Jump to content

gille7

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

gille7's Achievements

  1. www.ebaysta kun tonkii niin jenkeistä saa tummennus kalvoa jolla tummentaa takavalot myös ajovalot voi tummentaa, kalvo ei ole samaa materiaalia kuin ikkunoissa käytettävä, mutta asennetaan samalla tavalla kuin ikkuna tummennukset. kalvon voi poistaa jos katsastusmies ei tykkää ja sitten asentaa takas katsastuksen jäkeen, pysyy kiinni kovassakin vauhdissa. kalvot leikattu valmiiksi valojen muotoon.
  2. gille7

    cooper s:n ovi stoppari.

    kiitos. hyvä tietää jos tartten joskus toisen puolen vaihtaa. kun en pahvia irti saanut, niin tein hieman omaperäisellä konstilla tuon stopparin vaihdon. raotin ovi pahvia sen verran että sain ruuvattua ovi kajarin irti ja sitten kajarin kolosta käsi sisään ja sillai sain vaihdettua. osa muuten oli aika halpa, tilasin laakkoselta ja sanoivat hinnaksi 45 e + posti. kun osan postista hain olikin hinta vaan 36e posteineen.
  3. gille7

    cooper s:n ovi stoppari.

    kyllä mulla oli joka ikinen kiinnike klipsi irti mutta pahvi ei lähtenyt irti. tuossa kuvassa. A kohdan ruuvi on toinen heijastimen takana ja toinen siinä käden lepuuttajan kohdalla. nyt on vaan niin että 05 vuoden minissä on tuo nahkainen lepuuttaja hieman pidempää mallia, ja peittää tuon alla olevan ruvin. lepuuttaja pitäisi saada pois jotta pääsee ruuviin käsiksi. mites se tehdään?
  4. gille7

    cooper s:n ovi stoppari.

    eipä lähde ihan helposti ovi paneeli irti. onko panelissa olevan käden lepuuttajan takan vielä ruuvia.
  5. gille7

    cooper s:n ovi stoppari.

    hyvä. näillä eväillä pääsen alkuun.
  6. gille7

    cooper s:n ovi stoppari.

    kiitän. olisko sulla tai kellään muilla tietoa, miten helpoiten saadaan ovipahvit irrotettua, esim jotai tuollaista purku kuva ohjetta. tai sit ihan kirjalliset ohjeet käy. onko niissä myös niitä läpi painettavia muovi korkkeja jotka hajoaa helposti irrotus vaiheessa.
  7. moi. olisko kellään kokemusta minin ovi stopparin vai mikä se sitten oikealta nimeltä onkaan, tarkoitan sitä joka pitää oven auki asennossa. minulla kun se on sen verran kulunut, ja olis tarve laittaa uusi, niin minkälainen urakka olis tiedossa, ja jos tietoo mitä se maksaa, ja voiko ylipäänsä koti konstein vaihtaa. niin ja mistä moisen osan saa ostaa. kiitos jo etukäteen. kyseessä on sitten bmw mini . vuosimallia 06.
  8. gille7

    osto

    kiinnostusta olisi ostaa MINI COOPER S. tarjoa omaasi . musta taikka keltainen olisi lähinnä hakusessa, mutta huomioin myös muut värit.
  9. gille7

    tuning

    moi. mistä saa suomesta ostaa minii tuning osaa, kuten esim tuon cooper s :n grillin säleikön voisin vaihtaa hienompaan. aika ruma toi alkuperäinen korin värinen. s:ään sopiva putkisto hieman avarampi joka käy suoraan ei mitään itse taivuteltavia motonet virityksiä.
×
×
  • Luo uusi...