Jump to content

Raven

Jäsenet
  • Viestit

    54
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Raven kaikki viestit

  1. Hei! Olisiko heittää linkkiä mistä tilasit katon? Itsellä myös -96 vuoden mini jossa kattokangas on kutistunut.
  2. Löytyisikö joltain tuohon sopivaa välipyörää ja harkitaan sitä kaaveliakin. Ohessa kuvat akselin ja laakerin mitasta. Saa soitella jos löytyy Jari, 040 9624206
  3. Noniin! Nyt on vihdoin saatu vauhtipyörä ministä irti (rälläkällä), ei mennyt kuin 6,5 vuotta rikkoontumisesta. Eli vihdoin saatu myös kone ja laatikko irti toisistaan. Vikakin ilmiantoi itsensä aika pian. Välipyörän laakerit oli melko monessa osassa ja rikat/shimmit päässyt myös pyörimään ja syömään itselleen lisä tilaa. Kysymys kuuluukin että vieläkö tuolla kotelolla, mihin se välipyörä on siis laakeroitu, tekee yhtään mitään vai pitäisikö etsiä uutta? Välipyörä akseleineen menee ainakin uusiksi.
  4. Näyttääpä tutulta toi lelu osaston vedin ;)
  5. Itselläkin oli juuri sellainen "kolme pulttia vauhtipyörään ja yksi akselin päähän" joka otti ja hajosi. Ja pajalla näytti samanlaista joka oli hajonnu. Eihän se pitäisi olla kuin kartiolla, mutta onpahan aika tiukasti siinä. Tietysti jos löytyy varkauden lähistöltä innokasta yrittäjää niin voin tuoda koneen paikalle :)
  6. Mulla oli omassa spi:ssä aikanaan samammoista vikaa ja taisipa lopulta selvitä viaksi hajonnut rele mikä sijaitsi kuskinpuolella tulipellissä. Siinä oli 2 relettä, toinen flektille ja se hajonnut oli lambdaan liittyvä.
  7. Löytyisikö joltain spi miniin voimanlähdettä? Mini on siis -96 vuoden tuotantoa ja seisonut nyt jo monta vuotta laatikon hajoamisen takia. Remontti ei ole edennyt siitä syystä että vauhtipyörä ei halua lähteä paikaltaan, käynyt parilla pajalla ja tuloksena hajonneita ulosvetäjiä ja tuskastumisia. Joten ajattelin jos löytyisi koko paketti minkä nostaa talven aikana keulille niin pääsisi ensikesänä ajelemaan.
  8. Raven

    osien tilaus ulkomailta

    Tälläinen pisti silmään tuolla sivustolla ihan muuta etsiessä. http://www.aliexpress.com/store/product ... 81688.html Siitä vaan joku tilaamaan ja kertomaan kestääkö nesteet sisällä. :)
  9. Raven

    Lambda-anturi

    Selaileppa tuo topicci läpi, siellä on päästöongelmia puitu läpi viewtopic.php?f=6&t=823
  10. Raven

    Mini 1000 -75

    Tässähän rakennellaan miniä ihan omanpään mukaan ja siitä on tulossa pirun siisti lopulta!! ;D
  11. Raven

    MOBILIA 2010

    Juu.. palaillaan myöhemmin astialle :P
  12. Raven

    MOBILIA 2010

    Oliskos ketään lähdössä pohjois-savon seudulta liikenteeseen? Ite lähen Varkaudesta ajelemaan, sellaset 270km suuntaansa. Jospa tuon jaksais kun tulihan tuota toissa kesänä ajettua minillä rapiat 13 tkm. Moneltakos siellä alkaa tapahtuma ja milloin päättyy? Tietäisi vähän mihin aikaan lähtis liikenteeseen.
  13. Raven

    cooper -02

    Ei ole kokemusta bmw minin mittaristosta eikä elektroluminenssikalvoista.. Mutta jos ledin värin haluat vaihtaa, niin ei siinä muu auta kun ottaa kolvi käteen ja tinailemaan uusia tilalle. Millään muulla et saa ledin väriä vaihtumaan. Ja kuten Laza kirjoittikin niin voi olla että joutuu myös etuvastuksen kokoa muuttamaan, riippuen tietysti ledistä.
  14. Yksi asia tuntuu olevan taottu ihmisten kalloon, että jos jossain on mini, niin se on sitten Morris Mini :P Monia kertoja kuullut kaupingilla hiljaa lipuen että "Kato, Morris Mini!! :) Ja kesällä ensimmäisella reissulla paikalliseen prismaan, kun ehdin saada minin parkkiin ja olin just sulkemassa kattoa, niin joku n. 50 vuotta sitten pikkupoika ollut tuli kyselemään kattoluukun kautta että "Et olis miniä myymässä?" ;D
  15. Siinä ei oo miehellä ollu vapaa ajan ongelmia, tuli jonkin aikaa tuijotettua noita kuvia huuli pyöreenä :o http://www.moyermade.com/chevyV8.html
  16. Oleppas hyvä.. Eilen sain itsekin kojelaudan valmiiksi ja nyt minissä voi katsella vaikka dvd leffoja ;) ja plussaa on kun äänet kuuluu edestäkin.
  17. Ainakin -96 Spi:ssä aukeaa molemmat alas asti. Ei ole kovin kova tuuli mullakaan kuskin puolella. Ja molemmat räppänät on poistolistalla kajareiden tieltä. Ei tapahdu mullakaan, en tiedä mitä siitä pitäisi tapahtua.
  18. Raven

    valmiste numero

    Multa löyty -96 Spi ministä se juurikin tuolta MikaJ:n kertomasta paikasta, ei kovinkaan selvästi mutta katsastusmiehelle riitti että se jotain koukeroita sieltä näki :D Apukuskin lattiasta en muistaakseen ole edes katsonut onko siellä.
  19. Ai niin se vielä että mulla tippui kulutus n. 2 ltr/100km, kun sain päästöt kohdalleen ::) että ei sen enempää. Kohta se olis taas katsastus edessä, saas nähdä millaset arvot tällä kertaa tulee. Tietääpähän nyt ainakin vähän mistä ettiä vikaa jos ei mene läpi.
  20. Terveeks.. Oot vaihtanu/tarkastanut samat asiat mitä minäkin vuosi sitten kun tuskailin päästöjen kanssa Spi:in kanssa. Mulla ei toiminut se rele mikä sijaitsee siinä tulipellissä, jostain luin että on lambdalle osoitettu rele. En ny muista tarkkaan mitä varten mutta olikohan jotain lämmityskäämejä varten. :-? Tuli testattua se niin että otin sen irti ja laitoin sen viereisen releen tilalle. Siellä kun on 2 relettä (mulla keltaisia) nätisti vierekkäin kuskin puolella autoa, vasen tais olla lambdalle ja oikea flektille. Nyt ei sitten mulla toimi flekti, mutta eipä tuo näytä lämpöjä nostavan. Niin ja päästötestissä piti toimia niin että tyhjäkäynti arvot sai kun eka lämmitti kattia n. 4 min 3000-4000 kierroksilla. ;) Voi johtua siitä että mulla on motonetin tarvike katti minin alla. Mutta ennen tuota releen vaihtoa millään edes edellä mainitulla konstilla menny lähellekään sallittuja arvoja.
  21. Mitkä aineet kannattaa vetäistä takakelkan pintaan että ei ala heti pahasti ruostumaan? Itsellä kelkka tällä hetkellä tallin lattialla odottamassa puhallusta.
  22. Raven

    HUOMIO KUOPIO!

    Moro! Kyllä me keväällä saatiin kasaan jopa 2 vanhempaa miniä ja yks uus. En tiedä miten monta miniä vielä on liikenteessä, omani on jo ainakin seisonnassa. Keväällä sitten taas otan liikenteeseen. Tai jos vielä on miittinki, niin pitää vissiin tulla ajelemaan sinne Rc-minillä ;)
  23. Raven

    Kaukosäädin

    Mitenkäs teillä on tuon kaukon kantomatkan kanssa? itellä pitää painella suurinpiirtein tuulilasissa kiinni sitä nappulaa että lähtee häly pois päältä. Ja kyllä! Olen vaihtanut pariston. ::)
×
×
  • Luo uusi...