Jump to content

Oliverheino

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Oliverheino's Achievements

  1. Okei, kiitos tästä. En ole varma että osasinko lukea oikein, mutta oliko siis tuo lopussa mainittu hinta siis ns. ”uudesta”, ja mikä hinta sitten arviolta olisi jos tuon minun oman korjaisi. Vara-aivamessa ollut sama vika vuosia sitten, ja vaihdettu tähän avaimeen, eli hieman kiire!
  2. Moro! Nyt parin kuukauden sisään monen irtisanomisen jälkeen meni viimein kunnolla hermot. -96 roverin Käynnistyksen/ajoneston kaukosäädin (kuva alla) tykkää usein olla toimimatta, pitää kymmeniä minuutteja renkuttaa ja avata ja vaihdella ja hieroa pattereita että taas hetken toimii. Paristo siis usein vaihdettu, ja kestää sen muutamisen viikkoa suht. tasaisesti kunnes taas alkaa tappeleen. Onko kellään ollut samanlaista tilannetta, ja löytänyt jotain ratkaisua tilanteeseen. Tai jos nyt ainoaksi ratkaisuksi tulee uuden kaukosäätimen osto, tietääkö joku miten sen saisi yhdistettyä autoon.
  3. Mahtavaa, toi olis erinomainen. En ole täällä ennen vielä kauppoja käynyt, olisko tarve tekstiviestillä tai sähköpostilla puhua loppuun?
  4. Moro! sori oli sun viesti mennyt täysin ohi, mutta ostin https://www.verdeck.de/en/
  5. Moro! Onnistuin tuossa muutaman viikkoa sitten vääntämään -96 Rover Minin yhden peltivanteen, ja nyt täytyisi uusi hankkia tilalle. 12” ja 4-pulttinen on, mutta pulttijaosta ei aivan täyttä varmuutta. Mieluiten jos yksi löytyisi olisi paras, kun enempää ei tarvitse, mutta tarpeen tullen voi setinkin ostaa, kun muutenkin ulkomailta tilatessa tulee kuljetus kalliiksi
  6. Moro kaikille! juuri tuli saksasta tilattua uus rättikatto omaan -96 vuoden rover mini mk6:een vanhan kutistuessa aivan täysin kasaan. Kuitenkaan ei ole vielä täyttä varmuutta että missä sen kävisi asennuttamassa. Onko joillain minkäänlaisia omia kokemuksia tai havaintoja hyvistä paikoista tälläiselle hommalle joka ei myöskään tulisi kuitenkaan koko lompakkoa viemään. Pirkanmaan alueella olisi paras, mutta oikeasti hyvän paikan löytyessä voi vähän kauemmaksikin mennä, esim kanta-hämeessä tulee joskus aina käytyä.
×
×
  • Luo uusi...