Jump to content

tm

Jäsenet
  • Viestit

    43
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tm's Achievements

  1. tm

    morjestatko

    Kyl yleensä tulee kättä heilautettua mutta harvapa näistä uusista mineistä tajuaa moikata takasin...
  2. Kukas ajelee älyttömän makeeta keltasta S:sää mustilla raidoilla, ikkuna tummennuksilla ja mustilla aluvanteilla Keilaniemi-Lehtisaari välisellä akselilla? On tullu bongattua se lenkillä varmaan kymmenen kertaa :)
  3. tm

    Uusi Mini Cooper S tulossa

    Näyttää ainakin kuvassa toi väri paljon puhtaammalta valkoiselta kuin mitä itse ole nähnyt "valkoisia" minejä luonnossa. Ei näytä yhtään sellaiselta kermanväriseltä. Makee peli, odotus palkittiin!
  4. tm

    Cooper S ja 205/55/16-renkaat

    Mulla on nyt uusien kitkojen osto edessä, nykyiset on 205/50/16. Jos tuo 205/55/16 on huomattavasti halvempi koko kuin 195/55/16 tai 205/50/16 niin pitää harkita sitten sellaisten ostoa.
  5. tm

    Photoshoot topikki

    Tuli tossa loppukesästä tehtyä 3 viikon reissu ringille. Ohessa linkki hauskaan tilanteeseen kun normaalin turistiajon seassa joku kuvaili laitettua Miniä: http://carfreaks.net/photos/ring082/ring082_57.jpg.html Tuolla carfreaksien galleriassa myös kuvia "industry poolista" eli kun tehtaat koeajavat uusia mallejaan jne, jos sattuu jotain kiinnostamaan :)
  6. tm

    Kysymyksiä uudelta MINIstiltä

    Mä vaihdoin juuri pari viikkoa sitten lasin Espoon Laakkosella, IF:llä mullakin lasivakuutus ja kysyivät vaan että mihin aion viedä. Eivät suositelleet itse mitään halvempaa. Kätevää sekin että sain sieltä samalla sitten sijaisauton ilmaiseksi kun auto oli yön yli kuivumassa, tuskin millään repen pajalla olisi ollut sijaisautoa tarjolla :)
  7. Ajaako noi Mini Challenge sarjaa samoilla autoilla millä porukka osallistuu VLN-sarjan kisoihin saksassa? Ite bongannu näitä monesti nurburgringillä testailemassa mutta en oo saletti onko just noita Challenge autoja: http://carfreaks.net/photos/ringI08/IMG_1997.jpg.html
  8. tm

    Vasen xenon syttyy, tai ei...

    Eipä löytäneet mitään vikaa Laakkosella... Jos sytytinyksikkö menee niin siinä joutuu vaihtamaan kuulemma koko umpion ja sit puhutaan nelinumeroisista summista :(
  9. tm

    Vasen xenon syttyy, tai ei...

    Selvä, kiitos Ville!
  10. Mulla on nyt pari viikkoa kiukutellut kuskin puolen xenon, about joka toinen kerta se syttyy normaalisti ja joka toinen kerta ei ollenkaan. Palaa syttyessään ihan kirkkaana eikä sammu kesken ajon. Onko ehdotuksia mikä voisi olla vialla? Olin tarkastavinani ettei mitkään liitokset olisi löysällä. MINI on kyllä menossa viikon päästä tuulilasin vaihtoon laakkoselle niin saavat samalla tonkin tarkistaa mutta olis hyvä jos teillä olis jo ideoita niin eivät sitten ukota mua siellä ihan sata/nolla ja tilaavat kokonaan uuden umpion vaikkei tarttisi... Auto siis 2003 Cooper S
  11. tm

    Kello edistää

    Ei mulla ainakaan, MCS-03
  12. tm

    Photoshoot topikki

    Tuolla muutamia kuvia mitä tuli otettua keväällä saksan reissulla: http://carfreaks.net/photos/ringI08/ Vielä vajaa kuukausi niin pääsee tonne takas :)
  13. Pitkän soittorumban jälkeen löytyi paikka pääkaupunkiseudulta (Samin Autopaja), joka voi hoitaa pulleyn asennuksen, mutta piti itse tilata tuolle ulosvetäjä... toimitusta odotellessa (reilu 150e briteistä). Samaisessa pajassa onnistuisi myös koko setin asennus. Itse asentelin ilmanotto-kitin ja tulpat reilussa tunnissa, enkä ole mikään konepellin alaisen maailman ihmelapsi :) Tässä Googlella löytämäni juttu, jossa asennus on tehty em. Samin Autopajassa: http://carfreaks.net/content/2007-05/ta ... next-level Tossa artikkelissa sattuu olemaan mun auto :) Edellinen omistaja on kaveri ja minäkin kyllä suosittelen tuota Samin Autopajaa. Peke: se pulley on remmiahtimen hihnapyörä/remmi... vai menikö pahasti pieleen? Sen kun vaihtaa esim 15% pienempään niin remmi pyörii vinhempaan -> lisää tehoja. Sähän olet miettinyt sitä turbollista miniä joten toi ei oo jotain mitä sä voisit sitten tehdä.
  14. Mä näkisin melkein järkevämmäksi hommata samantien joltain tuningpajalta kitin jossa vaihtuu pienempi pulley, softa, tulpat, filtteri ja putkisto. Varmasti halvempi kuin minin orkkis osilla ja tulee tod näk enemmän tehojakin. En jaksa uskoa että autossa pysyisi tehtaan takuu jos jo muuten takuu on päättynyt autossa...
  15. tm

    Huoltojen hinnat

    Se oli kakkos huolto mut siinä oli vähän spesiaalit setit kun tota on huollettu itseasiassa normaalia tiuhempaan tahtiin ja kun on tunea kiinni niin ei mm. vaihdettu tulppia. Sit oli taas lisänä jarrunesteiden vaihto, mutta omat racenesteet mukana, jarruletkujen vaihto teräspunoksiin, ilmastoinnin tarkistusta... raidepään tanko vaihdettiin yms. Joten hankala sanoa mitä pelkästään ois maksanu. Mutta kaiken kaikkiaan oli 546 mikä on kohtuullista työmäärään nähden.
×
×
  • Luo uusi...