Jump to content

PGN1

Jäsenet
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

PGN1's Achievements

  1. PGN1

    Mini 2008 vanteen ET:

    Suomen teillä hidastaa vauhteja noin 30-40%... Eli muuttuu raskaammaksi, tarkemmaksi ja melusammaksi. Lisänä sitten kivirekisyys, joka jos Miniäsi säälit estää aika totaalisti minkään vauhdikkaan ajon normaaleilla suomi teillä. Tuo ET kuulostaa ihan ok:lta. omissa on 42 ja ovatkin juur about tuon sentin ulompana kuin originaali 16":set.
  2. PGN1

    Mini Cooper ja Cooper S

    + Liikkuivat ketterästi puolen tonnin kultakuormallakin :) Huomautetaan vielä, että hauska ajettavuus on sama kaikissa malleissa, ainoana erona vaihdelatikko, S:ssä 6 -pykäläinen, nyt en muista, tuliko tuo kuutonen Cooperiin ja ONE:een jo ennen tätä faceliftiä? Eli pätikö tuo sääntö koko -01-06? Uusissa siis kaikissa tuo sama kuutonen.
  3. PGN1

    Virtuaali Mineilyä

    On tässä hiukan tullut nyt kokeiltua GT Legendsiä varustettuna http://www.altbierbude.de/index.php?lang=en , saitin autoupdate radoilla ja autoilla. Heillä on melko jatkuvasti ainakin yhdellä servulla neljästä porukkaa sellaiset 20+ , joka takaa jo oikein hauskaa kilpaa. Vapaa auton valinta, joten Mineilläkin pääsee aina mukaan, tosin sitten hännillä muita hitaita vastaan kilpaillen. Tuo update on yli 7 gigaa, sisältäen yli 400 rataa, joiden joukossa nuo suomalaisetkin GTL versioina. Omiakin hostauksia tulee välillä tehtyä, yleensä "Suomi" nimikkeellä tms. muulla loogisella. Ja välillä -Suomi hosteja on muidenkin tekeminä, ilmeisesti meitä välillä jonkun verran pelaajia on enemmänkin. :) Tuo Altbierbudenin -porukka on ainakin omien kokemusten perusteella täysin aikuista, herrasmies ajoa, ei voi kuin suositella.
  4. PGN1

    Photoshoot topikki

    Raportoidaan nyt tännekkin, aika hiljaiseski foorumi käynyt. Eli 175 sain tutkaan nelosella Lappeenrannassa :) Jonossa...
  5. PGN1

    Virtuaali Mineilyä

    Olen mukana, jos saan uusia osia koneeseen, nykyisellään ei pyörine tuo rFactor. Legendsiä voin vaikka hostata alle 10 pelaajan kisoille, mutta tosiaan... vasta syksymmällä...
  6. PGN1

    MCFF:n Kesäkokous 2008 !

    Lupaa hienoa ilmaa, Minit, niin uudet ja vanhat edustuskuntoon. Saatan tulla heilumaan kameran kanssa näin loman lopun kunniaksi. :) Onko siellä joku erityinen paikka johonka vain piipahtamaan tulevat laittavat parkkiin?
  7. PGN1

    Uusi JCW mini tietoa

    Samalta foorumilta löytyy jo juttua, mutta melko niukasti vielä. Noin 36000e muistaisin että suomen hinnaksi tulossa. http://www.mini2.com/forum/2nd-gen-john-cooper-works/
  8. PGN1

    Uuden Minin soittimen vaihto?

    Lienee R56 -malliin paras ratkaisu erillinen vahvistin kuskin penkin alle ja kaiuttimien vaihto. Mahdollisesti subbarin tekeminen valepohjan alle, laskeskelin, että sinne saisi litroja pienelle 10" subille. Oma mielipide parhaasta vaihtoehdosta olisi takasivuilla olevien 6x9:en tilalle 7-8" bassot. Subbari tulisi kyseeseen, jos päätyisi poistamaan takapenkit a`la GP. Jos soittimen laatu ei riitä lienee ainoa esteettinen vaihtoehto käyttää cd boxi -tila toiselle soittimelle, joka sitten olisi kytkimellä sille erillisvahvistimelle. Ja kuten jo huomautettu, MINI ei ole riittävän vaimennettu ajossa tapahtuvaan kuunteluun. Jos vaimennusmassaat koko sisätilan, ilmottaudun uteliaaksi kuuntelemaan tulosta :)
  9. PGN1

    Vanteet MINIin

    http://pgn1.kuvat.fi/kuvat/Harjoituskuv ... edited.JPG
  10. PGN1

    Vanteet MINIin

    :) Tuli ostettua jämävarasto SuperLeggerat omaan. Oli pakko ostaa 18", kun sai tuuman lisää halvemmalla kuin mitä 17" Ultrat olisivat olisivat olleet. Selviää sitten kantapään kautta kuinka ahdistavat nuo ovat ajella... Pistän kuvia sitten kun saan alle.
  11. PGN1

    Cooper-viri?

    Milltekin Sport Exhaust tulee satavarmasti omaan joskus, mutta siis turha kysellä kokemuksia vielä tänä vuonna. noin 700e , jos asentaa itse. Tuo ja säätö lisännevät noin 10hp&10Nm. Tuskin huomattava määrä, mutta tuosta Cooperin koomisen hiljaisesta käyntiäänestä on päästävä eroon.
  12. Ulkopaikkakuntalaisuus pelastaa velvollisuudelta.... :) Oletan, että tutkimus nojaa noihin haastatteluihin, joten tänne kirjoittelu päätyy mahdollisesti vain muiden kautta tutkimukseen? Omia, mielipiteitä. Sisätilojen ergonomia on melko hyvin tehty, mahdollisesti penkkejä voisi ohentaa selkänojasta suuremman jalkatilan saamiseksi taakse, auton ulkomittoja ei saa enää suurentaa. turvavyön asuminen oveen nyppii hiukan, penkin ja oven/auton sivun väli on hyvin ahdas. Seuraavassa esim. oven/sivun nahka/kangas verhoilu niin, että vyön solki osuisi muuhun kuin siihen muoviovaaliin/ikkunaan. (pitänee opetella se vain asettamaan paikalleen) Detaljit ovat sisällä muutoin nättejä, lähinnä stereon ja ilmastoinnin muovit ovat silmiin pistävästi heikompi laatuisen näköisiä kuin muu sisusta, kuten myös ulospäin niin kauniin salahanskalokeron mekanismi. Stereoiden kaiuttimet ovat keskitasoa, tässä tietysti mennään mitä enemmistö vaatii, mutta olisi valmistajan osalta ystävällistä, jos hifin asennukseen suhtauduttaisiin niin, että esimerkiksi tehtäisiin jälkikäteen tehtävä modaaminen helpoksi, mahdollisuuksien rajoissa tietenkin. (kokemukset siis vakio stereoista, muiden käyttäjien kirjoituksia lukiessa tullut olo, että valinnainen Hifi -optio ei sekään edusta kuin keskitasoa.) Nämä huomiot nyt alle 1000km ajaneena... Tarkoitus ei ole millään lailla haukkua, erittäin tyytyväinen olen ollut autoon. Jokainen ajo ollut tapahtuma ja näyttäisi että tuo ominaisuus voi olla hyvinkin pysyvä juttu Minissä. :) 30v. Cooper kuski.
  13. PGN1

    Cooper S (<=06) kulutus

    :) Eli koitin tuolla ekalla lauseella huomauttaa, että siis normi cooper, ei S meikäläisellä. Aikomus on päästä viitosella alkaviin lukuihin, kun saan sisäänajettua...
  14. PGN1

    Cooper S (<=06) kulutus

    Hyökkään tänne nyt, kun en Cooperille omaa kulutus threadia löytänyt. Eli kävin ekan kerran tankkaamassa tänään, ensimmäisen 400 kilometrin kulutus oli 6.72 laskettuna, auto veikkasi 6.8 l/100km. Koittanu hiukan vaihtelevaa ajoa harrastaa, mutta kyllä tullut ihan suoraakin ajettua. Kertaakaan ei ole se start/stop systeemi mennyt päälle, välillä olen kytkenyt sen kylläkin myös pois päältä. Jännästi tuossa, kun ekan kerran sammutin risteykseen niin polkasi auto ittensä heti käyntiin, kun painoin kytkimen pohjaan. Ymmärtääkseni tämä ei kuitenkaan ole tuohon ominaisuuteen liittyvä?
×
×
  • Luo uusi...