilalle tuli Nokian Z kokoa 215/40/17 ja samoille Checkmaten Flame Spoke vanteille. Omasta mielestäni sain aika hyvään hintaan eli töineen koko sarja 495. Eron run-flatteihin huomasi kyllä heti eli HUOMATTAVASTI parempi ajaa. Auto tuntuu jotenkin paljon kevyemmältä ja helpommalta kääntää. Nopeiden testauksien jälkeen pitoa tuntuisi olevan enemmän myös. Joten ei voi muuta kuin suositella run-flattien vaihtamista ns. normaaleihin renkaisiin. Ehdottomasti paras "modifikaatio".
×
×
  • Luo uusi...