Jump to content

Saukki

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Saukki's Achievements

  1. Saukki

    Lambda-anturi

    Mistä sais pikasesti uuden lambda-anturin? Mulla on -96 vuoden Mini ja pitäis saaha päästöt kohallee, jospa sitä alottas tuosta. Kävin kysymässä jo AD-varaosasta mut ei ainakaa Bochin antureita ollu tällä hetkellä missää ja ei osannu myyjä sanoo yhtää kuinka kauan kestää että sais nii jätinpä sitten tilaamatta. Aikaa kun ois vaan keskiviikolle, ois pitäny käyttää uusintakatsastuksessa aikasemmin mutta kun luotin, että se ois nyt menny läpi..
  2. Joo ei se ollu onneks alkuperänen se keskuslukko/käynnistyksenesto, mutta vihdoin pääsin ajeleen minillä. Kuukauden päivät se tuossa seiso ja monet sitä kävi ihmettelemässä.. kymmeniin autokorjaamoihin soittelin, mutta ei kukaan suostunu vilkaseenkaan, lopulta löysin hyvän autosähkökorjaajan joka kiinnostu siittä ja ei se iso homma sille ollu ohittaa sitä. Äsken kävin hakemassa minini korjaamosta ja oli fiilikset vähä korkeella kotii ajellessa :)
  3. Mulla tähän samaan kastiin kuuluva ongelma.. Osaako kukaan sanoo mitään, kun ei keskuslukitus toimi, eikä myöskää käynnistyksenesto lähe poiss.. ohjaimesta oon vaihtanu patterit eikä siinä muutenka pitäis olla vikaa kai, kun siihen tulee valot ku nappia painaa. Ennen kyllä toiminu keskuslukitus moitteettomasti, vika tuli ihan yhtäkkiä. Kyseessä on siis -96 Rover Mini. Ei oo mikään autokorjaamo vielä huolinu tuota, mutt pitää jatkaa kyselyä ku en ite paljoo nuista sähkövioista ymmärrä..
×
×
  • Luo uusi...